חדשה...

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifחדשה...

היי לכולם אני אוריה בת 12 ואני חדשה בפורום... אני מאוד אוהבת לרקוד ולשיר.... תענו לי ותספרו על עצמכם....... אוהבת אוריה

ailina

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

שמי איילין ואני גם בת 12 אני אוהבת לשיר לרקוד לשחק לראות טלוויזיה ולגלוש במחשב! אז ברוה הבאה לפורום סברינה...

ailina

New member
אני...

נראה לי אני חודשיים וחצי בפורום.. לא חודשיים..לא חודשיים וחצי.. טוב משהו בין לבין.. ואני סבבות לגבות! מה איתך?

מה הקטע של הפורום הזה??

מה אתם דפוקים! אתמול אסרתי עליכם לפתואח עוד שרשורים כאלו לא?! מי שחבר שלי יקשיב לי ומי שלא בעיה שלו... למה נראה לכם שכי אתם חדשים אתה כמו מלכים? מה אני פתחתי שרשור חדש כשבאתי? לא כי אני ילדה כחמה לא כמוך! אז דיי עם הזבל הזה כבר זה מציפף את הפורום

תסלחי לי מאוד!

הפעם עברת כל גבול. מה זה "אסרתי עליכם לפתוח עוד שרשורים כאלה"
אין לך זכות לאסור פה שום דבר. ולכל חדש מותר לכתוב פה שהוא חדש, תמיד נחמד שמקבלים אותך בחום (אני בטוחה שכל החדשים נהנים מזה שכותבים להם ברוכים הבאים, לא?
). ואת, פעם ראשונה שאני רואה אותך כותבת פה. ושוב, אף אחד פה לא אשם שאת לא פתחת לעצמך שירשור שאת חדשה. אז בבקשה מספיק עם ההודעות התוקפניות האלה לחדשים, צריך לברך אותם בכיף

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חוצפנית! למה מי את חושבת שאת???
צ
חחח למדתי לעשות את זה ומאז אני לא מפסיקה...

מדוּזה

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

גם אני חדשה...
תמר בת 14 אל תשימי
אליה היא עשתה את זה גם לי... חסר לך בורג
תומר תעשה לי חצילללללללל
!||

למעלה