אוכל זה אחלה דבר

../images/Emo24.gif../images/Emo21.gifאוכל זה אחלה דבר../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אם אני נכנסת למסעדה וייייי מה קורה אני אוכלת את הכל אפילו את האנשים לא סתם...
.. אני אוהבת לאכול זה ממש ממש ממש אחלה אני מזמינה כל מה שאני אוהבת
ומתחילה לאכול בלי להרגיש ולא ממש מעניין אותי כמה זה עולה...
שנכנסים למסעדה בטח יש לנו הרבה כסף אז עושים חיים..

../images/Emo5.gifאני מתפלאת עליך, ידידי היקר,

על תמיכתך במשפטים דלי ערך ומוסר...: "כשנכנסים למסעדה בטח יש לנו הרבה כסף אז עושים חיים" המביישים את עקרונות הפורום וסותרים לחלוטין את עמדתינו בנושא, בייחוד לאחר פנייתך המרגשת "על קולינריה בצוק העתים". מקווה אני כי תשובתך לגברת זינה היתה צינית ותו לא.

SigurRos

New member
אני מתפלא עלייך פיונית../images/Emo5.gif

הרי כל תג ומילה היו חגיגה צינית אחת גדולה

SigurRos

New member
אני מסתחרר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פיונית, אמירות כאלה מוציאות אותי משיווי משקל.... אנא...

גידי42

New member
../images/Emo163.gifאתם לא בסדר פיונה וסי....

הלו קצת התחשבות. אם הייתם טורחים להכנס לכרטיס של זינה הייתם רואים שמדובר בילדה בת 15 אז באמת אין מקום לעשות סימפוזיון על תוכן ההודעה שלה ובטח לא בסיגנון הזה. ממה שהצלחתי להבין הילדה פשוט אוהבת לאכול ואם זה נותן לה הרגשה שיש לה כסף אז מה רע בזה. אני מכיר ילדות הרבה יותר גדולות שארוחות במסעדות יוקרה מסחררות את ראשם. וחוץ מזה למה להתממם, המסעדות הללו שאנו מבקרים בהם וכותבים עליהם הם לא בהשג יד לכל אחד במיוחד לא בפריפריות, אז מי פה קובע מה נוגד לאיזה רוח של דברים בואו נעודד את הילדים הללו ללמוד לאכול עוד דברים חוץ מהמבורגר ושניצל אחרת לא יהיה לנו על מה לכתוב.......

SigurRos

New member
גידי?! הכל בסדר?!../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

שמע, ציניות היא ציניות היא ציניות {בהשאלה ממטבחה של גרטרוד סטיין} ואין דבר מסתתר מאחוריה{בהשאלה מסארטר
}. שנית,זו לא ילדה בת 15 ולא בטיח...התמונה אינה אותנטית וכנראה שמדובר על איזה ליצן עילג שרוצה לעשות קצת FUN....נו יופי.. שיבושם לו....

למעלה