../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהתוצאות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
יש לנו מנצחת...
בהפרש של פאקינג נקודה אחת!!!!!!!!!!!!! איזה גמר מותח....
חשבתי אולי לנסות לעשות גמר חי בניצנים ראש בראש של שתי המתמודדות הסופיות. אבל די נכון? כמה אפשר למתוח את החידון הזה [הכי ארוך בתולדות הפורום --ריספקט!!] לפני שנכריז על התוצאות אני רוצה להגיד כמה תודות. לכם כמובן
כל מי שטרח להיכנס יום יום, פעם ביומיים, לחפש באינטרנט, לקרוא את כל ההקדמות הארוכות שלי, לענות על כללללל השאלות הקשות במסווה של קלות לאללה, להטריח את עצמו עד למסרים [שלוקח להם כמה שנים טובות להיפתח לפחות אצלי]. וכל זה לטובת פרויקט להחיות פורום שבמונחים של תפוז היה אמור למותל'ך [כמו סתם למות אבל בעדינות] תוך שבוע מסיום ההקרנה של הפרק האחרון בערוץ 3 [הזכור לטוב, שהיום משעמם יותר מחינוכית 23] אני גאה בכם טונות! [לא טונות הדגים.. טונות הכמות
] ועכשיו על באמת לתוצאות! לפני שנכריז על התוצאות...
לא נו יש לי עוד כמה דברים חשובים להגיד!! קודם כל, שהתשובות לכל החידונים יתפרסמו פה בקרוב ומי שירצה שאני במסרים אגיד לו במה הוא טעה או כמה תשובות נכונות יש לו- בכייף. הכול רשום אצלי. עכשיו, זה שהשאלות והכול היו בצחוקים לא אומר שלא התייחסתי לתשובות במלא הרצינות, הכול בדוק פעמיים ורשום. אומנם לי אישית אין כל חשיבות מי המנצח, בשבילי כולם פה המנצחים ובכל זאת, יש כאן בחורה אחת. שענתה נכון על 37 מתוך 38 שאלות [וללא הסודוקו] ומגיע לה את כל הכבוד הראוי בעולם הזה! אתם מכירים אותה אישית. היא מופיעה כאן הרבה. קבלוה.. הללוה... בתופים ובמחולות!!!
Nitzan122
המון המון כבוד
וגם למתחרה הכ"כ צמודה. עם 36 מתוך 38 תשובות נכונות-
ענבררר [שהקפידה בכמה מהחידונים להשתמש בסמיילי המעאפן שבחרתי, איזה כבוד!] ולמקום 3 המכובד מאוווווד- אושרי היחידה!!
ומכאן כל מי שירצה לברר על המיקום שלו שיפנה במסר
מזל טוב לזוכים המאושרים!!