כן,כרגע נכנסתי הביתה

yuli139

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifכן,כרגע נכנסתי הביתה

אחרי 3 שבועות בארה"ב.והדבר הראשון היה לפתוח את המחשב.עייפה מאוד מיומיים של טיסות אבל לא אחמיץ את ההזדמנות לאחל בהצלחה לכולנו.וכשאאגור כוחות אעבור גם על הכתובים. זהו לבינתיים

פלומה ויולי ברוכות החוזרות, רוצים

לשמוע חוויות, פלומה את חזרת ראשונה, ספרי ראשונה, חלק מה שכתבת קראתי, אבל עוד פרטים מהטיול, אני גם אוהבת לטייל פה בארץ היפה שלנו.

אנפה2

New member
ברוכה השבה יולי, את חזרת מארה"ב

ואני טסה לשם בשבוע הבא. קחי לך שבוע ימים להתאוששות, זה בדוק.

p a l o m a

New member
לאה, הייתי במעלות במלון../images/Emo140.gif

אסיינדה.. ירד גשם יומיים מתוך שלושה בכל זאת כל הזמן טיילנו וטיילנו בכל אזור תפן,כפר ורדים, תרשיחא, צפת, ראש פינה, עמק יזרעאל, אלוני אבא , בית לחם הגלילית המושבה הגרמנית שיק אבריק.. הגליל המערבי, ראש הנקרה, (לא לפי הסדר...) היה נפלא היתה לנו מדריכה מאלפת שופעת ידע. והטיול היה מוצלח ביותר.

maxima

New member
ברוכה השבה...יולי...../images/Emo24.gif

את בטח זקוקה עכשיו ל-24 שעות שינה כדי לסדר את השעון בראש...

emmy5

New member
יולינקה,ברוכה השבה , התגעגעתי

ערב טוב לכולם .. פרחים לשבת וחיבוק חם

דרדרית

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה יולי../images/Emo39.gif

מקווה שנהנית ותספרי לנו חוויות

נֵנָה

New member
../images/Emo140.gif ברוך שובך יולינקה נחמדת ../images/Emo6.gif

העיקר שעשית חיים, ראית מקומות יפים ונהנית מכל רגע. בודאי יהיו לך הרבה מה לספר לנו. הייתי שם לפני כ-11.5 שנה ועד היום זוכרת כמעט כל פרט מהטיול הנפלא שעשינו ברחבי היבשת הגדולה, הנפלאה והמגוונת הזאת.

הענאלע

New member
הייתי שם כשנה אחרי אסון

התאומים, ב- GROUND ZERO. עצוב היה לראות את ה'אין' הגדול שנוצר שם. המקום היה עדיין מגודר בצורה פרוביזורית, הכנסיה ממול היתה מוקפת בגדר יוטה שעליה אנשים הנציחו את יקיריהם, בשירים, סיפורים, מכתבים, מתנות ופריטים שהיו שייכים לניספים. קצת הזכיר לי את מה שקורה אצלנו אחרי כל האסונות שנוחתים עלינו פה. אוףףף, לא התכוונתי להעכיר את מצב הרוח... בטח היית במקומות מעניינים ונהנית.

למעלה