שרשור פרק 66 - פרידה ידידותית

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo24.gif שרשור פרק 66 - פרידה ידידותית ../images/Emo24.gif

(מנצל את העבודה שסוף סוף, אחרי תקופה ארוכה מאוד מתאפשר לי לראות את הפרק בשידור הראשון, כדי לפתוח שרשור פרק!) את כל התגובות, וכל ההודעות הקשורות לפרק של היום, אנא שרשרו לכאן. צפייה מהנה!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאיך קרה שהיום אתה רואה את הפרק בשידור

הראשון? איך בא לי שיהיה כבר שתיים וחצי:|

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבד''כ אני אמור לסיים היום ב15:15

אבל היה לנו יום אומנויות בבית ספר, אז שוחררנו מוקדם יותר הביתה! (עזבו את זה שאחרי הפרק אני אצטרך לחזור לבית ספר כדי להמשיך לערוך איזה סרט למגמה, ואז אני נשאר לחזרות עם הלהקה עד בערך 9 בערב..)

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifשמחה ששחררו אותך../images/Emo13.gif

בהצלחה בהמשך היום וזה

ANGELUSPIKE

New member
WTH

צ'יף הוא זה שגנב את המכתב, אבל איזו סיבה יש לו לעשות את זה.

בחיים לא הייתי חושב עליו.

שימו לב למשהו מעניין. בבוקר אמה שאלה את אחד העובדים מי זה מייקי והלכה אליו. אחר כך שמייקי בא אליה היא לא זיהתה אותו.. ובכלל.. מאיפה היא מכירה אותו שהיא באה אליו בבוקר? ואייזה סיבה יש לצ'יף לגנוב את המכתב? פרק מוזר...

מישהו 2

New member
תשובות

- היא כן זיהתה אותו בפעם השנייה שראתה אותו. - לא הראו את זה אבל די ברור שבטח ג'יני סיפרה לה שיש איזה ילד אחד מייקי שרצה לדבר איתה, ואז היא חיפשה אותו.

8דושנקה8

New member
מי היה מאמין.....

איזה אינטרס יש לצ'יף לגנוב את המכתב? או שאולי הכל קשור בכלל לזה שאסור לאף אחד לדעת את העתיד וכמו שהוא אמר לאמה מה שצריך לקרות יקרה? ולמה ריק רוצה\רצה לסגור את המסבאה של ג'יני? מילא נלי... כי ג'יני היא מתחרה שלה... אבל ריק? ואיך לעזאזל הם בכלל הפכו לזוג? מה רק בגלל שהוא הציל אותה
נו טוב, זה לא הייתה לה ממש אפשרות בחירה..... אבל כרגע נראה לי שהיא די מתעבת אותו ואת ההתנשאות שלו.... ודרך אגב- שימו לב שגם כאן הההורים של ג'יני לא בתמונה... יש מצב שגם בהיסטוריה הזאת הם נרצחו? ומה עם "המשפחה היקרה" של צ'יף? מישהו פה חוץ ממני מתגעגע למלכת אנגליה והאח המקופח?

dar dahan

Member
אני מתגעגע למלכת אנגליה ../images/Emo6.gif!

וגם לאח המקופח, חחח. ובאמת מעניין מה קרה לשניהם (אלא אם צ'יף מאומץ בהיסטוריה הזאת או שהוא היה בהיסטוריה הקודמת מאומץ...) אין לדעת... בכל אופן אני מקווה שיחזירו אותם באחד מהפרקים כי הם היו שני מצחיקים.

בוצר5

New member
פרק נחמד

ת'אמת חשבתי כבר אתמול שמי שלקח את המכתב זה צ'יף, לדעתי הוא לקח אותו כדי שאמה וכל הכפר לא יידעו מה אמור לקרות בעתיד... ורק אני חושב שבפרקים האחרונים היו לא מעט קטעים שהיו דומים לבחזרה לעתיד: הסצנה של הקרב בין דילן לג'יי, השריפה של המכתב מהיום...

מישהו יכול לספר לי מה היה היום..?

אני לא אוכל להשלים את הפרק.. יש איזה דברים חשובים שקרו שצריך לדעת..?

פיגמיסט

New member
למה להרוס לעצמכם את הפרק?

לא רואים היום תראו בשידור החוזר. או שתקליטו. אם לא יש מחר בבוקר, תקליטו. אם לא תראו בסוף השבוע למה להשלים את הפרק בעזרת תיאורים?

מישהו..?

אף פעם לא עונים לי פה..
מה כבר ביקשתי אתם במילא מגיבים על הפרק .. במקום זה באים מגיבים לי פה למה אני לא רואה תפרק ולמה אני הורסת לעצמי..

mika95

New member
../images/Emo98.gifפרק נחמד

בדרך כלל הפרקים שהם בהיסטוריה של 1909 ו-1910 הרבה פחות מעניין מההיסטוריה של 2009 למרות שהסיום עם צ'יף היה מצוין ובכלל השירים שגיורא חמיצר שם בסוף הפרק תמיד עושים לי מצב רוח טוב
רדיוהד
אז אם גיורא חמיצר קורא פה- תמשיך לשים שירים של רדיוהד- הם מצוינים וגם של קולדפליי..

Chandler Rulz

New member
איזה שיר של רדיוהד היה?

אני עושה רישום של השירים (השד יודע למה) אבל לא ראיתי היום את הכתוביות.. תודה :)

Shir Sparotty

New member
שמתם לב לספינה של טומי?

על הדלפק של ה"אורווה" של ג'יני הייתה הספינה-צעצוע המפורסמת של טומי,אבל משום מה התאריך הוסתר

למעלה