שלום לכולם!!

**שניצל**

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם!! ../images/Emo24.gif

היי קוראים לי דודי אני דו מיני....לפחות אני מקווה שאני כזה... אני נמצא עכשיו במערכת יחסים עם חבר הכי טוב שלי ואנחנו "חוגגים" עכשיו חודש לפעם הראשונה שעשינו.... אז אני מבקש לקבל הרבה
ממכם... אני חדש פה.. אז אי לא כל מבין ואני אשמח לקבל קצת עזרה נראה לי שאני הולך להנות פה.. ואם תרצו לדעת משהו לא משנה מה אז אני אשמח לענות..
דודי

זורבבל

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אין כל כך הרבה מה להבין פה פשוט תקרא, תגיב וכל מה שבא לך בראש. בשביל זה הפורום. אני בטוח שתהנה.

../images/Emo13.gif היי דודי...קבל ../images/Emo49.gif ו- ../images/Emo39.gif

אני בטוח שתאהב את המקום...השכנים טובים ונחמדים (והכי חשוב-כולם הומואים...חחח...טוב, רובם המכריע) רק תזכור דבר אחד: מרמלד הוא מפקד אה...סליחה מנהל הפורום ואם תעשה משהו שירגיז אותו, תקבל *שבת* במקום... אה...התכוונתי להערה,אבל אם תהיה נחמד... האפשרויות בלתי מוגבלות
המון בהצלחה עם החבר, וביי!

**שניצל**

New member
שוב שלום!!

אז תודה על ההודעות... ושלום ל=MARMELAD הבנתי שהוא מסדר פה את העיניינים.. אז נעים מאוד דודי חשוב לי למצוא אתר של הומואים שאפשר להוריד ממנו סרטים ותמונות... פשוט ה-ר-ב-ה זמן לא נכנסתי לאתרים האלה כי עד עכשיו אני מבצע אותם עם חבר שלי... אז אם אתה יכולים למצוא לי אני אשמח מאוד ... אוהב אתכם מאוד, דודי

the_new_guy

New member
היי דודי!

במעלה עמוד זה, תמצא קישור לקישורי-הפורום ויש שם הכל מהכל. ועוד משהו: אכפת לך אם בדמיון שלי אתה אותו דודי המפורסם
, שהפוסטר שלו במחלף ההלכה יצר פקקים במשך חודשי הקיץ?

יובל16

New member
למה רק בחודשי הקיץ? !

משום מה תמיד שעוברים דרך שם נוסעים פתאום לאט... אפילו אם הכביש ריק... ואם נוסעים מהר אז תמיד יש בבית את הקטלוגים של קסטרו מן. גם הבגדים מ-ה-מ-מ-י-ם וגם הדוגמן... הוא פשוט

**שניצל**

New member
ליובל16 וסתם מכתב תודה....

סתם רציתי להגיד תודה על ההודעות..ועל התמיכה.. וליובל בב"ס כולם קוראים לי ככה........(דודי בלסר) ואני כל הזמן לובש בגדים של קסטרו מן... אבל אני ה-ר-ב-ה יותר יפה ממנו..... וגם אני ילד נורא צנוע.... אתה יכול לדמיין שזה אני כי אני לא כל כך רחוק ממנו.. ואני כבר התרגלתי ... כי זאת מחמאה אתה יודע...

**שניצל**

New member
המשך... ליובל..

שכחתי להגיד לך שהוספתי תמונה בכרטיס האישי TAKE A LOOK שלך, דודי

**שניצל**

New member
מצטער...... ../images/Emo10.gif

לכל המעוניינים... בבמיוחד לך טרמפיסט.. אני תפוס... אבל אם תרצה אני יכול להתחתן איתך מחוץ ליחסים שלי איתו...

**שניצל**

New member
מצטער.... ../images/Emo10.gif

לכל המעוניינים... בבמיוחד לך טרמפיסט.. אני תפוס... אבל אם תרצה אני יכול להתחתן איתך מחוץ ליחסים שלי איתו...

MARMELAD

New member
ברוך הבא דודי....

תרגיש חופשי לחטט בכל המגירות והארונות... יש עליהם מדבקות: קישורי הפורום מאמרי הפורום סקר עמודים קודמים וכו´. תהנה. גיא

Zan-Zan

New member
אהה דודינקה!

וואו, מעניין אם אתה ניראה ככה באמת? אם כן, אז ברגע שאני יפגוש אותך אני יאנוס לך את הצורה... אני צוחק יום טוב חמודי מהבן אדם שהכי אוהב אותך, אליק

**שניצל**

New member
אני אוהב אותך ../images/Emo23.gif

פשוט העלת לי חיוך על הפנים... אוהב אותך מאוד דודי נ.ב= אתה מוזמן אלי יום ראשון כדי "לאנוס לי ת´צורה" ולהיפך...

למעלה