שירשור חדשים ושבים

zehavit44

New member
חדשה פה==>אושרי חמי אתה פשוט מושלם!

אז קודם כל אני חדשה==>זהבית אושרי אני פשוט חולה עליךךךךךךך מי באה למפגש מעריצים?! דברו איתי להתראות...=) --אושרי חמי-->כי שלמות היא לא מילה גסה!

ואייי שנים לא הייתי פה!חזרתי בקאמבק

היוש... אז מי שזוכרת ומי שלא.. אני הייתי בתחילת דרכו של הפורום ועשיתייי הפסקה ענקית פהה..=/ התגעגעתיי.. אז חזרתייי..=] מקווה שאני יתקבל פה שובב בזרועות פתוחות
אוהבתתתתת הכייי שבעולםםם נטליקוש מזור הכט

הייי אני...אני חדשה פה...../images/Emo7.gif

הייי אני אושר...אני יספר קצת על עצמי... אז נתחילל... היי אני אושר אני רשומה גם לפורום הזה של הגיים בויז וגם לפורום הרשמי אני באפריל יהיה בת 14 אני מחולון ו..אני מעריצה את הגיים בויז המולשמים שלי!!!!!!! מי שרוצה שיוסיף אותי לאיי סי שלו>>345258086 או למסנג'ר>>[email protected] אז אני מאוד מקווה לשמוע מיכם.. *יש לחברה שלי את הטלפון של אושרי הכוסון!!! *יש לי את האיי סי של אדם אושרי אביחי ושרון ודיברתי איתו(אדם)ביום חמישי בתאריך 12.1 אני לא ישכח את הרגע הזה!!!

suzi4444

New member
מפגש מעריצים?

איך זה שאני לא יודעת אל זה?? את בטוחה?

OoנויoO

New member
שלוםםם...כנסי....

ברוכה הבאה... השתלבות&התמכרות מהירהההה אם את צריכה עזרה כנסי לי לאיסי: 321181525

דיברת עם אדם?!!!

קודם כל מאמי ברוכה הבאה!!! את באמת דיברת איתווו??? אלוהים אני מתה תביא בבקשה תאייסי שלווו!! ושל כל האחרים!! יוו אםם תביאי לי אני יתן לך כל מה שתרצי אני יעשה בשבילך! תכירי את דוד -->
ותחברי אליי לאייסי מאמי... או שאני אלייך 23303591

לא בוביקק....../images/Emo9.gif

תזכירי לי מי את..?! כיי אני ממש לא כתבתי פה מלאאא...אני מעודכנת בכל מה שקורה פה.. אבל לא מגיבה...=/

למעלה