למי שמתחיל ללמוד מחר

Anabel74

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif../images/Emo63.gifלמי שמתחיל ללמוד מחר

שנת לימודים מהנה ופוריה
שהשנה תעבור לכם בכייףבקלות ובהצלחה מרובה!

ofirush 14

New member
חחחח קולה כבוד לך...../images/Emo3.gif

בכולופן, גמני מאחלת לכולם שנת לימודים מוצלחת ובלה בלה בלה שכאלה. למרות שהתלמידים בינינו יודעים טוב מאוד ששנת לימודים לא יכולה להיות טובה...כי זה בית ספר! למרות שמידי פעם, אפשר להפיק מכך...קצת...הנאה...אנ'לא מאמינה שאמרתי את זה

280388

New member
10x

ובאמת אפשר להפיק המון הנאה, במיוחד בשיעורים משעממים.

MikeY fReAk

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

כיף?
! הנאה?!?!?
!!!! יהיה זוועה וקקה ונוראי:| אבל יש לי "רק" עוד 5 שנים:| שזה מנחם איכשהו, אני מניחה. 7 שנים לא קלות בכלל עברו. יאללה, עוד כ300 ימים של ללבוש רק חצאיות.
SHOOT ME

ofirush 14

New member
חצאיות...?

היום הכרנו את המורה לערבית החדשה של הקבצה א' 1, והיא מפחידה. העדפתי את המורה הקודמת, לפני שהיו הקבצות. היה טקס פדחני של קבלת כיתות ז'. ולא היו יותר מידי דברים מיוחדים, חוץ מהנאומים הרגילים שנואמים... וגם לי נשארו "רק" חמש שנים...איך נשרוד?!?!

Anabel74

New member
חמודים!

עצה קטנה ממישהיא "זקנה " מכם.... אתם נמצאים כרגע באחת התקופות שיכולות להיות היפות בחייכם. על רובכם אין כרגע עול של פרנסה , דאגות לגבי איפה תגורו או איך תממנו את מחייתכם. אין בוסים מעצבנים,חובות,תשלומים,דאגה לילדים, לאוכל וכו....תהנו מחופש הזה! תלמדו להכיר את עצמכם, לפתח את עצמכם ואת חיי החברה שלכם,לעשות דברים שאתם נהנים מהם,תבלו,תתאהבו...החיים זה לא רק בית ספר. לצערי שיטת החינוך לא ממש הוכיחה שהיא מוצלחת (בלשון המעטה).מעטים המורים שמחנכים לחיים עשירים וטובים יותר ומעניקים לכם כלים להתמודד אתם. אז דאגו לאזן בין הטוב שמקבלים, הידע שאולי תצטרכו, כל אחד ומטרותיו לעתיד, לבין לחיות את החיים בזה הרגע, בהווה ולא להזכר עוד עשר שנים שבעצם לא חייתם והשנים הללו בוזבזו על שטויות. בהצלחה...

ofirush 14

New member
אז ככה:

בית ספר זה חרא! לפחות הבית ספר שלי. ואני לא אומרת את זה כי "זה בית ספר ולומדים שם." כמו שכל ילד רדוד מהבית ספר שלי יגיד. אני חושבת שהמערכת בו פשוט גרועה!! אני כל כך נגעלת מהתלמידים שזה מבהיל אפילו אותי לפעמים. היו שני מורים שאהבתי, רק אחת מהן (המחנכת) נשארה, השני עזב. בכל מקרה, לא כולם עוברים את הבית ספר בשלום כל כך. לי אישית ביסודי היה קשה, לא מבחינה לימודית, כי תודה לאל (?) אני חכמה. ודווקא בגלל זה אני עברתי הרבה דברים שאף אחד מכם לא היה רוצה לעבור! ועכשיו, בתור פריקית מתחילה וצופיפניקית גאה (שלא תעזו לצחוק!) יש לי סלידה רצינית מחלק מאוד נכבד מהמורים וחלק מאוד מאוד מאוד מאודדדדד גדול מהתלמידים. וכשאני אומרת חלק גדול מהתלמידים זה אומר כל התלמידים מלבד חמישה או שישה פיפולים. אז קצת קשה לי להינות בבית ספר, אני שונאת ללכת לשם, אני סובלת כשאני באה לשם, ואני בהחלט מתכוונת לדבר על זה עם המורה שלי! בכל מקרה, תודה על העידוד

Bartal j

New member
חחחח לי יש עוד שנה אחת וסיימתי

כיתה יב.. השנה אחרונה בתיכון אימלה איך הזמן טס שנה הבאה צה"ל , וואווווו אשכרה הזדקנתי אה חחח אבל למרות שאני מתה לסיים את בית ספר ולהיפטר מהבגרויות המגעילות והמעצבנות שמחכות לי בפתח , ויש הרבה תאמינו לי אני אתגעגע טיפה לחברים מהתיכון ולשטויות שלנו , תכלס השנה האחרונה היא אולי קשה אבל זוכרים אותה..

