שלומי איש מקסים!

karoleking

New member
../images/Emo24.gifשלומי איש מקסים!

בוקר טוב ושבת שלום לכולם...המשך לסיפור כפי שהבטחתי לכם! אתמול באמצע בישולים קיבלתי טלפון מאוד מרגש...כן שוב שלומי התקשר אליי כדי לספר לי שהוא ראה את הDVD ששלחתי לו. הוא אמר לי שזה מאוד ריגש אותו, שהשיר באמת מתאים לסרט ושהמקומות שהוא ראה שם מזכירים לו את הטיול שהוא עשה עם הוריו גם. הבעל שלי בדיוק יצא לקניות וכשהוא חזר וסיפרתי לו הוא ממש התבעס שהוא שוב פיספס אותו! אבל לא נורא... לסיכום, יש לציין כשכשלחתי את הדיסק לא ציפיתי לתגובה בכלל אבל הוא "שיחק אותה" בגדול. ממש חמוד! כמה שהערצתי אותו עד עכשיו, עכשיו עוד יותר!

orianush

New member
איזה יופי!

שלומי תמיד מקיים את מה שהוא אומר
שמחה שהוא התקשר אלייך ושהוא ראה את זה =]

nina41

New member
שמחה בשבילך שהוא התיחס לסרט ששלחת לו.

אגב , מה קורה עם התשובה של השירותרום מהטכנאי בגלי צה"ל??? שבת שלום וחג שמח מאיה

karoleking

New member
אל תדאגי...

הוא הבטיח...הוא אמר שזה יקח יום-יומיים..דיברתי איתו יום ה'. בואי ניתן לו הזדמנות... אל תדאגי הוא לא שוכח אותי...אם הוא לא יתקשר אליי מחר, אדבר איתו יום שני! אז שיהיה לכולם שבוע טוב!

nina41

New member
../images/Emo13.gifלא דואגת , שיקח כמה זמן שצריך :

מקווה שזה יהיה בסוף כאן בפורום ושנוכל כולנו ליצפות בזה , (במיוחד מי שפיספס) שבוע טוב ומבורך וחג אורים שמח. nina41

karoleking

New member
טוב אז ככה..

וידאו, הוא לא יכול לארגן לי כי זה צולם דרך ערוץ 23 והוא לא כ"כ קשור...יש עוד מקום שמתעד את כל מה שיש בTV אבל שם זה תמורת כסף. אז מה שהוא יכול לספק לי זה רק הקובץ סאונד. אז ברגע שיביא, אעלה את זה לכאן.

g o l d a 6

New member
נשמע את זה לפחות אם לא נראה את זה

זה גם טוףףףףףף ערב מצויין , מגליתוש

למעלה