בוקר טוב לכולם

../images/Emo24.gif../images/Emo82.gifבוקר טוב לכולם

היום יש לנו את המפגש של התמיכה בתקווה שתבונה כולן לפרוק מעלינו קצת מן העומס שיש לכולנו המטפלים/ות עוד יום עובר והנה הגיע היום ערב ט' באב ערב יום צום לחורבן בית המקדש, אני מאחלת לכולנו צום מועיל ורפואה שלימה לכולם ושיבנה בית המקדש במהרה.אמן

אירילה

New member
יענקלה????......ליד כולם????? ../images/Emo13.gif

שט לכוון המחצית השניה של ה 50 .

../images/Emo140.gifמר גרשון מלוא הטנא ברכות ../images/Emo77.gif

וה' ימלא כל משאלות
לטובה ולברכה

../images/Emo63.gif../images/Emo16.gifיענקלה אם אתה הולך לבית העלמין לומר

אשכבה או קדיש תבקש מאבא שיבקש מה' רחמים על כל החולים, ת,נ,צ,ב,ה

ענתי44

New member
יענקלה תנחומיי../images/Emo24.gif

ולהבדיל.....ובאיחור קל, ברוך הבא לפורום.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אחה"צ טובים לכולם

תודה רבה, הכל בסדר אצלנו... אני מתנצלת שנפקדתי הבוקר. תרשמו לי חיסור... עוברים עלי יומיים מטורפים בעבודה. פתאום נפל עלי המון חומר דחוף ומאחר והבוקר היה לנו מפגש דו-שבועי של קבוצת התמיכה שלנו, ומאחר ומהמפגש הקודם נעדרתי כי היתה לנו ביקורת בתל-השומר, הייתי חייבת להשתתף הבוקר ולכן עבדתי אתמול כמעט 16 שעות רצוף כדי להספיק כמה שיותר חומר, וכן הבוקר עד יציאתי למפגש. היום גם לא היה לי אוטו, כי בדרך כלל אני משתמשת ברכב של הבת שלי, מסיעה אותה לעבודה ואז לוקחת לה את האוטו למשך היום ואוספת אותה מהעבודה בערב. אבל אתמול והיום היא בקורס בחיפה ולכן נאלצתי לנסוע באוטובוסים עם 'העם'... בקיצור, לא היה לי זמן לנשום ולא הספקתי בבוקר לדווח. אז אם זה מעניין את מישהו, לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד התעורר באחת וחצי בלילה, קיבל כדור שינה וישן עד חמש וחצי בבוקר. אז יצא לסלון, נמנם שם עוד קצת ואח"כ נסע למרכז היום. המפגש שלנו היה מוצלח, חם ואוהב. כולנו התגעגענו כי לפני שבועיים רק 4 חברות הגיעו, גם אני נעדרתי. שמחנו מאוד להיפגש ולראות אחת את השנייה. החלפנו הרבה חוויות ואינפורמציה ונפרדנו בחיבוקים ובנשיקות, מחכות כבר למפגש הבא... הגעתי הביתה באוטובוס, מותשת ועייפה. מייד התנפלתי על העבודה כדי להספיק קצת לפני שיוד חוזר ממרכז היום. ועד עכשיו עבדתי עם הפסקות לטיפול ביוד. למזלי הוא נמנם קצת בכורסה שלו ויכולתי לעבוד קצת. עכשיו נשתה לנו קפה של השעה חמש, ואראה בחברת יוד ערב חדש, ונראה, אולי ננוח קצת אחה"צ. ברכות חמות ליום ההולדת של גרשון, ותנחומים ליענקלה ליום השנה למות אביו... ולכל הפורום היקר, המשך יום עגול לכ-ו-ל-ם. הערב ערב ט' באב. אז צום קל לכל הצמים...

../images/Emo8.gifשהצום יהיה מועיל ויבנה בית המקדש

אגב גם לילד שלי יש יום הולדת לאחר הצום, זה קרה לפני 31 שנה , סיימתי לצום בתשעה באב וילדתי את בני.

טיקו1

New member
שמחת המפגש

נעדרתי מהפורום, גם בסתם קריאה, זמן רב. כיף לחזור לחמימות הקבוצתית שאתם מקרינים. עם מז"ט לגרשון (גם לי מגיע - נולדה לי בשבוע שעבר נכדה ( בת לבתי.)ועם השתתפות בצער של החבר שאיני מכירה מגבעתיים. שמחתי לקרוא על המפגש הפורה של קבוצתכם המלוכדת בפ"ת. להזכירכם בשבוע הבא אי"ה מפגש של קבוצת הסניף בפ"ת. מקווה שחברי הסניף קבלו הזמנה בדואר (נשלחה ע"י המשרד בהעדרי לבקשתי). גם מעוניינים שאינם חברי סניף פ"ת מוזמנים. פגישות פוריות לכלם. ולרגל התאריך : בנחמת ציון ננוחם כולנו. רותי

../images/Emo140.gifלרותי מז"ט שתזכי לראות במעשיה הטובים

ובחופתה,טוב לראות אותך מידי פעם בפורום, ובקרוב נפגש בעליה לרגל לבית המקדש

למעלה