טוב, אז אני אתחיל...../images/Emo66.gif
כמו זאומרים: בלית ברירה, בלט... 1) שם: יעל 2) כינוי תפוז: YulaShpil 3) ממתי, ובאילו נסיבות מעריץ של ברוזה? מתחילת ביה"ס היסודי, שזה סוף שנות ה-80 (שזה כבר למעלה מ-15 שנים, בחישוב גס ביותר). בתקופה זו נחשפתי, בעזרתו הרבה של אחי הגדול, למוסיקה עברית, ולדויד ברוזה בין היתר. "האישה שאיתי" תמיד קיבל אצלנו פינה חמה בלב, ולאט גם התחלתי לעקוב אחר יצירתו של ברוזה, יותר מאשר אומנים אחרים. כעבור כמה שנים כבר קיבלתי על עצמי את התואר "מעריצה", כשמצאתי את עצמי מאזינה שוב ושוב להופעה שלו שהקלטתי מהרדיו... בספר המחזור של סיום יסודי אפילו צוירתי עם חולצה שכתוב עליה "דויד ברוזה", ומחזיקה ביד שלט עליו כתוב: "גידי גוב"... 4) אילו אלבומים של ברוזה ברשותך? האישה שאיתי (למרות שלא היה הראשון אצלי), דויד ברוזה במצדה (מ-1995), החומרים שמהם עשויה האהבה, סודות גדולים, מתחיל לנשום, זה הכלום או כלום, Todo o nada, והקלטות של הופעות שהיו ברדיו (שאהובה עלי במיוחד הופעה שלו בהיכל התרבות בת"א, לציון עשור, אאל"ט, לאלבום האישה שאיתי) וכמובן גם הכבש ה-16... 5) אלבום אהוב במיוחד: קשה לבחור רק אחד, אבל אם צריך, אז האישה שאיתי. 6) מה את/ה עושה בחיים? תוכניתנית מחשבים. 7) חיית המחמד שלי: מיק - חתול מזדקן אצל ההורים, ופיץ - תוכי צעיר בבית שלי ושל זוגי. 8) שיר אהוב: נולדת בשבילי - כי עם כל כמה שהוא שיר עצוב ונוגע ללב, יש בו גם אלמנט של געגוע מתוק לימים טובים. 9) אמנים אהובים נוספים:
גידי גוב, כאמור, יותר בשנות הקריירה הראשונות שלו, לפני שהצטרד לגמרי, דני סנדרסון, על הרכביו השונים שיצר לאורך השנים, מתי כספי, יהודית רביץ (והופעה של שניהם יחד היתה פשוט חלומית), ועוד רבים וטובים. בכלל אני אוהבת מוסיקה עברית לדורותיה... 10) פרטים נוספים - אין צורך, כבר יש פה מגילה מספיק ארוכה... עכשיו תורכם, אל תתביישו, אנחנו הרי קהילה אחת גדולה של אוהבי דויד ברוזה, אז בואו לשתף את כולם