תודה...

../images/Emo24.gif תודה...

כל יום, כל יום אני מחפשת, מקום, אדם, מצב, שבגללו אוכל לומר: היה שווה לחיות את היום הזה, כל יום אני מוצאת אדם, מקום מצב ... שלו אני יכולה לומר תודה... כל יום אני יודעת שמחר אחפש שוב, אז היום, תודה לכל אחד מכם, על מה שאתם, על מי שאתם, ועל כי הפכתם אותי לחלק מכם. תודה לטכנאי המחשבים שלי - שלימד אותי "להסתדר לבד" תודה לחברי שתמיד מראים לי את החלון הפתוח, במקום בו הדלת נסגרה. תודה לך אלוהים על הנסים הקטנים...ועל שגם אם איני שומעת אני יודעת שאתה אתי בכל ואני איתך בכל. ותודה על הבית הזה.

יעל :-)

New member
כיף לקרוא אותך ברבורה

כיף שחזרת
תמיד עושה לי טוב לקרוא על אמירת תודה לאחר עושה טוב לדעת על התחושה שבפנים. "תודה... היה שווה לחיות את היום הזה" - נשמע נפלא!

seaגל

New member
תודה לך

שאת כאן עם לב רחב עם מילה טובה עם אהבה גדולה. תודה לך על בית נפלא

נבט9044

New member
שיר האינסטלטור

יש משפט שחסידי רבי נחמן החלינו והם מכנימותו בבדיחות "שיר האינסטלטור" וזה הולך כך : "כל מה מתקלקל ניתן לתקן" :)

yuyu4

New member
רק להאמין

האמת היא שזה הולך ככה: "אם אתה מאמין שיכולים לקלקל - תאמין שיכולים לתקן" רק צריך להאמין! באהבה, יולה

../images/Emo23.gif אני מי שאני...

רק בגלל, רק מפני, שאתם מי שאתם... אני רק תעלה אחת המקשרת בין כל הנשמות הטהורות הנעות סביבי... אני נשמה אחת מכלל היופי האופף את המקום הזה, אני, דמעה אחת מכלל הדמעות הממלאות כוס יגון, וצחוק אחד המטלטל את היקום באהבה, אני רק גל אחד באוקינוס היופי... אני אחת מהביחד - ובלעדיכם... מי אני?

למעלה