בוקר טוב

../images/Emo24.gif../images/Emo49.gifבוקר טוב

יומולדת לצמוד. לצוציק הזה..........
עוגת גן עדן שכבות עלי פילו בתפוחים, שקדים וצימוקים (פשוט גן עדן) 15 דפי עלי פילו מופשרים במקרר 6 תפוחי-עץ חמוצים חתוכים לקוביות קטנות 100 גר` חמאה 100 גר חמאה להברשה 1.5 כוסות סוכר חום כהה קינמון 1 כוס ריבת תות שדה 1 כוס שקדים קצוצים גס 1 כוס צימוקים מטגנים את התפוחים בחמאה ומבשלים כ 10 דקות. מצננים, מסננים את הנוזלים, מוסיפים קינמון וסוכר. מערבבים היטב. על תבנית אפיה משומנת מניחים 3 עלים . מברישים בחמאה מומסת כל שלושה עלי פילו צמודים. מעל מברישים בריבה (בנדיבות) ושופכים מתערובת התפוחים. זורים מעל התפוחים שקדים וצימוקים וחוזרים על התהליך עוד 3 פעמים. סוגרים את שכבת התפוחים האחרונה בשלושה עלים. מברישים מלמעלה בחמאה. מהדקים היטב את העלים לתבנית ו אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 18 דקות. מזל טוב לצמוד. אלינוער http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1239678
 
../images/Emo65.gifמזל טוב לבן זוג../images/Emo13.gif

מדהים כמה שזה נראה טוב
אני אוהבת עוגות תפוחים
 
למעלה