שבת שלום ולילה טוב/בדיחה

../images/Emo24.gifשבת שלום ולילה טוב/בדיחה

מעשה שארע בבית הכנסת במהלך תפילת החג. לפתע נפתחה הדלת ובפתח עמד ה ש ט ן. בקרב הנוכחים פרצה פאניקה, והם נמלטו על נפשם ומפחד הפגישה איתו. רק יהודי זקן אחד נשאר יושב לו על מקומו. נגש אליו השטן ושאלו:"מה קרה לך, אינך פוחד ממני?" "בכלל לא" השיב היהודי בנחת. "ואיך זה שאתה מחוסן מהפחד מפני?" תמה השטן . ארבעים ושמונה שנות נישואין לאחותך השיב הקשיש בשלווה...

בדיחה פלוס משהו מצחיק וקורע

פעילות מינית ביער הייתה שריפה גדולה ויום לאחר מכן כל החיות התאספו והחלו לעבוד ולשפץ את היער, כולם חוץ מהארנב השובב ששכב לו על החוף ולא עשה כלום. הזאב שעשה את כל המאמצים לעזור, שם לב שהארנב יושב ולא עושה כלום . הוא ניגש אליו ושאל אותו "למה אתה לא עובד ? ", "אני עסוק בפעילות מינית "עונה לו הארנב. הזאב התעצבן ושאל אותו "אפשר לדעת בדיוק איזו פעילות מינית אתה עושה?" "כן" ענה הארנב, "אני שם זין על כולכם ." ======================= Subject : נציגנו באו"ם " לפני שאני פותח בנאומי ", אמר נציג ישראל במושב האחרון של עצרת האומות המאוחדות, "ברצוני לספר לכם משהו על משה רבנו: כאשר הכה משה על הסלע ויצאו ממנו מים, אמר משה לעצמו: 'זו ההזדמנות שלי לעשות אמבטיה הגונה.' פשט את בגדיו, הניח אותם ליד הסלע ונכנס למים. כאשר יצא מהמים ורצה להתלבש, לא מצא את הבגדים. הפלסטינאים גנבו אותם !" "מה!" הזדעק המשקיף הפלסטינאי, "באותו זמן בכלל לא היו פלסטינאים בעולם!" "זה מה שרציתי לשמוע " חייך הנציג הישראלי, "כעת אני יכול להתחיל בנאום"

למעלה