שלום לכולם

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשלום לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

הי לכולם!! רציתי לעדכן אתכם שילדתי בשעה טובה בת מדהימה
ב12.12.07
קראתי לה ליהיא
, היא נולדה בניתוח קיסרי... אני לא ישנה בלילה כמובן,, היא דיי מחוברת לי לציצי (מן הסתם....) וגם בימים אלו אני עוברת דירה אז הכל ממש ככה חדש בחיי.... אני מתגעגעת לריקודים אבל כעת זה בלתי אפשרי מבחינתי ללמד- אחכה חודשיים עד שאחלים לחלוטין מהניתוח...
זהו יקיריי, אני מקווה שאצל כולכם הכל בסדר ושיהיה לכולנו שנה אזרחית מצויינת
נשיקות יפית כהן

ליילה 1

New member
ליפית, המון המון מזל טוב../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שתגדלי את ליהיא בכייף ושמחה. מאחלת לך מעבר קל וחלק לדירה החדשה ושבביתכם
תשרה תמיד אהבה ואורה
.

טוב לשמוע! ולהתרשם מהודעתך שאת מאושרת!

ליהיא שם מאוד יפה, הייתה לי חברה שקראו לה ליהיא ותמיד רציתי את השם הזה לעצמי גם. מזל טוב ובשעה טובה על הדירה החדשה!! ברכות חמות!

gatissima

New member
מזל טוב, תאריך יפה ושם יפה

תאריך יפה - נולדה באותו תאריך כמוני הישר למזל הכי טוב שיכול להיות - קשת ושאף אחד לא יתווכח חוץ מזה ליהיא זה שם של בנות יפות (לא רציתי להשתמש במילה השנוייה במחלוקת
) אז אני רואה רק טוב לילדה הזאת ברוכה הבאה ליהיא

הצועני 1

New member
../images/Emo197.gif בת בבית אור בבית

חיר אינשאלה שכל ההתחלות יהיו קלות , שהעושר והאושר ידפקו על דלתכם תמיד ושתמיד נשמע רק בשורות טובות

ליפית כהן - מזל טוב להולדת הבת ליהיא

סוף סוף את אחרי אופפפ אפשר לנשוף ת'אוויר החוצה וזהו - עשית זאת ! איזה כייף להיות אחרי ולראות את המתנה היפה הזאת ! בטח את מותשת וזקוקה לשלושים שעות שינה וגם לעבור דירה - וואי וואי וואילי, הכל ביחד - זה נשמע לי קשה מאוד ! אז אני שולחת אליך ואל בעלך ואל כל משפחתך - מזל טוב ומאחלת לכם בריאות, נחת ואושר בגידול הילדה ! מברכת תמרה

י ע ל י ק

New member
מזל טוב יפית ../images/Emo20.gif../images/Emo214.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

גמני עברתי דירה כשבני נולד (בקיסרי) וזה דווקא היה סבבה כי כולם ריחמו עלי ועזרו לי להתארגן בבית החדש
אני מאחלת לך ולבני ביתך הנאה גדולה והרבה שמחה

למעלה