שירשור חדשים

שלום אני חדשה פה..! ואני מתה על ערן

אני חולה חולה חולה על ערן אז בבקשה למי שיש תמונות שלו או של אח שלו התאום(גם יעזור כי הם אותו דבר) אז בבקשה שיודיע לי למה אני מתה לתמונות שלו ושל הגיימבויז

../images/Emo107.gifאושר&שרון&אדם

שלום לכל הפורום של הגיים בויז אני חדשה כאן ואני לא כל כך מכירה כאן ילדים אני מאוד רוצה להכננס לעניניים אם אפשר.... מי שרוצה יכול להתכתב איתי באיי סי שמספרו>>345358086 אז מקווה לראות תגובות שלכם ביוש מתה עליהם ובמיוחד על אושרי אדם ושרון הגיים בויז שלי!!

אושריי חמייי!!!

שלוםם לכולםם אני חדשהה פה מקווה שתקבלוו אותיי ושאני יסתדר איתכםם חח חולהה עליכםם זה בסדרר גםם אני מכורהה לגיים בויז גם אני כל היום חורשת את השירים שלהם את האתריםם שלהםם!!! חח מקווה שנהנה פהה.. ואני רוצה להגיד לכל מי שאוהבת את אושריי חמיי אני גםם אוהבתת אותכםם חולהה עליכםם יפות שליי יש לכםם אחלה טעםם!!! מואהה... אבל בלי קשר אוהבתת את כולכםם!!! מואהה גדול לכולםם!! אז מקווה שתהנו איתיי חולה עליכםם!

היושש כולם

אני לא חדשה בעניין אני כבר הרבה זמן בפורום של הגיים בויז של האתר של אופק מי שהמפורום ההז יודע אזז אני מתה על כולם ניראה לי במיוחד על שרוןןן שווה בשווה אי אשפר לביחור אני בטי קשאני בת 14 מפרדס כץ נעים מאודדד

yafit93

New member
ברוכה הבאה

לא כותבים פה לפעמים כותבים פה תמידדדד

ברוכה הבאה מאמי...

אני אדווה.. תהני פה.. התמכרות נעימה :) תמונה של ערן ומידן (ערן עם הכובע) =>

yafit93

New member
נעים מאוד

הרוכה הבאה אני יפית בת 14.5 מעכו באמת שרון הכי מושלם אחח כמה אני אוהבת אותו

ברוכה הבאה...

ההתקבלת!...חח סתם!.. ברוכה הבאה הגעת לפורום הכי מ=ו=ש=ל=ם... אני אורנית, בת 12 וחצי מלוד מוזמנת לקומונה שלנו!"קומונת מעריצי גיים בויז" עוד מעט אני ישים קישור...

למעלה