בוקר טוב כולי געגוע

eilati27

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבוקר טוב כולי געגוע

יפות שלי!!! מה שלומכן? איך היה בהופעה האחרונה למי שהייתה??? אני רוצה תמונות וחוויות וכמובן שתגידו לי שגם אתן התגעגעתן אליי.... חחח... מתה עליכן... קדימה,תגובות,תגובות,תגובות... שיהיה לכן יום מדהים.... אוחחחחחחחחח כמה היתגעגעתי לפההההההה!!!!!! זה ממש התמכרות אין מצב,רגע נתון,יום,שעה וכו'... שלא חשבתי לחפש לי אינטרנט בכל אילת כדי לראות מה חדש... אוהבת אתכן המוןןןן!

Nova5

New member
בוקר טוב, יפתי../images/Emo42.gif

אין לך בררה - תרדי ותקראי כל מה ש"פספסת" - ולא חסר כאן... בעיקר שימי לב על השרשור "ג'קו באדום"...כל התשובות על השאלות שלך שם וגם, הכי חשוב, מומלדת של ליבי איך היה באילת?

eilati27

New member
לא הבנתי...../images/Emo4.gif

איזה שרשור אדום??? ומתי היה לליבי יום הולדת?????????????

Nova5

New member
מסבירה לאט...

למטה יש שרשור שג'קו פנה לפורום, ג'קו5 בצבע אדום, תרדי לאט בעמוד ותמצאי... היום יום הולדת לליבי, גם ישנו שרשור למטה...

eilati27

New member
יש ממי - תודה

קניה שלחה לי קישור וכבר שלחתי לליבי אהובתי את ההודעה ל

דורית41

New member
בוקר טוב אילתי

שחזרה מאילת.עשית חיים משוגעים?ונזהרת מהחולות?..... גם אנחנו התגעגענו אליך.!!!!!אבל כדי שלא תרחמי עלינו.....לא ממש סבלנו בסוף השבוע.... רשמי לפניך-13/1-יש הופעה בחיפה.כל יתר המידע-ממליצה לך לקחת יום חופש נוסף ולהתחיל לקרוא עד שכל השחורים יהפכו לתכלת.

eilati27

New member
אני כבר לקראת הסוף מההתלהבות!!

היי דורית זה משהו שבאמת הייתי צריכה להרים עליו "שרשור" אין לי איך להגיע להופעה הזו אין מצב שאני לא מגיעה ל2 הופעות רצוףףףףףףףףף עזרהההההההה בבקשהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

eilati27

New member
היי ללי

וואי אילת - היה מושלם,מזג אויר הכי חו"ל שאפשר בשבת בבוקר ישבתי בבריכה ושמעתי מאמא שיורד מבול בראשל"צ הייתי בשוק!! חחח זה ממש מצחיק... ביום היה שמשי ונהדר ובערב התחיל להתקרר מעט... סך הכל - נהניתי עשיתי חיים פגשתי המון חברים מהתקופה שהייתי גרה שם (אחרי הצבא) עשיתי מסאז' מפנק והיה לי יום הולדת מלא באנריות טובות!

ההודעה ברחה לי...

רציתי לכתוב לך שהחיים שלך יפים אם בשעה כזו... את כותבת תחת הטייטל בוקר טוב נשיקות ויום נפלא....

היי יפות ואמיצות שלי

זו הקופה מדברת אליכן... סתם סתם סתם... שיהיה לכן יום כייפי... ושנה טובה אני פה לשניה וצריכה לזוז... אני אחזור מאוחר יותר

למעלה