איזה פרק מבלבל../images/Emo178.gif
אני מודה שבהתחלה בכלל לא הבנתי מה קרה והכל בגלל שהתקציר של הוט היה מוטעה,הם התכוונו לפרק אחר שישודר בשבוע הבא(אני מקווה) כמובן שאי-אפשר לא להזכיר את היחסים בין אליסון לג'ו,שמבחינתי הם בהחלט שילוב מנצח,הדיאולוגים זורמים וזה נראה אמין. מפרק לפרק מנסים לגרום לנו להבין שגם הבנות ניחנו בכישרונות של אליסון מה שלא נראה לג'ו בכלל,הוא מבחינתו היה מעדיף שירשו את האלרגיות שלה והאמת גם אני,כמו שאמרתי כבר פעם,שאם לאליסון שהיא בן אדם מבוגר ושקול(בערך
)לא מתמודדת כ"כ טוב עם המצב אז איך ילדות קטנות יוכלו להתמודד עם סיטואציה כזו?למרות שמצד אחר יכול להיות שאם זה יתחיל מגיל קטן זה יראה להן דבר רגיל וגם יש להן את ההורים שהם תמיד יתמכו אז יכול להיות שהן ירוויחו מהמצב... רוב העלילות של הפרקים הם כך שהפושעים הם בעצם הקרובים,זה קצת מדאיג גורם לי להסתכל טוב טוב מסביב
התובע המחוזי מעצבן אותי,שתי עונות כ"כ הרבה פרקים והוא עדיין מפקפק בתחושות של אליסון והכי נורא שהוא גורם לה לפקפק בעצמה. ברידג'ט מתוקה!!אהבתי את השיחות שלה עם אבא שלה, אריאל מעיקה,כאילו הבנתי שאחות גדולה אמורה לרדת על אחותה הקטנה אבל זה כבר גובל ברשעות. אהה ושכחתי להוסיף שהכי קרע אותי מצחוק היו ההקנטות של ג'ו על אליסון עם כל הקטע על אנג'לינה ג'ולי
היה פרק ממש טוב(אבל זה מה שאני אומרת על כל הפרקים אז
) מקווה שנהנתם כמוני,תמונות מיד...