חייבת את העזרה שלכם!

Tamar Lev

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo32.gif חייבת את העזרה שלכם!

אנשים !! אני משתתפת בתחרות "נערת פלפל של פורום דוגמנות" וחייבת את העזרה שלכם ואת ההצבעות שלכם. תצביעו בבקשה למתמודדת מספר 5 תמר לב על ידי הגבה עם הסמיילי הזה-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=101046013 כל קול משפיע אז בבקשה תצביעו :)

שאלון למי שמשעמם:p../images/Emo110.gif

לקחתי מהקומונה של אגם:) שם: גיל: עיר: תאריך לידה: מזל: שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום: מה תעשי מחר: חשק ל: מה המידה שלך בנעליים: איפה ניראה אותך בעוד 15 שנה: מה את הכי אוהבת לאכול: מה את הכי שונאת לאכול: מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים: מה המעשה הכי מטופש בחיים: מה הצבע הכי אהוב עלייך: מה הצבע השנוא עלייך: מה המקצוע האהוב עלייך: מה המקצוע השנוא עלייך: איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך: עיר/ערים אהוב/אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליום ההולדת: איפה חגגת את היומולדת האחרון: איך את הכי אוהבת לבלות: מתי מתחיל השיעור הראשון שלך בבית הספר: יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר: מה היה המבחן האחרון: כמה קיבלת בו: יש לך חברים מחוץ הכיתה: ומחוץ לשכבה: ומחוץ לבצפר: ומעיר אחרת: את נוהגת לדבר עם חפצים: מתי פעם האחרונה שבכית: מדוע: את מעשנת: שותה: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: את מי היית לוקחת לאי בודד: את עכשיו מדברת עם מישהו אונליין: שם יפה לבן: שם יפה לבת: פרי אהוב: ירק אהוב: דבר אחרון שאכלת: איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: את לומדת ביום שישי: מה הספר האחרון שקראת: אהבת: מה הסרט האחרון שראית: אהבת: מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו: על מה דיברת איתה: מי הבן אדם שיודע עלייך הכי הרבה: מה הדבר האחרון שקנית: ממי הSMS האחרון שקיבלת: מי הבן אדם האחרון ששלחת לו SMS: יש לך אדשות/משקפיים: מתי בפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: מתי בפעם האחרונה היית בטיול לירושלים: מה העיר האחרונה (חוץ מהעיר שלך) שאת ביקרת בא: למה הלכת לשם: יש לך שם שני: את אוהבת ילדים קטנים: בת כמה רצית להיות עכשיו: איזה סוג סרטים את אוהבת לראות: מה עושה לך טוב: מה מעצבן אותך: מה תמיד צריך להיות בכיס: מה הפריט הכי יקר שיש לך: מה נימצא אצלך תמיד במקרר: איזו עונה בשנה אהובה עלייך: איזה חג אהוב עלייך: כמה אחים יש לך: מאמינה באהבה וירטואלית: מאמינה באהבה ממבט ראשון: את אוהבת להיות בבית: את וותרנית או עקשנית: את בחורה קנאית: לבוש: איפור: שתייה אהובה: מה תעשי כשתסיימי את השאלון:

