שרשור הוקרה למיקי ורשאי

../images/Emo24.gifשרשור הוקרה למיקי ורשאי../images/Emo140.gif

כאן תוכלו לרשום כל מה שרציתם ולא העזתם להגיד לנגן הכי חתיך בארץ.. אז מה אתם באמת חושבים עליו?
*ומיקי...אל תשכח שתמונה במילון אבן-שושון זה כבוד...חחח (והמבין יבין).

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני זוכרת אותו../images/Emo15.gif

מיצפאן
אממממ אתה מנגן מדהים
וזהו יותר מזה אני לא באמת יודעת עליך כלום

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוואוו../images/Emo15.gif

את דורשת שאני מקסימום אתחיל לסגוד לו טוב נו הוא נשמע לי חמוד נראה מה יהיה היום ונשוב על ה"מילים מהלב"
אהההה זה היום בערב

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח הומור../images/Emo15.gif

בטח..זה מה שחסר לי
מכל הדברים שברצינות אין לי דווקא הומור את אומרת שחסר לי
אני אסגוד לו אחרי היום בערב

hilali1

New member
../images/Emo12.gif הבהלת אותי כל כך... ../images/Emo10.gif

הכותרת שלך מפחידה
חשבתי שהוא עוזב או משהו...

hilali1

New member
טוב נו מיקי ../images/Emo99.gif

את מיקי פגשתי בפעם הראשונה בהופעה של מירי. זה היה כשקפאנו בקור הירושלמי וחיכינו להיכנס לבאלנס. לא משנה סיפור ארוך. בכל מקרה הוא היה הראשון שהתייחס אלינו והיה מקסים. בזה הערך זה נגמר. ראיתי אותו בעוד כמה הופעות של מירי אבל - אז הגיעה ההופעה של קרן
ושם למרות הכלי הגדול הוא היה אחר לגמרי. כמו שאמרתי לו הוא פשוט פרח ורקד והשתולל כמו שלא ראיתי אותו בכל ההופעות של מירי. אני לא יודעת אצל מירי הוא פשוט בצד כזה מוסתר לא רואים ולא שומעים אותו יותר מדי.. בקיצור. מאז ההופעה של קרן מיקי הוא
מיקי
ועוד משהו שניזכרתי בו.. באיזו הופעה של מירי מיקי החמוד גילה לנו סוד קטן. שקצת קשור לפורום הזה. חחח זה היה מצחיק
הצקנו לו כל כך. מסכן. זהו, אני מאחלת לו רק הצלחה בכל דבר שהוא יעשה ושהוא לא יפסיק לנגן. כי הוא מנגן נפלא. ואנחנו בטח עוד נראה אותו הרבה..

את יכולה לגלות את הסוד..חחח

הוא גילה לנו שהסינגל הראשון יהיה "איתי"... חחח... למרות שנראה לי שזה כבר לא היה סוד אז, ירדנו עליו...

perrinat

New member
"למרות הכלי הגדול"..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

|חבולמאוד|

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

מיקי, תעשה לי קונטרה
מיקי, תעשה לי בס
מיקי, תעשה לי סלב
מיקי, תעשה לי סנוב
אם לא הבכתי אותו מספיק, תגידי לי- אני אמשיך...

למעלה