הבית של ביתיק...

../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif../images/Emo168.gifהבית של ביתיק...

יקירותי ןחברותי לפורום, מי שכבר ביקרה אצל טל יודע על מה אני מדברת מי שעוד לא עברה את החוויה? איך אומרים ? לרוץ מהר!!!!!!! לי זו הפעם הראשונה והביקור במקום גרם לי אושר והתרוממות רוח, המקום עצמו והמשרה שלווה ונותן הרגשה מזמינה, טל ולודמילה המקסימות שממש מארחות את הנכנסים, כל מה שרציתי לדעת ןלא ידעתי....קבלתי תשובות בנינוחות ובסבלנות אין קץ, וכמובן חומרי הגלם שמדגדגים בידיים.... בקיצור טל יקירתי תודה על הכנסת האורחים הנעימה ועל זה שגרמת לי ליום מאד מאושר וכייפי המון תודה מלי ליאור

nava6

New member
../images/Emo168.gifגם אני מצטרפת, כל מילה אמת

ועוד יותר

איזה כיף! ../images/Emo13.gif

אני אמנם עוד לא הייתי שם, אבל כל כך התחשק לי לנסות ללבד, שהזמנתי מטל צמרים בכל מיני צבעים, בטלפון. ביום שלישי אני מסיימת פרוייקט גדול שאני עובדת עליו כרגע (עבודה, לא אמנות), ואני כבר לא יכולה לחכות לנסות! החלטתי לנסות לעשות חרוזים ופרחים מתוך ההדרכות המצולמות, ונראה מה יצא... תמונות יגיעו, ותודות לאירית על ההדרכה המצולמת, לאלין שעשתה לי חשק עם התיק המדהים, ולטל, שממנה קניתי הבוקר את החומרים.

aliner

New member
החנות נקראת "הבית של ביתיק"

והיא ברחוב ביאליק בנס ציונה.

גאיליי

New member
האמת שנראה לי שעדיף לי לא להגיע

לחנות חחחח רק בטלפון הזמנתי כבר לא מעט, ברור לי שאם אני מגיעה לחנות זה יהיה נזק כלכלי כבד חחחח אבל כמה אפשר להתאפק????עוד קצת...י

Lורליי

New member
גם אני מצטרפת

כל מילה אמת (נחוץ לי עכשיו רק אומץ....- לצרף לכמויות הצמר שרכשתי)

למעלה