נינייי:]../images/Emo110.gif

שם: מיכל גיל: 15 [ יו פעם אחרונה שעניתי על שאלון זה היה 14
מגגגניב לי:) ] עיר: ת"א תאריך לידה: 30.4.92 מזל: שווררר:] שיר שמתנגן ברקע: Cold Play - The Scientist מחשבה שעוברת בראש: שאני ח י י ב ת להתחיל לעשות בייביסיטרP: וספורטP: בדחיפוווות מה עשית היום: ישנתי
דיברתי בטלפון
הייתי בחנות כלי זמר:p ואצל אבא עם אחותי הפיצית המהממת:] חח טפו טפו טפו
מה תעשי מחר: נראה
מה שיבוא לי..:] חשק ל: אע?? מה המידה שלך בנעליים: 38 איפה ניראה אותך בעוד 15 שנה: חח אינלי מושג מה את הכי אוהבת לאכול: נמממממממ חוץ ממקדונלדס?:p[ז"א גם צ'יפס ושניצל:p] מרק:p ופירה:p מה את הכי שונאת לאכול: פוי יש מלא.. אני רואה בננה אני יכולה להקיא:p זה הפרי היחיד נדמה לי שאנלא אוהבת.. הממ חצילים.. בצל.. חחח במיוחד.. אינלי בעיה כל עוד זה לא חתיכה כזה איייו:p ושום:p ויש מלא נו
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים: הממ?XD מה המעשה הכי מטופש בחיים: חחחחחחחחח זה לעמות זאת יש הרבה:p חחחח מאיפה להתחיל:p מה הצבע הכי אהוב עלייך: תורכיז מה הצבע השנוא עלייך: צהוב וכתום מה המקצוע האהוב עלייך: אה הא
מה המקצוע השנוא עלייך: כולם בערך:p איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך: היה טוב וטוב שהיה:) עיר/ערים אהוב/אהובות: ירושליייים:p ואילת:p מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליום ההולדת: היו הרבהה.. הממ נראלי שהכי תמצלמה שללי:]] כפרעליהה איפה חגגת את היומולדת האחרון: ים ופעולה:p איך את הכי אוהבת לבלות: ליששון.. וקניון
אפעם לא נמאס לי משני אלה:p מתי מתחיל השיעור הראשון שלך בבית הספר: 8 ורבעע יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר: יאפ מה היה המבחן האחרון: נראלי כימיה:p לאבטוחה כמה קיבלת בו: 98:p יש לך חברים מחוץ הכיתה: יאפ ומחוץ לשכבה: יאפ ומחוץ לבצפר: יאפ ומעיר אחרת: יאפ את נוהגת לדבר עם חפצים: חחחחחחחחחחחחחחח בארורררררר:p מתי פעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. בחודש האחרון אבל:p מדוע: בזזזזזזזזז:p את מעשנת: לא:] חחחחחחחחחחחחחח אואוווו יעל חייבת לענות על השאלון הזה:p שותה: לא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: חחחחחחחחח צונזרר:p את מי היית לוקחת לאי בודד: כנל
את עכשיו מדברת עם מישהו אונליין: יאפ שם יפה לבן: זוהר זה שם שאני ממש אוהבת.. ליאור.. רן.. שחר שם יפה לבת: פז:] אגם [לא בגלל שאני אוהבתותה.. בלי קשר זה שם ממש יפה..] בר.. יש הרבה של בנות שאני אוהבת:p פרי אהוב: הממ אני אוהבת הרבה דווקא:p נראלי דובדבן או תות הכי ירק אהוב: לא מתה על ירקות:p דבר אחרון שאכלת: המממממ לאזוכרת מזה היה איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: גופיה אחת שאני ממש אוהבתת.. את לומדת ביום שישי: לא.. טפו טפו טפו
מה הספר האחרון שקראת: המ אהבת: אאה?? מה הסרט האחרון שראית: שלא תדעו מצרות:p אני וחברה היינו בקניון ושיעמם אז נכנסנו לסרט.. [חחחחחחחחח במובבן הפיזי] ובגלל שראינו את כל הסרטים הנורמלים ברב חן [חוץ משודדי הקאריבים זה נראלי מפחיד:p] אז נכנסנו לאחד.. היה משעמם משו לא נורמליי.. המממ נראלי שימו גז או משו כזה? אהבת: ?! דילגתי:p את אוהבת ילדים קטנים: הכיהכי בעולם:] בת כמה רצית להיות עכשיו: ? איזה סוג סרטים את אוהבת לראות: קומדיה:p ורומנטי:p מה עושה לך טוב: יש המוון נו:p מה מעצבן אותך: וואי מאיפה להתחיל:p מה תמיד צריך להיות בכיס: פלאפון כסף [ומצלמה אבל זה בעיה:p] מה הפריט הכי יקר שיש לך: לאדעתXD מה נימצא אצלך תמיד במקרר: קולה:p איזו עונה בשנה אהובה עלייך: אביב וסתיו איזה חג אהוב עלייך: פסח ופורים כמה אחים יש לך: 2 מאמינה באהבה וירטואלית: המ.. אני מאמינה שאפשר להתאהב דרך המחשב אבל לא להיות ביחסים דרך המחשב.. מאמינה באהבה ממבט ראשון: זה הדלקות נו:p את אוהבת להיות בבית: אם משעמם לי אז לא
את וותרנית או עקשנית: עקשנית:p את בחורה קנאית: המממ לא יותר מדי לא פחות מדי.. כמו כולם כזה לבוש: ? איפור: ? שתייה אהובה: קולה:p אבל אני מנסה להגמל.. גם נסטי אני אוהבת:] מה תעשי כשתסיימי את השאלון: לאדעת:p

מממ..

