שרשור התפקדות - כולם מוזמנים

../images/Emo24.gifשרשור התפקדות - כולם מוזמנים../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

גם מי שקורא פסיבי ולא כותב בפורום כל כך...בואו נכיר קצת את מי שכאן, כתבו: שם: גיל: מקום מגורים: תחביבים: שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: וכל מה שתרצו לספר על עצמכם...

../images/Emo179.gifמתחיל...

שם: רון גיל: 26
מקום מגורים: קריות תחביבים: טלויזיה,אינטרנט,מוסיקה,הופעות ולהכיר אנשים טובים
שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: מירי מסיקה - "פעם"

ממשיכה../images/Emo140.gif

שם: שירלי גיל: 19 מקום מגורים: מושב בדרום ליד באר שבע תחביבים: מוסיקה - גם לשמוע בבית וגם ללכת להופעות, סרטים ושופינג בלי חשבון (במיוחד על חשבון מישהו אחר..
) שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: אני מתחכמת
"ילדה סוכר"

moshavnikit

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: אלינור גיל: 23 וחצי מקום מגורים: מושב דור תחביבים: אינטרנט, טלויזיה, צילום, חברים, משפחה וכו'.. שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: leann rymes - big deal / written in the stars (שירים ישנים שעכשיו התחלתי לשמוע מחדש) וגם תמיר חיטמן - הדיסק שלו החדש

אניייי........

שם:נעמי גיל:15 מקום מגורים:חדרה תחביבים:לשיר לרקוד להיות במחשב לצאת לבלות ...ועוד הרבה שיר אהוב מהתקופה האחרונה:הבוקר יאיר שירה גבריאלוב אבל השירים האהובים עלי זה של לירון (ברור)

moshavnikit

New member
לא באה בטענות

רק ממליצה לך להסתכל בקובץ ואולי זה יעזור לך להבין

the only DaRdAr

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: הדר גיל: 19 מקום מגורים: פתח תקווה תחביבים: כל מה שקשור למוזיקה... שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: green day-time of your life

talia7

New member
אני

שם: טליה (כתבתי כמה הודעות תחת הכינוי everli) גיל: 24 מקום מגורים: הרצליה תחביבים: אינטרנט, טלוויזיה, המווווון מוסיקה, ולחלום בהקיץ
שירים אהובים מהתקופה האחרונה: Mika - Grace Kelly , גילת הילל - לשקר לעצמי מה עוד? אוהבת את לירון עוד מהתקופה של כוכב נולד, מחכה מאוד לאלבום!

Reichan

New member
אני ../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

שם
שירה סגל גיל
15 מקום מגורים
ת"א תחביבים
וואו יש המון... כתיבה [שירים וסיפורים וכאלה], מחשב [אינטרנט, מסנג'ר ומשחקים], קריאה, ציור, בישול, מוסיקה, שפות, בילוי עם חברים, לחשוב [כן, מה לעשות XP], מנגה, וכמובן - דיבוב
שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: יש הרבה, אבל הראשון שהצלחתי לחשוב עליו - Leave Me Alone של The Veronicas נעים להכיר את כולכם

נ ע ם1

New member
אני

שם: נעם גיל: 13 מקום מגורים: כפר סבא תחביבים: מחשב ומוזיקה בעיקר.... שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: Pieces של Sum 41

שיר m

Well-known member
שלום../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 19 מקום מגורים: אזור השרון
תחביבים: מוזיקה, ספרים... שיר אהוב (חוץ מלירון) מהתקופה האחרונה: אממ... "מליון פעם"- מלכת הפלקט מבקרת כאן מדי פעם...

ממשיכה

שם:נעמי גיל:15 מקום מגורים:חדרה תחביבים:להיות במחשב(בפורום של לירון לב )לצאת לטיולים לשיר(אני זמרת)ולירקוד(הייתי באודישן לנולד לירקוד לא קיבלו אותי ביגלל שאמרו שאני קטנה מידי..לצאת עם המשפחה שלי ועוד המון המון דברים.. שיר אהוב מהתקופה האחרונה (חוץ מלירון):הבוקר יאיר שירה גבריאלוב..

למעלה