שרשור!

danazi

New member
../images/Emo24.gifשרשור!

(אני לא יודעת עם עשיתם על זה עם כן תגידו לי.....) תכתבו כאן תפרק שהכייייייי אהבתם בעונה השישית אני הכי אהבתי את הפרק "לדוד ארס הייתה חווה) ככה קוראים לזה נראה לי כי זה היה פרק כזה קצת מצחיק ויפה אהבתי הכי את הקטע שהם היו כזה במיטה שלושתם.

shanyz

New member
וואו קשה לי להחליט!=)

טוב יש לי איזה 3, 4 פרקים:) קשה לי לבחור אחד.. אוקי, הדוד ארס הייתה חווה.. השיבה הביתה להליקון ובחזרה מישהו אני לא יודעת איך לתרגם לעברית: many happy returnes אני חייבת להתאררגן לבית ספר.. אולי בלילה אני אשים:) יוווו קשה לי לבחור..! בינתיים הנה תמונה אחת!!!!!!! =)

shanyz

New member
וואו קשה לי להחליט!=)

טוב יש לי איזה 3, 4 פרקים:) קשה לי לבחור אחד.. אוקי, הדוד ארס הייתה חווה.. השיבה הביתה להליקון ובחזרה מישהו אני לא יודעת איך לתרגם לעברית: many happy returnes אני חייבת להתאררגן לבית ספר.. אולי בלילה אני אשים:) יוווו קשה לי לבחור..! בינתיים הנה תמונה אחת!!!!!!! =)

shanyz

New member
וואו קשה לי להחליט!=)

טוב יש לי איזה 3, 4 פרקים:) קשה לי לבחור אחד.. אוקי, הדוד ארס הייתה חווה.. השיבה הביתה להליקון ובחזרה מיהו גורקאן אני לא יודעת איך לתרגם לעברית: many happy returnes ואיך בלי סול פוזשיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת להתאררגן לבית ספר.. אולי בלילה אני אשים:) יוווו קשה לי לבחור..! בינתיים הנה תמונה אחת!!!!!!! =)

shanyz

New member
אויייייייייייייייייי

חשבתי כל פעם שזה לא שלח אז כל פעם שמתי תמונה אחרת! חחה..:) לא נורא, אל תמחוק..:) בכל מקרה צריך לשרשר תמונות מפרקים אהובים.. חהההההההה =)

shanyz

New member
מצאתי עוד כמה דקות לשים!=)

צריך לעשות גם של כל העונות האחרות.. כל פעם נעשה שרשור של פרקים אהובים מעונה מסיימת:) יש כל כך הרבה!! =)

*neta*

New member
אני...אני לא יודעת מה הפרק

האהוב עלי בעונה השישית...שאלה מכשילה..

*neta*

New member
אוי התבלבלתי בתמונה ../images/Emo12.gif

ואכן זו קלייר (אלטי)...

למעלה