שלום איזה כיף שאתם קיימים

../images/Emo24.gifשלום איזה כיף שאתם קיימים

מקווה לא להיות דיירת קבע כאן. קצת יותר בעייתיים אנחנו אז ככה יש לי ילד בן שנה וחודשיים (נולד פג) עם "אטרזיה של הוושט" ועבר חיבור וושט ותיקון פיסטולה. הילד פשוט לא אוכל עד כדי להביא את אמא למצב של בכי ויאוש בבקשה עזרתכם אני אפרט הוא שוטה את הסימילק שלו 180 CC גרבר מרק בזמן האחרון רק כמה כפיות וזהו מעדן כמה כפיות וזהו אפילו במבה הוא לא מסכים לא מוכן לקרב אפילו לפה (איזה ילד לא אוהב במבה) נתתי לו עכשיו ביסקוויט לקח כמה ביסים ואת השאר פורר על הריצפה הוא שוקל בערך 9 ק"ג ואנחנו מיואשים מאד בכל מסיבה כל הילדים פותחים את הפה וטועמים הכל ורק אצלנו כלום. הוא פשוט מביא אותי לא פעם למצב של בכי מה עושים זקוקה ליעוץ דחוף אצל אף חברה שלי המצב לא דומה למה שקורה אצלנו עם האוכל שמעת פעם על דבר כזה?? תודה גלי

לגלי של יהונתן

אכן ניתקלתי במקרים דומים בילדים שעברו תיקון של אטרזיה של הושט ולאחר מכן הופיעו קשיים באכילה. במרפאתנו אנו מטפלים במקרה דומה בימים אלה שהסתדר נהדר מבחינת יכולות האכילה שלו. האם עבר הרחבות לאחרונה ? בדיקת בליעת בריום או בדיקות פולשניות אחרות ? נראה לי שיש צורך לבצע תצפית האכלה ולראות אם הבעיה היא מכנית בבליעה או כתגובה לטראומה שעבר.

שלום ד"ר הדס אבני

יונתן טפו טפו לא נזקק להרחבה וכן עבר לפני חודשיים שיקוף עם בליעת בריום, הכל בסדר אצלו ואתמול אחרי שכתבתי לך שמנו לו במבה על השולחן והפלא ופלא הילד אכל הכל לדעתי זו ממש תגובה לטראומה יש לציין שאני ובעלי היינו בדיוק אותו הדבר ממש הבנו את ההורים לסף הבכי אשמח לדעת היכן נמצאת המירפאה שלכם האם לדעתכם יונתן צריך להגיע אליכם? ובנוסף האם יש לי אפשרות לדבר עם אמא שהבן שלה עבר מקרה דומה? תודה גלי

גלי שלום

המרפאה שלנו נמצאת בביח דנה וכדי להגיע אלינו צריך טופס 17 לאשפוז יום כדי לעבור את יום האבחון שכולל בדיקת רופא, פסיכולוג, קלינאית תקשורת, דיאטנית ואחות. יש לבקש מהרופא ילדים הפניה למרפאה. מזמינים תור בטל-03697400 לגבי האמא אני אבדוק. תכתבי לי לקראת סוף השבוע בבקשה.

למעלה