בוקר טוב לקרנושי ולכולן/ם פה

../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif בוקר טוב לקרנושי ולכולן/ם פה

נו, פסח כבר בשערי היציאה ואפשר להתחיל לאכול נורמלי אוטוטו................ אז לאוטוטו הזה הנה עוגת בוץ אמריקאית שחבל על הזמן למי שלא עושה אותה......... נכון, היא בתנור לאיזה שעה וחצי אבל שווה כל רגע מהזמן הזה. מובטח. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1228726 המושג "עוגת בוץ" מגיע ממדינות הדרום של ארה"ב. המילה "בוץ" מתייחסת לבוץ הסמיך והעשיר שנמצא לאורך נהר המיסיסיפי. המרשם הגיע אלי מחברה שגרה בטנסי ומתורגם כלשונו. 250 גר` חמאה - קוביות קטנות 250 גר` שוקולד מריר 1/4 כוס שמן 1 כוס מים (250 מ"ל) 2 כפיות תמצית וניל 1.5 כוסות קמח תופח 1/2 כוס קמח רגיל 1/2 כוס קקאו (לא שוקולית) 2 ביצים 1/2 כוס שמנת לקצפת עמידה 150 גר` שוקולד מריר - בנוסף גלידה/ קרם וניל / קצפת לחמם תנור ל- 160 מעלות. לשמן תבנית קפיצית "20 - "22 ולהניח על הבסיס נייר אפיה. בסיר על אש קטנה לערבב חמאה,שוקולד,סוכר, שמן ומים. לערבב עד המסה. להכניס פנימה את תמצית הוניל ולהוריד מהאש. לקרר. להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים, להוסיף את תערובת השוקולד ולערבב בעדינות עד תערובת הומוגנית. להכניס את התערובת לתבנית ולאפות 75 - 90 דקות עד שקיסם הנכנס לעוגה יוצא נקי וללא פירורים. לערבב את הקצפת עם השוקולד בסיר על אש קטנה עד המסה מוחלטת. לקרר. לשפוך על העוגה כשהתערובת מתייצבת ומסמיכה ולהגיש. ניתן לשים מעל כדור גלידה או קרם וניל או קצפת. עוד תמונה יש ברשומה
 
ליאור שאלה לי אליך ../images/Emo13.gif

אני יכולה לשים קמח תופח כשר לפסח? אני רוצה להכין היום תודה
 
למעלה