שם: שרית גיל: 18 עיר: ירושלים תאריך לידה: 27.12 מזל: גדי שיר שמתנגן ברקע: מאורתם של יוניפלו מחשבה שעוברת בראש: "אוףף.." מה עשית היום: בגרות+חזרות מה תעשי מחר: חזרות+חזרות חשק ל: לישון מה המידה שלך בנעליים: 38 איפה ניראה אותך בעוד 15 שנה: מממ מה את הכי אוהבת לאכול: צ'יפס מה את הכי שונאת לאכול: אבטיח מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים: לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש בחיים: יש מלא מה הצבע הכי אהוב עלייך: כחול. בזמן האחרון גם סגול.. מה הצבע השנוא עלייך: ממ לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך: מה המקצוע השנוא עלייך: איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך: ממ לא משו.. חלק וחלק.. עיר/ערים אהוב/אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליום ההולדת: דובי חמוד.. איפה חגגת את היומולדת האחרון: עם חברות איך את הכי אוהבת לבלות: לישון? באלי כבר לישוןן מתי מתחיל השיעור הראשון שלך בבית הספר: 7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר: כן מה היה המבחן האחרון: ספרות כמה קיבלת בו: אין עוד ציונים יש לך חברים מחוץ הכיתה: כן ומחוץ לשכבה: כן ומחוץ לבצפר: כן ומעיר אחרת: כן את נוהגת לדבר עם חפצים: כן מתי פעם האחרונה שבכית: אתמול מדוע: כי ככה את מעשנת: לא שותה: לא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אממ אין כזה את מי היית לוקחת לאי בודד: ... את עכשיו מדברת עם מישהו אונליין: כן שם יפה לבן: גיא שם יפה לבת: יש מלא פרי אהוב: תותים? ירק אהוב: כרוב דבר אחרון שאכלת: ת'אמת שלא היה כ"כ באלי.. אבל בצהריים אכלתי עוגיה? איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: לתאר? את לומדת ביום שישי: כן ולא מה הספר האחרון שקראת: לא זוכרת אהבת: ^^ מה הסרט האחרון שראית: אמרתי לך אהבת: חמוד.. מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו: לא מכירים.. על מה דיברת איתה: זה לא משנה :S מי הבן אדם שיודע עלייך הכי הרבה: אחותי ובת דודה שלי מה הדבר האחרון שקנית: מתנה לאמא ממי הSMS האחרון שקיבלת: סיון מי הבן אדם האחרון ששלחת לו SMS: אם אני לא טועה לשירקי יש לך אדשות/משקפיים: לא מתי בפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בטיול לירושלים: מממ מה העיר האחרונה (חוץ מהעיר שלך) שאת ביקרת בא: נראלי שת"א למה הלכת לשם: :) את אוהבת ילדים קטנים: כן איזה סוג סרטים את אוהבת לראות: כל מיני מה עושה לך טוב: לדבר עם מישו.. מה מעצבן אותך: הרבה דברים.. מה תמיד צריך להיות בכיס: פלאפון מה הפריט הכי יקר שיש לך:
מה נימצא אצלך תמיד במקרר: אממ לא יודעת איזו עונה בשנה אהובה עלייך: חורף איזה חג אהוב עלייך: שבועות כמה אחים יש לך: איתי 4 מאמינה באהבה וירטואלית: לא מאמינה באהבה ממבט ראשון: ממ את אוהבת להיות בבית: אפשר להגיד את וותרנית או עקשנית: בד"כ עקשנית את בחורה קנאית: לפעמים לבוש: מה איתו? איפור: ?? שתייה אהובה: מיץ תפוזים/ענבים מה תעשי כשתסיימי את השאלון: יילך לישון אולי

