אליסה בבית המשפט

../images/Emo24.gif../images/Emo196.gif../images/Emo88.gif../images/Emo101.gifאליסה בבית המשפט../images/Emo9.gif

בית המשפט היא פינה חדשה שבה אליסה נשפטת[כמובן,לא במציאות]ואנחנו השופטים[חברי הפורום]נותנים לה את גזר דינה מידי שבוע . כמובן,כל חבר שמשתתף במשחק מחויב להחליט אם אליסה מואשמת או לא במידה וכן עליו לסמן
או
במידה ולא עליו לסמן
ובתוך ההודעה לנמק מדוע כן או מדוע לא. והשבוע בבית המשפט... אליסה וארץ הקודש-ישראל כבר הרבה זמן אנחנו רואים את אליסה טסה וטסה והחלטנו לשאול אותה מספר שאלות בפעם האחרונה שהיא החליטה לטוס
שלי:הי אליסה מה נשמע? אליסה:הכול טוב,כמו שאת רואה עומדים לעוף שלי:תהני נשמה שלי,אליסה קיבלנו מספר תלונות על זה שאת לא מגיעה לארץ הקודש ישראל,ורצינו לדעת האם מתוכנן טיול עתידי? אליסה:אמ..אולי בעוד כמה שנים,המצב הביטחוני לא טוב כל כך,אני בטוחה שאוהבים אותי שם ועם עוד קצת עידודים אולי כן,למרות שלדעתי לא.. שלי:תודה אליסה,אגב שמעתי שקיבלת הזמנה לבית משפט-מה הפעם? אליסה:הפעם,ישראל
אז מה לעשות
חבר השופטים[חברי הפורום אמורים להחליט זאת
]
במידה ותחליטו שאליסה לא אשמה רישמו
או
ומדוע
ואם לדעתכם אליסה אשמה רשמו
או
ונמקו מדוע
מהו לדעתכם העונש שמגיע לאליסה אם בכלל מגיע לה עונש.
ברצוני שוב להודות לכל מי שעזר ברעיונות,תמונות וכו...
לכל החדשים בפורום הפינה עלתה כבר פעמים ולכן תוצאות שבוע שעבר נקבעו בלי דעותיכם
וכמובן שכל התוכן הוא בדיוני[הכתיבה והתגובה של אליסה] אבל ההאשמה[אליסה לא באה לארץ]היא נכונה
אם יהיו לכם שאלות אתם יכולות להעלות אותם לפורום או במסרים

תוצאות הפעם הקודמת:

לצערי הרבה לא הצביעו, בעצם רק מרגול וצדי ענו.חח[כמובן,הכינויים לא באו לפגוע] נטלי החליטה שהיא צריכה הערכת זמן
צדי הלוא הוא אדם החליט שזהו נגמרה הקרירה אליסה צריכה ללכת לכלא
וגל המרגולית המחודשת החליטה שאליסה לא אשמה בכלום ואין סיבה להכניס אותה לכלא ולכן,התוצאות הם: אליסה מועברת לבית משפט פרטי אי שם בתוך חנות רנואר-חח.. בנתים התיק נסגר בבית המשפט של הפורום
ניפגש בתוצאות הפעם ההבאה

always be me mc

New member
Not Guilty!|פשיט|../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

זכותה לא לבוא לפה, זכותה לא להרגיש מספיק בטחון כדי לבוא לפה וזכותה לטוס לאן שבא לה
חוץ מזה יש אזורים שהרבה יותר זקוקים לעידוד ולביקורים שלה
אגב זה גם לא שהיא ממש זמרת אז כמה דברים כבר אפשר לעשות פה? וזה גם לא שהיא הבטיחה לבוא ואז ביטלה(שיעול *קלי* סוף שיעול) ואז באמת היה מקום לשאול שאלות כאלה. בקיצור אני אומרת חיו ותנו לאליסה לחיות
היא לא אשמה במקרה הזה לדעתי|פשיט|

spelling

New member
גל מאמי כנסי שניה...

היא תבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spelling

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gifככה ככה אצלי...

אליסה לא חייבת לטוס לאן שהיא לא רוצה או מרגישה בטוחה! היא גם כרגע מאוד עסוקה בפרוייקט שלה..שסופסוף תפס תאוצה! אבל מצד שנייייייייייייייייייי זאת מדינה שצריך לבקר בה כדי לראות שלא כל המ שאומרים עלינו הוא נכון וגם כי יש המון ילדים ואנשים לעזור להם פה! לדעתי היא ביקרה במקומות יותר מסוכנים כמו עירק! אז אין סיבה שהיא לא תבוא לפה! חוצמזה אני פה מחכה לה למה היא לא באה?????????????. סה"כ לא אשמה!

julie90

New member
פסק הדין שלי ../images/Emo88.gif

זכאית. זכותה לטוס לאיפה שבא לה וישראל באמת מקום די שומם ונידח בשביל מישהי כמוה
. (אומנם זה קצת מעליב שכולם מסרבים לבוא לפה בגלל "בעיות בטחוניות". עלק. אם כבר לא בא לכם עלינו לפחות תמציאו תירוצים אמינים יותר!).

למעלה