שלום חברים, אשמח לעזרתכם !!

../images/Emo24.gifשלום חברים, אשמח לעזרתכם !!

כבר כמה חודשים שאני לא פה, לגמרי בפסק זמן מקצועי , בבית עם תינוקי מתוק ופעוט מאתגר שרק עכשיו התחיל גן (ומיד חטף וירוס ושוב בבית
). אני בשנה הפסקה מעבודה אבל מקווה שלנצל כדי לכתוב חומר ולהיכנס לאט לאט חזרה לענינים ... ולגבי העזרה - אני משתתפת בתחרות תמונות ומאוד רוצה לזכות במנשא עבור הפיצקי שלי (אין לנו עגלה והמנשא היחיד שיש לי לא חביב עליו כך שאני נטולת ידיים רוב הזמן). הנה קישור , צריך להקליק
ותבוא עליכם הברכה
ומצרפת שוחד קטן מהיום בבוקר
תודה רבה רבה ונשיקות חיבוקים וגעגועים ... אמא חגית

../images/Emo45.gif גם אני הצבעתי! תצביעו כולם חברים!

לפנה"צ כשהצצתי בפורום ( אני תמיד מציץ כמה פעמים כדי לבדוק ולהיות מעודכן ) איך שראיתי את ההודעה ובעיקר את התמונה מהרתי להצביע
ואני מבקש מכל חברי הפורום להצביע ולהצעיד את חגית ואת המלאך הקסום שלה לעבר הנמשא המיוחל
ולך חגית, אכן הצבת בפנינו שוחד מפתה ומקסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
לו וגם לך

תודה יקירי, אמנם חלק מחברי הפורום הצביעו

אחרי שההצבעה נסגרה (היום בצהריים)
אבל אני ממוקמת במקום השני, ז"א בחמישיה הראשונה. אממה, פתאום נודע לי שזה רק 50% מהדיל והנהלת הפורום יש בכוחה להחליט מי באמת זוכה
!! אז אני מקווה שגם הם יבינו שאנחנו ממש צריכים מנשא חדש, בכל אופן התוצאות הסופיות בעוד כמה ימי מתח ... ותודה לך ולחברים היקרים

../images/Emo249.gif

גם אני פה בבית, לאט לאט נכנסים לסוג של סדר יום הוא מתחיל גם לישון מדי פעם, וכך לאט לאט אני מתחילה למצוא גם זמן לעצמי ובזמן זה אני רוצה לכתוב, לתכנן, לבנות ולהבנות אבל זה עוד ייקח זמן... בעודי כותבת את השורות האלה הוא בדיוק התעורר משינה ארווווווווכה של כמעט 10 דקות בינתיים, להתראות

תודה אילן, ואגב- לפני המון המון זמן

(משהו כמו שנתיים) שאלתי אותך איך קוראים לתופסן המדליק עם העינים שמצמידים לאצבעות ואמרת לי ש PEEPERS. יצרתי איתם קשר והסתבר שהמשלוח יקר מאוד אז זה היה בהקפאה. עכשיו ההורים שלי טסו לארה"ב ורציתי שיביאו לי והנה - אין זכר לאתר ו/או למוצר !! האם נסגר מפעל ה PEEPRS ?? חיפשתי גם בגוגל וכלום !! אם יש לך איזה מידע בענין, אשמח ...

האם את מתכוונת לעיניים האלה?

כבר על הדרך מעלה תמונה שלי, 3 ימים לפני הלידה... בכל מקרה אם כן, יש מישהי שלמדה שנה שעברה בחולון, שמוכרת כאלה

../images/Emo99.gifהרגת אותי, מותק !!

איזו תמונה מדהימה !! גמני תכננתי להצטלם עם ציור בטן אבל אושפזתי בהפתעה באותו השבוע (בגלל הרעלת) וחזרתי הביתה אחרי חודש עם תינוק ... וכן, אלה העינים. ואני חושבת שמצאתי את פרטי הבחורה, תודה !!

erelu

New member
גם אני רוצה כאלה עינים...

אשמח אם תפרסם כאן בפורום לכולם בתודה

למעלה