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

שם: עדי גיל: 20 עיר: חולון תאריך לידה: 18.3.87 מזל: דגים שיר שמתנגן ברקע: כריסטינה אגילרה-הדיסק הראשון
מחשבה שעוברת בראש: למה קמתי ב5 וחצי?!?! מה עשית היום: מה כבר הספקתי לעשות היום חוץ מלקום?
מה תעשי מחר: יש לי מספיק דברים... חשק ל: לישון מה המידה שלך בנעליים: 39 איפה ניראה אותך בעוד 15 שנה: אני לא פותחת לי נאחס
מה את הכי אוהבת לאכול: אממ...בטטה
מה את הכי שונאת לאכול: כל דבר שיש בו גזר מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים: לא 'דעת מה המעשה הכי מטופש בחיים: חחחחחחחח *לא מתכוונת לענות* מה הצבע הכי אהוב עלייך: אדום מה הצבע השנוא עלייך: ורוד פקאצות מה המקצוע האהוב עלייך: מקצוע?
מזמן עברתי ת'תקופה *מע* מה המקצוע השנוא עלייך: ^^ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך: בזבוז זמן..... עיר/ערים אהוב/אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליום ההולדת: קשה לי לחשוב בשעה הזאת
איפה חגגת את היומולדת האחרון: בשום מקום
איך את הכי אוהבת לבלות: לגוון.... מתי מתחיל השיעור הראשון שלך בבית הספר: בגלגול הבא יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר: לא מה היה המבחן האחרון: הבגרות האחרונה שלי הייתה היסטוריה נראה לי
...וזה היה מזמן כמה קיבלת בו: אם זה היסטוריה-82
יש לך חברים מחוץ הכיתה: שו?
ומחוץ לשכבה: ^^ ומחוץ לבצפר: ^^ ומעיר אחרת: כן להכל.... את נוהגת לדבר עם חפצים: לא מתי פעם האחרונה שבכית: כמה ימים מדוע: ככה את מעשנת: לא שותה: לא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: קצין כלשהו
את מי היית לוקחת לאי בודד: את הארנב שלי את עכשיו מדברת עם מישהו אונליין: לא שם יפה לבן: שחר שם יפה לבת: שחר פרי אהוב: משמש,אננס ירק אהוב: חסה דבר אחרון שאכלת: מעדן כלשהו אתמול... איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: מדים!!! את לומדת ביום שישי: לא מה הספר האחרון שקראת: השטן לובשת פראדה
(מומלץ
לפני שרואים ת'סרט...) אהבת: ^^^ מה הסרט האחרון שראית: אממ ואיי לא זוכרת אהבת: ^^ מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו: שלחתי עכשיו מסר למיכל,נחשב? חח על מה דיברת איתה: על כלום מי הבן אדם שיודע עלייך הכי הרבה: חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית: עשיתי קניות אתמול אז... ממי הSMS האחרון שקיבלת: אתמול מי הבן אדם האחרון ששלחת לו SMS: לא זוכרת,וכאילו שמות יעזרו למישהו יש לך אדשות/משקפיים: כן מתי בפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: לפני הגיוס
מתי בפעם האחרונה היית בטיול לירושלים: וואייי כ"כ הרבההההההה מהצבא המעפן הזה מה העיר האחרונה (חוץ מהעיר שלך) שאת ביקרת בא: ראשון אתמול למה הלכת לשם: לקניות (חוץ מהעובדה שאני עוברת שם כמעט כל יום בדרך הביתה...) יש לך שם שני: לא את אוהבת ילדים קטנים: לא
בת כמה רצית להיות עכשיו: 3 איזה סוג סרטים את אוהבת לראות: קומדיה/דרמה מה עושה לך טוב: הרבה דברים מה מעצבן אותך: כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס: פלאפון מה הפריט הכי יקר שיש לך:
מה נימצא אצלך תמיד במקרר: חלב? איזו עונה בשנה אהובה עלייך: אביב איזה חג אהוב עלייך: ראש השנה כמה אחים יש לך: 0 מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי.. מאמינה באהבה ממבט ראשון: כן את אוהבת להיות בבית: כן את וותרנית או עקשנית: עקשנית את בחורה קנאית: לא לבוש: רגיל איפור: חוץ ממסקרה לא ממש
שתייה אהובה: מים מה תעשי כשתסיימי את השאלון: אחזור לישון? הלוואי

