תודות לחברים יקרים

שקיפות ותודות...

הועברו למשפחה בטיפולה של סיגלי5 אמבטיה+רגליים+דפני + בגדים ראשונים לבת (מצטערת שלא שמתי לב שהיא בקשה לבן...) אני בטוחה שהבגדים המקסימים ימצאו בית חם. קיבלתי היום את זוג האופניים מחבר טוב שלנו - אז תחילה תודה ענקית לרונן המקסים על תרומת האופניים- אופניים שמתאימים לנערה/אישה במצב מעולה והועברו למשפחה חד הורית שאני מטפלת בה. תודה לכולכם ושבת שלום,

נירה63

New member
ועוד בענין השקיפות...

הועברו מימך אלי הרבה מאוד דברים, נעלים, מכוניות קטנות,צעצועים, מנורות ועוד...תרומה למשפחות רבות ולילדי הגן, יועברו עד יום רביעי. יצאו ממני חבילות למרכז לעופרה22,שקדיה10,ריוה3,רוני, צריפינה. תודה ושבת שלום.

שקדיה10

New member
תודות ושקיפות

הועברו אלי 3 קלטות ילדים מנירה,מעיל , נעליים ו-2 תיקיות פלסטיק מ-Katushka עבור הילדים. תודה לצריפינה ששינעה מחיפה למרכז ולדורי ששינע מצריפינה אלי
.

רותה לי

New member
../images/Emo24.gif תודות לחברים יקרים

אז אחרי כל החגים וכל הטיולים, הנה התודות שלנו לכמה חברים יקרים ונפלאים, שבזכותם בני שוב יכול להינות ממחשב נורמלי. לארומה רוני היקר מאוד ולחבר שלו, שהכל החל אצלכם - בלעדיכם לא היה הרי מחשב. לאוזיריס האחד, היחיד והמיוחד, על כל המאמצים להביא, לשמור, לשדרג לסדר ולשנע לעופרה, גם כשזה בהתראה קצרה כל כך וגם כשהתיאומים לא תמיד מסתדרים. לעופרה22 היקרה והמקסימה, על כל הטלפונים ואירגון השינוע הסופי, ובכלל...... ולמשנעים המופלאים עד אלי - דוריל ומשפחתו, מלא תודות - מסתבר שגם שעתיים זה מעט זמן..... ובנוסף, רוצה להודות לרעותריינבוי החמודה על הספרים שהצליחו להגיע, בעזרתם של אוזיריס שלנו כמובן שאסף ושינע ובעזרתה של עומר המקורית היקרה, ששמרה אצלה עד ששלחה אלי. תודה חברים. אוהבת את כולכם. בברכת שבוע טוב.

רותה לי

New member
היי דג....כן, רק זה עניין של שינוע.........

מה נשמע???? כן, בהחלט, רק שלא הסתדר לנו עם השינוע עד עכשיו. אני עכשיו שוב אחשוב על משהו. שולחת גם מסר.

תודה לנומנום וחברה המקסים

על תרומת המיקרו. המיקרו יועבר מחר בבוקר למשפחה בחדרה יחד עם בגדים + קרש גיהוץ ממני באהבה.

למעלה