שירשור היכרות

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo24.gifשירשור היכרות../images/Emo24.gif

אז כדי שנוכל להכיר אחד את השני/ה, הנה שאלון קצר: שם: גיל: מקום מגורים: כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? העונה הכי זכורה לכם? השער הכי זכור לכם? שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? הימור למשחק נגד צ'לסי: צ'אנט העידוד האהוב עליכם: מקווה שתהנו בפורום. מנהל הפורום, רואי.

ifa1111

New member
me

אלון 39 20 שנה ירושלים קשה מאד, הכי התחברתי לקינו גיגס 98/99

Krishi

New member
אני מניח שאני אקפוץ לפה מדי פעם

אז שווה לעשות הכרות שם: יגאל גיל: 25 מקום מגורים: פ"ת כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? אוו.. בערך 15 שנה. מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? גיגס והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? וואי זה קשה. אין אחד בולט במיוחד (לצערי הרב). הייתי הולך על ג'י סונג פארק או פרדיננד. העונה הכי זכורה לכם? נו מה.. בטח שעונת הטריפל. השער הכי זכור לכם? חצי גמר עונת הטריפל מול ארסנל, השער של גיגס בתוספת הזמן (ובכלל, קניתי דיסק של המשחק מהארכיון של ערוץ הספורט. משחק הכדורגל הכי טוב שראיתי בחיי). שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? צ'אבי. שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? בקהאם בכושר של פעם או רונאלדו. הימור למשחק נגד צ'לסי: 1-0 למנצ'סטר צ'אנט העידוד האהוב עליכם: למרות שאני אוהד של מנצ'סטר 15 שנה זה התחום החלש שלי. מכיר רק את הצ'אנט המוכר והידוע glory man united

GIOVANINI

New member
שלי

שם: אורן גיל:26 מקום מגורים: הרצליה כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? מעונת 91/92 ראיתי קצת אבל עונה ממש ראיתי את העונה שלנו על האליפות מול וילה זה היה 93/94 לא? מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? ראיין גיגס והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? דארן פלאשר העונה הכי זכורה לכם? דווקא העונה שהפסדנו לבלקבורן את האליפות רבאק כמה קול החמיץ שם באפטון פארק השער הכי זכור לכם? גיגס מול ארסנל חצי גמר עונת 98/99 איזה גול!! שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? רונאלדיניו שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? כמובן מי לא היה רוצה דייויד בקהאם חוזר לעונת פרישה יחד עם גיגס סקולס ונוויל(גם פיל נוויל הייתי רוצה שיחזור) הימור למשחק נגד צ'לסי: לצערי במשחק הזה לאמפרד טרי ודרוגבה כבר יהיו בכושר נפסיד 2-1 או 1-0 קונה שם תיקו צ'אנט העידוד האהוב עליכם: WE GOT OUR TROPHY BACK ... השיר מעונת 02-03 שהחזרנו לעצמנו את אליפות הפריימר ליג וכמובן בעונת 06-07

שלום

שם: אריק גיל: 28 מקום מגורים: רמלה כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? לא זוכר מתי התחלתי אבל מעל 15 שנה מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? ריאן גיגס והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? נשאר ריאן גיגס העונה הכי זכורה לכם? הטרבל השער הכי זכור לכם? גיגס בועט ושרינגהם ממשיך השאר היסטוריה שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? ראול שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? קאנטונה

YellowAce

New member
GLORY GLORY

שם:אסף גיל:24 מקום מגורים:ת"א כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד?כל החיים , אבל רישמית מהגיל שהתחלתי לעקוב שזאת ענת 2000-2001 מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? קנטונה, והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? ראיין גיגס העונה הכי זכורה לכם? 2001-2002 העונה שהכי עקבתי אחרי מנצ'סטר יונייטד בצורה הדוקה של לא להפסיד אף משחק. השער הכי זכור לכם? 4-3 של בקהאם על ריאל מדריד ב-03 , שחתם רישמית שזה אחד המשחקים הכי גדולים שהיו אי פעם. וכמובן של גיגס מול ארסנל חצי גמר גביע עונה 99 , ואיך לא השער של סולשיאר בגמר נגד ביירן. שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? מסי זה החלום הגדול. שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? בקהאם הימור למשחק נגד צ'לסי: 1-1 צ'אנט העידוד האהוב עליכם: RYAN GIGS RYAN GIGS RUNNIN DOWN THE FIELD

ובכן...

