שלום לכולם!

• פותח הנושא lile0
  • פורסם בתאריך

lile0

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם!

אז יש לי הודעה משמחת : קרן מתחתנת ביום חמישי
אומנם קצת באיחור, אבל כולכם מוזמנים
בגלל זה הזנחנו את הפורום לאחרונה (הכנות הכנות..) אבל בשבוע הבא רונן, אני עונה על כל השאלון!!

handlessman

New member
אפשר פרטים???

למרות שלפחות לי תהיה קצת בעיה לבוא... בקטע של הצ'ק... אני אוכל להביא להם סכום של ח"י כפול השנים שהם נשואים... מה לעשות שאין לי גרוש על התחת עכשיו XD

glitter8

New member
מזלטובמזלטובמזלטוב../images/Emo13.gif

באמת הסתקרנו לאן נעלמתן!!! אינשאללה בקרוב אצלך ואצלי, וצר לי, אבל יש לי כרטיסים לעידן רייכל ליום חמישי..
המון המון ברכות לזוג המאושר! עם איזה שיר של דיויד נכנסים לחופה?

romens

New member
mazal tov

מזל טוב ומיקו טוב ומזל טוב ומיקו טוב בלו בלו בלו בלו איזה יופי! פייה תמסיר לה הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוסט (Gם גבינה מואהאההאההא =]) אז יאללה מי עוד נשאר לנו לחתן פה?

sarita4

New member
מזל טוב

איזו התרגשות אני לא יוכל להגיע כי יש לחברה טובה שלי חתונה ונשאר עוד כמה לחתן פה כולל אותך אבל בעוד איזה 10 שנים

glitter8

New member
תשמעי...

אם את מתכננת לחתן את רונן עוד 10 שנים (ככה? לקבור את המסכן כבר בגיל 26?? ) יש עוד לפחות משימה אחת בדרך... ממצב? מה שלום התלתלים?

sarita4

New member
אני לא מתכוונת לחתן אותו

בגיל 26 אבל לפחות עוד 10 שנים אם לא יותר וכמובן שיש עוד משימה חשובה מאוד בדרך ורק שיגיע כבר ושלום התלתלים כבר מזמן נעלמו אבל שלומי בסדר ממשיכים לרוץ אבל בכייף ואת?

sarita4

New member
מכיוון

שהקובץ גדול מדי ואי אפשר לעלות אותו אני שלחתי לשניכם למייל

romens

New member
אחלה תמונות

ימתולתלת, לא ענבל מגחגחת עלייך זה לא נורא, אבל חסר משהו קצת בלונד ואז תיהיה פקצה מושלמת =]

YulaShpil

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

זו בהחלט סיבה טובה להיעלמות שלכן, אבל לא יתקבלו עוד תירוצים! מקווה שהיתה אחלה חתונה, ונהניתם כולכם ועשיתם שמייח
אנחנו גם כן עכשיו התחלנו עם ההכנות, ומסתובבים בין גני אירועים ומקומות כדי לבדוק איפה כדאי

למעלה