התוצאות

ברודי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהתוצאות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש לנו מנצחת...
בהפרש של פאקינג נקודה אחת!!!!!!!!!!!!! איזה גמר מותח....
חשבתי אולי לנסות לעשות גמר חי בניצנים ראש בראש של שתי המתמודדות הסופיות. אבל די נכון? כמה אפשר למתוח את החידון הזה [הכי ארוך בתולדות הפורום --ריספקט!!] לפני שנכריז על התוצאות אני רוצה להגיד כמה תודות. לכם כמובן
כל מי שטרח להיכנס יום יום, פעם ביומיים, לחפש באינטרנט, לקרוא את כל ההקדמות הארוכות שלי, לענות על כללללל השאלות הקשות במסווה של קלות לאללה, להטריח את עצמו עד למסרים [שלוקח להם כמה שנים טובות להיפתח לפחות אצלי]. וכל זה לטובת פרויקט להחיות פורום שבמונחים של תפוז היה אמור למותל'ך [כמו סתם למות אבל בעדינות] תוך שבוע מסיום ההקרנה של הפרק האחרון בערוץ 3 [הזכור לטוב, שהיום משעמם יותר מחינוכית 23] אני גאה בכם טונות! [לא טונות הדגים.. טונות הכמות
] ועכשיו על באמת לתוצאות! לפני שנכריז על התוצאות...
לא נו יש לי עוד כמה דברים חשובים להגיד!! קודם כל, שהתשובות לכל החידונים יתפרסמו פה בקרוב ומי שירצה שאני במסרים אגיד לו במה הוא טעה או כמה תשובות נכונות יש לו- בכייף. הכול רשום אצלי. עכשיו, זה שהשאלות והכול היו בצחוקים לא אומר שלא התייחסתי לתשובות במלא הרצינות, הכול בדוק פעמיים ורשום. אומנם לי אישית אין כל חשיבות מי המנצח, בשבילי כולם פה המנצחים ובכל זאת, יש כאן בחורה אחת. שענתה נכון על 37 מתוך 38 שאלות [וללא הסודוקו] ומגיע לה את כל הכבוד הראוי בעולם הזה! אתם מכירים אותה אישית. היא מופיעה כאן הרבה. קבלוה.. הללוה... בתופים ובמחולות!!!
Nitzan122
המון המון כבוד
וגם למתחרה הכ"כ צמודה. עם 36 מתוך 38 תשובות נכונות-
ענבררר [שהקפידה בכמה מהחידונים להשתמש בסמיילי המעאפן שבחרתי, איזה כבוד!] ולמקום 3 המכובד מאוווווד- אושרי היחידה!!
ומכאן כל מי שירצה לברר על המיקום שלו שיפנה במסר
מזל טוב לזוכים המאושרים!!

ענבררר

New member
Nitzan122 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif על הניצחון

עוד נקודה
לא נורא
בטח טעיתי בשאלון אמריקאי חח חפיף
היה כיף וזה מה שחשוב =]

Nitzan122

New member
תודה../images/Emo9.gif

ובאמת לא נורא זה לא משנה במיוחד מי ניצח
וזה באמת היה כיף
אפשר לעשות מתישהו עוד אחד כזה... אני מתנדבת לארגן

ברודי

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif|זה

תפסתי אותך במילה

Nitzan122

New member
חחחח את יכולה../images/Emo13.gif

אבל עוד כמה זמן אין מה לעשות אחד אחרי השני... נראה שנורא מתייבש פה אז נעשה
(אבל תנסו שהפורום לא יתייבש
(לפחות לא עוד יותר))

Nitzan122

New member
../images/Emo12.gif אני? באמת?

אני רוצה להודות להורים לחברים ובעיקר לברודי לג'סיקה מייקל ג'נסן והאחרים שבלעדיהם החידון הזה לא היה קורה
אוי לא, הבטחתי לעצמי שאני לא אבכה...
חחח סתם אבל באמת? הייתה לי רק טעות אחת? חחח במה? וענבר מה את אומרת שאני אשאיל לך חצי נקודה ונהיה תיקו?
מגיע לך רק על זה שהשתמשת בסמיילים
בכל מקרה תודה ברודי שעשית בכלל את החידון הזה כדי שהפורום לא ימות
הוא באמת בטח היה כבר מזמן ז"ל בלי כל ההחיאות האלה...

ברודי

New member
אני באותה נשימה ביחד עם ג'ס ../images/Emo12.gif

כל חלוקת נקודות מעבר לחלוקה המקורית באחריותך בלבד
[מצידי את יכולה לחלק את הנקודות שזכית בהם ביושר ברחוב תמורת לכלוכים מהריצפה.
] את לא תאמיני מה הפיל אותך!!!
דין קיין החתיך המושלם אהבת חיי מגיל 12 כבר 8 שנים..!! [אם אני אבקש ממנו יפה הוא יעשה לי סופרמן?
] לצערינו, הוא כן שיחק בסרט עם אשלי סקוט [המעאפנה] טוב שלא הפכתי אותה לדמות ראשית בחידון הזה, כבר לא היה לי על מי לשאול

ענבררר

New member
אני מצאתי את התשובה בדרך ממש

מצחיקה חח שנכנסתי לדף של אשלי סקוט היה כתוב LOST אז אני כזה מה היא שיחקה בלוסט? מתי? חח אז נכנסתי פתאום אני רואה את דין קיין בתמונה חח אז ככה ידעתי
במה אני טעיתי?.

Nitzan122

New member
../images/Emo3.gif טוב נו לא נורא

(וטוב שזה לא בא בדיילי נוראי פשוט הייתה לכל הבית בעיה עם האינטרנט...) אשלי סקוט באמת מעאפנה חשבתי שזה רק הדמות הקרציתית שלה בדארק אבל אתמול ראיתי (סוףסוף) אינטו דה בלו (אני פשוט לא יכולה לקרוא לזה "סודות בים הכחול"
) ואני יודעת שהדמות שלה אמורה להיות מטומטמת קרצייה כזאת אבל רמת המעצבנות שלה היא מעבר לכל יכולת משחק... ובלי קשר כשמרימים אותה וחסרה לה חצי רגל
זה היה פשוט נוראי... פשוט נפלטה לי צרחה ואני לא צורחת בסרטי האימה הכי נוראיים... איכס זה היה ממש מגעיל...

ברודי

New member
ספוילר../images/Emo3.gif

לא שאני הולכת לראות את הסרט הזה.. עם כל הכבוד לג'ס זה נשמע ממש משעמם...

עמית 452

New member
תנו לה בכבוד ../images/Emo70.gif

יפה לך ילדה
בעצם, יפה לכולכן, היתה פה ממש חזרה מהמתים! עכשיו רק חסרים שידורים חוזרים בערוץ 3 ו
אושר
גדול ישרור בארץ.

AVriL AddiCt

New member
חחחחחחחחחחחח

באמת שישימו שידורים חוזרים... יש לי את כל הפרקים בוידיאו אבל אין לי כוח להדליק..חחח

ברודי

New member
לי יש בעיה אחרת...../images/Emo4.gif

יש לי את כל הפרקים בוידיאו אבל אין לנו וידיאו [התקלקל
]

Nitzan122

New member
תודה../images/Emo24.gif

גם לך וגם לשרונה
כן באמת מזמן לא היו שידורים חוזרים... פעם היו לפחות שני שידורים במקביל עכשיו אין אפילו אחד
באמת צריכים להחזיר את זה...

למעלה