תמי שבט

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

קבלתי הודעה מהדואר לבוא לקחת חבילה/רשום. נכון שבדרך כלל זה לשלם? ובכן אני רוצה ליידע אתכם שיש לנו מלאך בפורום! לנשמה הטובה הזאת קוראים ענת (אופל כחול). היא יודעת שאני קצת חולה וקצת ב"דאון" וחוץ מזה יש לה פשוט לב ענק והיא שלחה לי קופסת עץ יפהפיה בעבודת יד כדי להרים את המורל... תגידו שהיא לא נהדרת? אני עדיין מנגבת את הדמעות מהתרגשות הביקור של אתי השבוע (רק "קפצה" לראות מה שלומי...) ועכשיו המעיין נפתח שוב. ושלא תהיה לכם טעות: אני לא טיפוס רגשני אבל איך אפשר לא להזיל דמעה עם פורום כל כך רגיש?.?.?.?. זאת הקופסה סגורה.

תמי שבט

New member
והחלטתי שהיא ריקה וצריך למלא אותה

קצת. ומה מתאים יותר מתכשיטי פימו? תודה תודה תודה ענתוש. אני אוהבת אותך. את גדולה!

../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifתמי יקרה רפואה שלימה

והרבה אור ואהבה, שולחת חיבוק חזק וגדול נשיקות מלי

יקנעמית

New member
תמי???בשבילך:../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif|סביו

וכל זה למה??? סתם, כי מתחשק לי. האביב כבר בפתח ויאללה....רק בשמחה וזמנים טובים. אמן.

hoch

New member
אופל, איזו חמודה ורגישה את, ותמי

התכשיטים שלך, זה ידוע, מהממים.

TaniaP

New member
Tami, get well and cheer

up !!! It's easier now with such a beautiful jewelry box

INBAL PA

New member
כל הכבוד לאופל כחול, היא באמת

אישה מקסימה...ואת אתי גם כבר מכירים... ולך תמי - איזה מזל ששמת את כל התכשיטים בקופסא אחת... ככה יהיה לי הרבה יותר קל לבוא לקחת... תודה :)

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif תמי לא ציפיתי שתעלי תמונות אלו לפורום . . . אני נבוכה . . . שמחה שמצא חן בעינייך . . . כעת יש לך אתגר לצפות -לעטר - אך את כבר מאותגרת בשילוב עץ ופימו שמנצח אצלך נפלא . . . תפוז קצת איטי לי ולא מצליחה עם האייקונים. . .

למעלה