Anabel74

New member
לא אמרתי

שבית הספר זה כייף אלא דיברתי על התקופה הזו בחייך. תאמיני לי שבית הספר שלי לא היה טוב משלך. זה היה בית חרושת לציונים מגעיל למדיי...המורה היחידה שאהבתי היתה המורה לאנגלית וידעתי שגם מצאתי חן בעיניה..ואז הסתבר לי לאחר שסיימתי את הלימודים שמישהי הלכה ואמרה לה סתם בלי שום סיבה!!! שאני אמרתי שהיא מורה גרועה ועוד כמה דברים. וזה באמת רק קצה הקרחון. אבל דווקא בגלל שבבית הספר לא כייף זה לא אומר שכל השנים האלו אמורות להיות של סבל. וזה מה שרציתי להדגיש. מצאי את החברים שטוב לך איתם, את הפעילויות שאת נהנת מהן וכו' ואז הזמן הזה יהיה משעותית טוב יותר ותזכרי בו לחיוב בעתיד. הצלחה....

ofirush 14

New member
תגובה...

אני לא מתחברת עם אנשים שאני לא אוהבת. יש לי את החברות שלי, שאיתן אני מסתדרת טוב מאוד. אני לא צריכה יותר מזה, כי רק לראות את כל ה...ערסים ופרחות האיכסים האלה, עושה לי חררה במוח! אנחנו צריכים עוד פריקים! עוד!

Bartal j

New member
תודה על ההצלחה..חחח

אני אזדקק לה כי הולכים לקרוע אותנו השנה בבגרויות בעעע.. 23 יח"ל אימלה אני לא מאמינה עדיין ,

280388

New member
ציטות משיר של רובי וויליאמס

מתקשר לדברייך, מקווה שיבינו "Youth is wasted on the young, Before you know it's come And gone, too soon." Eternity.

MikeY fReAk

New member
בי"ס דתי../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif

יש לי 39 שעות שבועיות, מתוכן 17 זה קודש.. רחמים, אני רק בכיתה ח! בכולופן.. עד עכשיו הלך די טוב.. אני נשארתי עם המורה לאנגלית שאני הכי אוהבת, הוא מלמד כזה כזה טובבבב..!! פשוט קפצתי מרוב אושר ששמעתי שאני ממשיכה איתו.. המורה למ"מ שלי עזבה את הבי"ס, אז לא ממש ידעתי מי תלמד אותי עד היום.. והמורה הזו היא יעילה, משתיקה כשצריך [קשה לגרום לי לדבר, אז אני לא הבעיה
] ואפשר להבין אותה. אפילו הכנתי שיעורי בית
ומחר אני אברר את הקטע הזה ששמו אותי במתקשים במדעים[?!?!] כי כנראה יש הקבצות, זה ממש מוזר. אני הוצאתי 95 במבחן האחרון אז כבוד
.. וגם יהיה היסטוריה עם מורה שלא לימדה אותי כבר יותר מחצי שנה, למרות שחשבתי שהיא מפלצת - יש בי משהו שמתגעגע אליה ולפלספנות שלה
ו...שלח. שאני לא מכירה את המורה. צריך להיות נחמד. אני צריכה לנקות את הלוקר שלי, הוא מאובק כמו קבר של פרעונים

ofirush 14

New member
למזלי המערכת שלנו ממש מעולה...

אנחנו מתחילים בכל הימים בשמונה וחצי, ביום ראשון וביום שישי אנחנו מסיימים בשתיים עשרה, ביום חמישי אנחנו מסיימים בשתיים אבל יש חוגים של שעתיים (וזו לא בעיה להוציא פטור), ביום רביעי אני לומדת עש שתיים, ביום שלישי עד אחת, ביום שני עד שתיים עשרה, וביום ראשון עד אחת. המורה לג"ג שהכי הכי אהבתי בעולם...עזב:( המורה למת' נשארה (אני הקבצה א'1 בהכל! סנובית שכמוני...) ובקשר למדעים, גם לנו רמזו משהו על כך שיהיו הקבצות, אבל בתעודה היה כתוב לאילו הקבצות אני שייכת, וזה רק באנגלית, מת' וערבית. ולאלה מבנינו שהם בכיתה ח':נכון שבא לכם להרוג את לימור ליבנת בגלל המיצבים המחורבנים שהיא תקעה לנו?!?!?! כי לי אישית כן!

MikeY fReAk

New member
כתבת פעמיים יום ראשון:|../images/Emo79.gif

וכן, המיצב הזה מעצבן מאוד.. שנה שעברה קנינו 2 ספרים של מדעים, באחד ממש ממש השתמשנו, בשני עשינו 2 עמודים בדיוק וגם לא כתבנו בו. לנו לא אמרו לשמור את הספר, ועליו אנחנו צריכים לעשות את המיצב הזה במדעים.. [כוכב הלכת הכחול, משהו כזה על מים..]

למעלה