יעל 13

New member
אנייייייייייי

שם: יעל גיל: 16 עיר: כפר סבא תאריך לידה: 24.5.91 מזל: תאומים שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן מחשבה שעוברת בראש: אין לי כוח ללכת לקנות ריטלין!
מה עשית היום: למדתי למתמטיקה מה תעשי מחר: אלמד למתמטיקה
חשק ל: בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח אני אשמע מוזר אבל ממש בא לי לחזור לבצפר
מה המידה שלך בנעליים: 42 איפה ניראה אותך בעוד 15 שנה: אממ לא יודעת מה את הכי אוהבת לאכול: סלטטטטטטטטטטטטט מה את הכי שונאת לאכול: גמבה
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים: אנאעראף
מה המעשה הכי מטופש בחיים: אני משתדלת לעשות הרבה דברים טיפשיים
מה הצבע הכי אהוב עלייך: כחול מה הצבע השנוא עלייך: צהוב מה המקצוע האהוב עלייך: מתמטיקה, תנ"ך מה המקצוע השנוא עלייך: היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך: אממ תלוי... נורא נהנתי בבצפר אבל היו דברים לא כ"כ כיפים... עיר/ערים אהוב/אהובות: אמממ... לא יודעת... אני נורא אוהבת את המושב של דודים שלי ואת הקיבוץ שאני לומדת בו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליום ההולדת: צניחה ומחשב נייד. איפה חגגת את היומולדת האחרון: בבית ובבית קפה
איך את הכי אוהבת לבלות: לצאת לבית קפה או לראות סרט עם חברים בבית. מתי מתחיל השיעור הראשון שלך בבית הספר: ברבע ל9 יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר: לא מה היה המבחן האחרון: בגרות בהיסטוריה כמה קיבלת בו: עוד אין ציונים יש לך חברים מחוץ הכיתה: כן ומחוץ לשכבה: כן ומחוץ לבצפר: כן ומעיר אחרת: כן את נוהגת לדבר עם חפצים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי פעם האחרונה שבכית: כמעט בכיתי שלשום ואתמול מדוע: ככה
את מעשנת: הפסקתי עם זה ב"ה שותה: לפעמים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: חחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי ועשיתי
מישהו מהשכבה. את מי היית לוקחת לאי בודד: מישהו
את עכשיו מדברת עם מישהו אונליין: לא שם יפה לבן: עידו, ליאור, יובל. שם יפה לבת: אליה, יובל, טל, ליאת. פרי אהוב: מנגווווווווווווו ירק אהוב: אממממממממ....... לא יודעת דבר אחרון שאכלת: סלט
איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: ג'ינס את לומדת ביום שישי: בעיקרון לא.. אבל לפני בגרויות יש לנו השלמות לפעמים.... מה הספר האחרון שקראת: חחחחחח מי קורא ספרים
אהבת: בטח
מה הסרט האחרון שראית: הסודות אהבת: מאד מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו: אמא על מה דיברת איתה: מה עניינכם?! מי הבן אדם שיודע עלייך הכי הרבה: אמ... נראה לי שאמא שלי ומהפורום מיכל, רעות והדס... ועוד כמה חברים מה הדבר האחרון שקנית: קולהההההה ממי הSMS האחרון שקיבלת: חברה שלי מי הבן אדם האחרון ששלחת לו SMS: חברה שלי יש לך אדשות/משקפיים: יש לי משקפיים אבל לא לכל הזמן מתי בפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בטיול לירושלים: לפני חודשיים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מהעיר שלך) שאת ביקרת בא: ראש העין למה הלכת לשם: למדתי אצל חברה של אמא שלי מתמטיקה יש לך שם שני: לא את אוהבת ילדים קטנים: מאד בת כמה רצית להיות עכשיו: 20 איזה סוג סרטים את אוהבת לראות: ישראלי מה עושה לך טוב: מסז'
מה מעצבן אותך: הכל בערך
מה תמיד צריך להיות בכיס: פלאפון מה הפריט הכי יקר שיש לך: לא יודעת מה נימצא אצלך תמיד במקרר: אנאעראף איזו עונה בשנה אהובה עלייך: אביבב איזה חג אהוב עלייך: אין חג שאני הכי אוהבת כמה אחים יש לך: 2 אחיות מאמינה באהבה וירטואלית: כן מאמינה באהבה ממבט ראשון: כן את אוהבת להיות בבית: כן אבל תלוי כמה את וותרנית או עקשנית: תלוי במה... בלימודים אני מוותרת לעצמי בטירוף... בכללי לא תמצאו בנאדם יותר עקשן ממני. את בחורה קנאית: קצת לבוש: מה איתו? איפור: רק כשבא לי שתייה אהובה: קולה מה תעשי כשתסיימי את השאלון: אני הולכת לסבתא

אניק צת מקצרת סבבה?! חח עונה:)

שם: ליטל שפדוב עיר: אור יהודה תאריך לידה: 22.5.92 מזל: תאומים עיר אהובה עליך: אילת ,טבריה . איזה בגד בארון שלך את לובשת הרבה: ג'ינסים ליקופר .. מה המידה שלך בנעליים: ח 38 או 37 זהוס ימתי תמונה שלי לסיום=]

למעלה