ישש היום סימתי לימודים! סוףף סוףף החופשש הגיע! שיהיה לכולם חופש כיף, שמח ונעים! תהנו!.
ט טל קטן New member 20/6/07 #1 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifישש היום סימתי לימודים! סוףף סוףף החופשש הגיע! שיהיה לכולם חופש כיף, שמח ונעים! תהנו!.
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifישש היום סימתי לימודים! סוףף סוףף החופשש הגיע! שיהיה לכולם חופש כיף, שמח ונעים! תהנו!.
נ נויקעעעע New member 20/6/07 #2 גם אנייינינינינניניניייייייייייייי :] אללללה חופש גדול 2007 ר-ק טירוווווווווווווווווווווווווווווף !@# חחחח תהנו כולם בחופש (= מישהו טס?
גם אנייינינינינניניניייייייייייייי :] אללללה חופש גדול 2007 ר-ק טירוווווווווווווווווווווווווווווף !@# חחחח תהנו כולם בחופש (= מישהו טס?
H HaDaRoSh New member 21/6/07 #3 שיהיה לכולכם חופש כייפי ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif תנצלו אותו כמה שאפשר אני את החופשים שלי סיימתי זהו אין יותר לימודים
שיהיה לכולכם חופש כייפי ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif תנצלו אותו כמה שאפשר אני את החופשים שלי סיימתי זהו אין יותר לימודים