שרשור הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo24.gifשרשור הפרק השבועי:מדיום../images/Emo24.gif

שם הפרק:ילד מתוק שלי תקציר:אליסון חולמת על הבן שלה ושל ג'ו שלא נולד. בבוקר כשהיא יוצאת לקנות קפה,היא מוצאת גופה של אישה שנרצחה,ובטקס האזכרה שלה היא רואה את פניו של הבן שלה שראתה בחלום. תהנו

adi love noa

New member
איזה פרק מבלבל../images/Emo178.gif

אני מודה שבהתחלה בכלל לא הבנתי מה קרה והכל בגלל שהתקציר של הוט היה מוטעה,הם התכוונו לפרק אחר שישודר בשבוע הבא(אני מקווה) כמובן שאי-אפשר לא להזכיר את היחסים בין אליסון לג'ו,שמבחינתי הם בהחלט שילוב מנצח,הדיאולוגים זורמים וזה נראה אמין. מפרק לפרק מנסים לגרום לנו להבין שגם הבנות ניחנו בכישרונות של אליסון מה שלא נראה לג'ו בכלל,הוא מבחינתו היה מעדיף שירשו את האלרגיות שלה והאמת גם אני,כמו שאמרתי כבר פעם,שאם לאליסון שהיא בן אדם מבוגר ושקול(בערך
)לא מתמודדת כ"כ טוב עם המצב אז איך ילדות קטנות יוכלו להתמודד עם סיטואציה כזו?למרות שמצד אחר יכול להיות שאם זה יתחיל מגיל קטן זה יראה להן דבר רגיל וגם יש להן את ההורים שהם תמיד יתמכו אז יכול להיות שהן ירוויחו מהמצב... רוב העלילות של הפרקים הם כך שהפושעים הם בעצם הקרובים,זה קצת מדאיג גורם לי להסתכל טוב טוב מסביב
התובע המחוזי מעצבן אותי,שתי עונות כ"כ הרבה פרקים והוא עדיין מפקפק בתחושות של אליסון והכי נורא שהוא גורם לה לפקפק בעצמה. ברידג'ט מתוקה!!אהבתי את השיחות שלה עם אבא שלה, אריאל מעיקה,כאילו הבנתי שאחות גדולה אמורה לרדת על אחותה הקטנה אבל זה כבר גובל ברשעות. אהה ושכחתי להוסיף שהכי קרע אותי מצחוק היו ההקנטות של ג'ו על אליסון עם כל הקטע על אנג'לינה ג'ולי
היה פרק ממש טוב(אבל זה מה שאני אומרת על כל הפרקים אז
) מקווה שנהנתם כמוני,תמונות מיד...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה גובל ברשעות?

אמן שהייתה לי אחות כמו אריאל.. רואים שאת לא מכירה את אחותי (@!@#~!~) בכל מקרה, בקשר לפרק, אני הייתי ממש לא מרוכזת וגם התבלבלתי בגלל התקציר. כמעט נרדמתי בסוף כמה פעמים, אבל זה לא היה בגלל הפרק, סתם הייתי עייפה במיוחד..

always be me mc

New member
מתה מעייפות../images/Emo199.gif ובקושי ראיתי את הפרק..

קשה לי להסביר למה לא צפיתי. כנראה הפרק לא כל כך עניין אותי הפעם.. יותר מדי דיבורים על בריג'ט
למרות שבהחלט היה מגניב שהופיע השחקן המפורסם הזה בתפקיד אורח
כמו כן שמתי לב שהתובע הזה כל כך נחמד.. זה מיד הזכיר לי את "נעדרים", שם ג'ון פולוק פשוט יורד אחד אחד על חברי הצוות שלו.. בקיצור ההבדל ביניהם כל כך משמעותי עד שזה מדהים
(למרות שפולוק הרבה יותר שווה דווקא בגלל זה
) ודבר אחרון(מסקנה שהגעתי אליה בעקבות הפרק): אריאל->ילדה לא כל כך נחמדה אז כבר עדיפה בריג'ט למרות שהיא מוזרה
על השירשור עדי
ויאללה זזתי למיטה
לילה טוב

adi love noa

New member
האחות../images/Emo26.gif

היא שיחקה בתפקידי אורח במלא סדרות,היא ממש מוכרת לי...

YaEl 15

New member
קודם כל, תודה לעדי על פתיחת השרשור../images/Emo24.gif

היה פרק נחמד. אני מגיבה מאוחד מדי כדי לזכור פרטים. חח.. בריג'ט בהחלט חמודה.. מעניין מתי מרי (נדמה לי שקוראים לה ככה, לא?) תתחיל להראות סימנים. אני באמת לא קולטת איך כל פרק מחדש אומרים לאליסון "אולי זה סתם חלום? בכל זאת את אדם נורמאלי, וגם לבני אדם נורמאלים אנשים נרצחים בחלומות" הם לא מזהים דפוס?? היא מדיום !!! במקומם הייתי בודקת את ההשערה לפי החלום שלה, לפני שהייתי אומרת לה שזה "סתם חלום" ושתחזור לישון. אני מוכרחה להודות, שהתקציר של הפרק הבא נשמע יותר מעניים מהפרק הזה.

למעלה