שלום

nadav1232

New member
../images/Emo24.gifשלום../images/Emo9.gif

אני נדב, בן 14 מהרצליה ^_^ ראיתי את כל 4 העונות של דיג'ימון^^

Serf SaN

New member
בארוך הבא! D:

וראית את 4 העונות של דיג'ימון? לא מגניב. היית צריך לראות את חמישתן! D: מה זה העונה החמישית אתה שואל? O: העונה החמישית משודרת בימים אלה ביפן, וכבר הגיעה לפרק 13! אתה מוזמן לשאול שאלות בשרשור הספויילרים שלנו. ^^" (נו XP חיביים להכניס עוד אנשים לשיחות הספויילרים שלנו! XD)

כבר יש לנו נדב בפורום, אי אפשר לקבל

אותך
סתם, ברוך הבא לפורום שלנו! אמנם אתה לא חבר ותיק, ובעצם רק הגעת, אבל הפורום חגג לאחרונה ארבע שנים מוצלחות במיוחד ואתה מוזמן לאחל מזל טוב

Digi Lista

New member
מיליהו,אני רציתי להגיד את זה../images/Emo123.gif

גם את ה
לפורום כתבנו באותו הזמן וגם דברים נוספים,אם זה ממשיך אני באמת אחסום אותך(אבל אחר כך תוכל לשחרר את עצמך בעצמך
) יא חתיכת
בכול מקרה נדב עזוב שטויות הכדורים פשוט הפסיקו להשפיע עלינו ולא משנה כמה מגדילים לנו את המנות...הגעת לפורום שאומנם נקרא דיג'ימון על שם הסדרה שראיתי בדיוק כמוני ארבע עונות ממנה אבל זה רק כי לא היה נעים לכתוב שאנחנו פליטים של מחלקה פסיכיאטרית,באותה התקופה לפני ארבע שנים לא היה נהוג לפתוח פורום לכול תסביך גדילה אז יצא שאנחנו דיג'ימון אבל אנחנו יותר מיזה...אם אתה מרגיש את עצמך נע באי נוחות בכיסא נוכח מה שהולך פה תהיה רגוע וחכה לפני שאתה בורח,אני בטוחה שתמצא מה לתרום לנו ושתוכל במהירות להרגיש ב
גם בבית המשוגעים שלנו
תרגיש נוח לא לשרשר להודעות אוף דברים רציניים(אנחנו דוגלים באי ניצול שרשורים ופתיחת כתומים במקרים כאלה),לכתוב מה שאתה מרגיש מבלי לפחד שיקטלו אותך ובכלל אתה מוזמן לפנות אליי ולחברים בכול שאלה,בקשה,רעיון,תהייה,בירור כתובת לשליחת תשלומים(רק מזומן,תודה)ובאמת תהנה ותשתלב

קורורו

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

וכדי שיהיה גם דיג'ימון: מה העונה האהובה עלייך? דיג'ימון? דיג'יגורל? רשע מועדף? סמל? משהו?

למעלה