חדש אצלכם בפורום

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifחדש אצלכם בפורום../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אתם לא מאמינים כמה שמחתי למצוא פורום רשמי לזמר מיקה, שלאחרונה פשוט לא יכול בלי הדיסק שלו
לאחרונה החלטתי לשמוע את האלבום של מיקה, אחרי שכבר התאהבתי בסינגלים שמשודרים בMTV
הופתעתי לגלות כמה מהר התחברתי לכל השירים בדיסק! זה משהו נדירררר.. זה נהיה פשוט כייףףףף
אני תעורר, הולך לישון, מטייל, נוסע, והכל רק כאשר השירים אצלי בכל מקום: בעבודה, במערכת בבית, בMP3, DVD ובמחשב
אני גם הולך לקבל את DVD ההופעה שלו לקידום האלבום הראשון
וואו וואו ! איזה זמר מיוחד הוא ....אני פשוט שמח שיש אותו
אשמח לערוך היכרות איתכם - אז ככה: קוראים לי גיא, ואני מאיזור הדרום. מה שמכם?

michi22

New member
עם כל מה שאמרת....

אני מסכימה :) ברוכים הבאים לפורום! יש לך מזל שגילית את מייקה.... מי שלא מכיר מפסיד ;)

skaramoosh

New member
ברוך הבא גיא ../images/Emo85.gif

אני נגה, בת 14 ממעלה אדומים גם אותי מיקה מלווה כל היום- כמו שניסחת את זה בצורה טובה
אין חיים בלי מיקה. השתלבות נעימה בפורום

נעים להכיר../images/Emo140.gif

מיקה פשוט מקסייייים ! השירים שלו - סוג של תרופה נגד מצבי רוח
במיוחד Relaxxx....Take it Easssssyyyy

אבירן171

New member
ברוך הבא גיא! התהקלמות מהירה! אין מקרר לצערי!

(הקודמת שנתתי לה אותו, גנבה ולא השאירה כלום)

אבירן171

New member
זה בסדר. אני עברתי אותו על 59

כך שלא אין טראומה, מלשון טראומה. ושמחתי שתיקנת אותי לפני שהחטייארים אוכלי אדם (קניבלים בעברית צחה) ב"תעופה קלה" היו עושים ממני מטעמים על זה. אז Mercy Bocku. בברכה, אבירן..

XRockXIsXPunkX

New member
ברוך הבא! ../images/Emo113.gif

אני אירנה 15 בית שמש ברוך הבא לפורומיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo121.gifברוך הבא, גיא!

D: אני עטר, בת 16 מתל אביב. ואני גם מכורה למיקה, ברמות מטורפות, כאילו שיואו3>

lollipop161

New member
ברוך הבא גיא!!

אני נטלי, בת 17 כמעט ומטורפת על מיקה ברמות שאתה לא יכול לתאר

uroren

New member
נעים מאוד גיא, אני אוריה ../images/Emo24.gif

אני בת 16, ואני מאזור הצפון
דמבו ^^

../images/Emo12.gifיואווו איזו קבלת פניםםם../images/Emo24.gif

שמח להכיר את כולכם ! גם אני מטורףףףףףףף ברמות על מיקקקקקההההההההההה ! ! ! אשמח לכתוב בפורום מעריצים מדהים שכזה ... ערב נפלא לכולם !

תודה מיוחדת לאוריה על היוזמה../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך על זה ! מצויין שיזמת ופתחת פורום לזמר\פרפורמר מעולה כמוהו.. וואייי אני כל-כך מתרגש לראות את ההופעה שלו בDVD
כולם פה ראו כבר?? אני ממש לא אתפלא....חחחחח מעניין, הוא מתכוון לבוא להופעות בארץ? בטח הסיכוי 1 למיליון ..!~

../images/Emo121.gifאני עוד לא ראיתי את הדיוידי../images/Emo7.gif

אבל, היי, עוד חודש ו3 ימים יומולדת. D: [אני הולכת לבקש מאנשים ~מחשבת~ 4 דיוידים ליומולדתXD וזה בנוסף לכל המנגות
למרות שזה בטח יהיה 3 דיוידים, כי אני לא חושבת שיהיה להם את הדיוידי של גאקט;; היה בUFO ופתאום הוא נעלם!] אמ, כן, מה אני קשורה?
חח
בכ"מ, הלוואאאאאאאאאי שיבוא להופיע בארץ
כולם אוהבים אותו פה, מה! הוא כלכך מדהים!

קארין 555

New member
הייי גגגייא

אני קארין בת 14 גם מהדרום :) וזה לא נכון סיכוי של אחד למיליון. לא יודעת למה אף אחד לא כתב לך אבל יש עצומה שבסיומה אנחנו נשלח ליחצ"ן או להליקון וווווכניראה שמיקה יגיע לארץ, עם קצת מאמץ אין דבר העומד בפנים הרצווון :p

היי קארין

תודה על המידע...אני חושש לאפשרות של ביקור בגלל המצב בארץ-טרור וכל זה..:( אבל שמחתי להיתעדכן ....ברוררר שאני אכנס ואחתום ! חחחחחח שיהיה לך ערב מהנה !

למעלה