תנחשו למי יש יום הולדת היום?

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifתנחשו למי יש יום הולדת היום?../images/Emo36.gif

לאוררררררררררררררר!! אורצ' האחת והיחידה!!! הילדה הכי חמודה\מצחיקה\מגניבה\מהממת\שונאת חומוס\מתה על דני\בעלת אחים מציקים\אוהבת נמשים\וחסרת פחד[חוץ מג'וקים!!XDD] ..שאני מכירה!@!!!#$#$ חח ^^
-כי אני אוהבת לחבק אנשים
-כי אני מתעלייך1
-כי זה יום ההולדת שלך!
-כי זה מה שתקבלי מההורים והבחרות!
-כי את אוהבת מוזיקה מעולה..*אהממקפלייאהמ*
-כי את עושה הרבה קניות
-כי את הולכת לארוז את הכול ולברוח מהבית,ואנחנו הולכות לגור בלונדון חחחח[אהמפנטזיותאהמ פנטזיות אהמ=]] בקיצורר!אורר שיהיה לך יום הולדת הכי שמח בעולם אני מתה עלייך!!!ומצטערת שיצא לי לראות אותך רק פעם אחת,אחרת הייתי מביאה לך מתנה=]] חחח=] 3>[זה לא נראה כמו תחת!]

butbut

New member
*חברות $%#$%#$%

דיי לא רוצה!!! גם בברכות אני טועה?!!?!?! לא פייר ><..

or karady

New member
טוב פעם אחרונה..

מתה עליך גם (בפעם השלישית..) 3> (נו אל תגידו שזה לא נראה כמו תחת..) אני מתחילה לארוז..חיחי.. לאב יו ורי ורי מאץ'

המון המון מזל טוב!|יובלהמבולבל|../images/Emo23.gif

שיהיה לך כל ההצלחה שבעולם
עד 120

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אושר ועושר שמחה ויושר
בריאות
וכושר
חהחה רציתי חרוזים..חח יומולדת שמח שיהיה לך
מיכל

lilosh1212

New member
יום הולדת שמח!!!!

שיהיה לך אושר עושר בריאות שתזכי לראות את מקפליי שכל חלומותייך התגשמו ושתקבלי הרבה מתנות עם ערמה שנראית ככה-->

Lex 1

New member
ה-7/8 שולטטט!../images/Emo6.gif|למרות שזה העברי שלך../images/Emo122.gif|

אחלתי לך בקטנה אז עכשיו אני רק אוסיף ואאחל: המונהמון מזל טוב!
אושר ועושר שמחה בריאות הצלחה ואהבה שכל חלומותייך יתגשמו >> **אהמ לפגוש את מקפליי אהמ** תהנ תבלי ותשמחי הרבה ביום הולדתך =] מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!

מאיושSP

New member
המו מזל טוב!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אושרר, עעעעעעעושר (כדי שתוכלי להטיס אותנו לראות את מקפלייD: ), בריאוות.. בהצלחה בלימודים, עם החברים והכל!=] תהני הכי בעווולם..

ShellyJones

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הרבה הרבה מזל טוב ויום הולדת שמח![= שיהיה לך היום הולדת הכי כיפי ושמח שיש
שתזכי לפגוש את מקפליי ותחיי המון המון המון המון המון זמן! (עד מתי שתרצי! ^^) מצטערת שזה קצר למדי פשוט המחשב שלי מסרב לכתוב בעברית(ארררג!) ואני נאלצת להעתיק ולהדביק אותיות... שיהיה... אז שוב... מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!
[=

מזלטוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אהמ. כמו שאמרתי ללקס, יקירתינו, אני ממש, אבל ממש|סדגש, לא טובה בברכות. אז מי ייתן ותצליחי לברוח מהארץ, לפגוש עם מקפליי ולהתחתן עם אהוב ליבך [כל עוד זה לא דאגי! ><], אמן. וכמובן, כל מה שאת מאחלת לעצמך - אני גם מאחלת. טיהי. ^^ יומולדת שמח!

The Psycho Girl

New member
מזל טוב !!!!!!../images/Emo65.gif

עד מאה ועשרים ! כל הברכות שבעולם
<=== תאכלי היום הרבה כאללו

kelly7i

New member
מזל טוב!!../images/Emo24.gif

קודם כל- באיזה אור מדובר? חח יש כמה וכמה! ובת כמה את? מזל טובבב!!!
תאכלי הרבה דברים טעימים, כי יש לך יומולדת!
תיהי שמחה!
ותמשיכי לאכול!!
ואז יהיה לך הרבה בלונין תנסי לעוף איתך אבל את תיהי שמנה כי אכלת יותר מידי עוגות ואז תחזרי לפה לספר לנו מה עשית היום;]

or karady

New member
חח אני..

אני לא יכולה לאכול דיאטה.. ואני בת 14.. תודה רבה..=]

Charley XD

New member
מזל - טוב !! ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo9.gif

or karady

New member
וואי תודה לכולן=]

מצטערת שעניתי רק עכשיו.. אבל היום זה העברי שלי.. פשוט אני דתיה אז כולם חוגגים לי בעברי.. בת אלוש אני עכשיו מתחילה לארוז.. ואלכס מזל טוב גם לך=] ובילתי את היום שלי בים ביחד עם חברות היה שווה למרות שאתמול הייתי בבריכה וכולי נשרפתי הוספתי עכשיו את חלקים אדומים על גופי=[ חח אני פשוט לא יודעת להשתזף.. חח עזבו אותי.. חולה לעיכן מואה..

למעלה