שם: אמיר גיל: 31 מקום מגורים: מנצ'סטר (כמה ימים בשנה...), רחובות (שאר הימים הארורים) כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? כ-20 שנה, מאז 1989 מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? והשחקן הכי אהוב כיום? אין, אני אוהב את כולם העונה הכי זכורה לכם? מפתה לומר טרבל, אבל האמת שמעל כל אני עדיין משחזר את 1995/96. עונה שהחלה בצורה כל כך מדאיגה, עם העזיבה של שלושה כוכבים, בלי רכש, עם הפסד לווילה, נמשכה בהתאוששות, ושוב התפרקות לקראת חג המולד, וזה נראה אבוד. ואז פשוט גלגלנו את הרולר בחכה וקירבנו את ניוקאסל יותר, ויותר, ויותר, עד ש... שלא לדבר על כל הקלאסיקה עם קאמבק של קאנטונה באותה שנה. השער הכי זכור לכם? טוב, פה אני אהיה נדוש. סולשיאר, 99', זה לא יכול להיות אחרת. שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? ברבאטוב, מישהו יודע מתי נקבל את הגרסה העקבית? שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? כל כך הרבה... אבל מעל לכל, קינו. איזה הבדל עצום הוא היה עושה. הימור למשחק נגד צ'לסי: השד יודע, שקודם יקבעו מועד... צ'אנט העידוד האהוב עליכם: יש כמובן את השירים הקצרים יותר, ואז אני חייב לומר שהשערות שלי סומרות כשאני ביציע והאוהדים שרים (לא בכל משחק) את Every single one of us loves Alex Ferguson. כי איך אפשר שלא לאהוב את הבן אדם העצום הזה. שיר יותר ארוך, הקליפסו. נורא מאפיין את המועדון הזה.

מאור 448

New member
יאווו פורום יונייטד - איזה כיף!!

אני מאור (17) ממעלה אדומים מת על היונייטד מאז שאני זוכר את עצמי .. השחקן האהוב בכל הזמנים : רונאלדו וגיגסי העונה הזכורה : את הטרבל אני לא כ"כ זוכר.. אז עונת 2007-8 הדאבל !! אליפות במחזור אחרון וצמפיונס בשניה האחרונה ( ועוד על אברם ) עונה חלומית השער הזכור : רונאלדו בפורטו .. גיגס מול ארסנל (99) שחקן שהייתי רוצה : סניידר - הוא פשוט מתאים לנו כפפה ליד .. שחקן שהייתי רוצה לראות שוב : ואן ניסטלרוי - עד היום לא הורדתי את הפוסטר שלו - אני מת עליו !! וכמובן glory glory man united !!!

ANGELUSPIKE

New member
הגיע הזמן שגם אני יענה לזה

שם: רואי גיל: 27 מקום מגורים: חולון כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? אין מספר מדיוק אבל מתקופת קנטונה. מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? דיוויד בקהאם. והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? ריאל גיגס וואן דר סאר. העונה הכי זכורה לכם? הטראבל ללא ספק. השער הכי זכור לכם? המפורסם של גיגס. שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? דוויד סילבה (אני פשוט אוהב את השחקן הזה) שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? דיוויד בקהאם הימור למשחק נגד צ'לסי: 2-0 למניו. צ'אנט העידוד האהוב עליכם: GLORY GLORY MAN UND

punky brewster

New member
מה אני הבחורה היחידה פה?../images/Emo2.gif

שם: גיל: 27 מקום מגורים: רה"ע כמה זמן אתם/ן אוהדים/ות את מנצ'סטר יונייטד? 14 שנה בערך מי השחקן האהוב עליכם בכל הזמנים? גיגס והשחקן הכי אהוב עליכם כיום? גיגס העונה הכי זכורה לכם? 99/98 השער הכי זכור לכם? וואי יש הרבה, ה3 הכי זכורים לי זה 2 השערים שהביאו לנו את גביע האלופות ב99 ואת השער של גיס נגד ארסנל באותה השנה שחקן שהייתם רוצים לראות בקבוצה ועדיין לא שיחק בה? אין לי, סומכת על פרגי שחקן ששיחק בקבוצה והייתם רוצים לראות אותו שוב? בקהאם הימור למשחק נגד צ'לסי: ניצחון!!!!!!!!!! צ'אנט העידוד האהוב עליכם: Glory Glory

למעלה