שלום כולם!

שאלה.....

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הספר "אל תאבד את הצפון ביום ראשון?" זהו ספר לילדים על התמודדות עם כעס....

../images/Emo24.gifשלום כולם!../images/Emo24.gif

אני מחפשת אחר ספר נחמד לילדה בת 10. ספר הרפתקאות-כזה שאי אפשר להפסיק לקרוא. היא כבר קראה הרבה ספרים-כך שהוא יכול להיות ברמה גבוהה. אהבה במיוחד את צ'ארלי והשוקולדה.

לא שמעתי על הספר

שווה לבדוק במחשבים של חנויות הספרים אבל אם לא תמצאי נוכל לעזור לך בהמלצות על "ספרי כעס" אחרים.

תשובה:

הספר 'אלרגיה' של יהונתן גפן יכול להתאים לה. זה ספר מאוד נחמד ויש לו איורים מאוד יפים.

קראה את ספרי רואלד דאל האחרים?

צ'ארלי ומעופפלית הזכוכית מטילדה ג'יימס והאפרסק הענק העי"ג המכשפות ואפשר גם את מומו הנפלא של מיכאל אנדה או ג'ים ונהג הקטר וג'ים וכנופיית ה-13- של אותו סופר. כולם ב"מרגנית"- אם היא לא קראה כולם מקסימים, סוחפים ויתאימו.

מצטרפת.

עוד ספר שיכול להתאים לה זה הספר הראשון של סדרת 'נרניה'- "האריה, המכשפה וארון הבגדים" של ק.ס.לואיס.

moses c

New member
חיפוש ספר..../images/Emo53.gif

אני מחפש ספר שקראתי לפני כמה שנים, כנראה כחמש שנים לפחות.. הכל מעורפל אצלי אבל אני מאוד מעוניין למצוא אותו שוב. הספר סיפר על שני ילדים (נראה לי, כנראה אח ואחות) שאיכשהו מגיעים לעולם שבו לאנשים מוח מפותח יותר ורואים לכל אחד את ההילות שלו. אני לא בטוח אם זה כתוב במפורש אבל העולם הוא כנראה אטלנטיס או לפחות רומז שהוא אטלנטיס. אם הדברים נשמעים לכם מוכרים, אנא, עזרו לי. תודה לכל העונים..

למעלה