always be me mc
New member
../images/Emo24.gifThe Daily 10-התוצאות../images/Emo24.gif
לפני שנתחיל בדירוג החדש בואו קודם נסכם את הדירוג הקודם שהיה לנו. בסיבוב הקודם התבקשתם לדרג את עשרת החזיונות האהובים עליכם ביותר של פיבי לאורך השנים. בעיקבות הדירוגים הגבוהים ברובם ועם ממוצע של 2 נקודות(יש להזכיר ככל שהנקודות נמוכות כך המקום יותר גבוה) יצא שהמקום הראשון זהו
החיזיון שבו פיבי מדברת אל עצמה!
תעשו כבוד!
זהו באמת חיזיון מקסים ומיוחד במינו! והפרס למקום הראשון שיחות עם פסיכולוגית במתנה ל-4 שנים! כי הרי יש לה בעיה נפשית אם היא מקבלת חיזיון ומדברת אל עצמה
במקום מאוד מכובד עם ממוצא של 3.5 נקודות מה שאומר שהוא מקום שני בדירוג שלנו קבלו את החיזיון הכואב אך המרתק של פרק 5.06
ולמקרה שזה יקרה שוב הזוכה שלנו מקבלת מאיר לבן במתנה!(בהנחה שעוד אין לה
) לשימוש מקצועי ואישי למי שמבין המ.. המ.. חח במקום השלישי עם 5 נקודות הגיע החיזיון העצוב במיוחד אך היפה מפרק 7.13 של כל המיתות הזוכה הלא כל כך מאושרת זוכה ב-5 שנים של אושר
במקום של עצב!
פציעות לא נכללות בפרס הזה
במקום הרביעי והמכובד עם 5.5 נקודות הגיע חיזיון גם דיי אפרורי ודרמתי .. אני מדברת כמובן על החיזיון מפרק 4.19 שבו פיבי סופסוף מגלה שקול הוא המקור! הזוכה הלא כל כך מאושרת אני מניחה זוכה בעורך דין לגירושין בחינם!
ואנו מאחלים לה גירושים מהירים וקלים! במקום החמישי יש לנו (איך לא?) תיקו בין שתי תמונות! שתיהן עם ממוצא של 5.6 נקודות! אך כעונה שלמה מפרידה ביניהן! אני מדברת כמובן על החיזיון הראשון של פיבי מהפרק הראשון לסידרה והחיזיון שלה מפרק 2.02 שבו היא רוצחת את שחקן הבייסבול! אז באשר לזוכה הראשונה היא זוכה באופניים חדשיים ובבדיקה אצל הרופא לוודא שלא שברה, פצעה משהו! והזוכה השניה זוכה לטיפול על האש
נכון מרגש?
וגם זוכה לעירעור על גזר הדין אם היא רוצה
במקום השישי עם ממוצע של 6.1 הגיע החיזיון הדבה המ.. סליחה כלומר ההריונית! הכוונה כמובן לחיזיון ההריון הראשון של פיבי מפרק 6.14 והפרס לזוכה שלנו עוד חיזיוניות על ילדה קטנה עתידית ומציקה!
שתהנה לה
במקום השביעי ולטעמי גם המאוד מאכזב(כי אני ממש אהבתי את החיזיון
), עם ממוצע של 6.8 נקודות הגיע חיזיון החתונה הציבעוני והמצלצל עם דקס! זה מפרק 8.01! ובתור עונש על מיקומו הנמוך
הוא זוכה לנישואים קצרים במיוחד!
במקום השמיני ואחד לפני האחרון(עקב התיקו במקום 5)- עם ממוצע נקודות של 7 אתם מוזמנים לחלוק בוז ואכזבה לחיזיון של פרק 4.13! הידוע גם בתור החיזיון שפיבי מקבלת שקול מציל אותה וחוטף כדור אש למענה!
המפסידה הלא מאושרת שלנו זוכה להתחתן עם המקור ואף כמעט ללדת את ילדו השטני
ובמקום התשיעי והאחרון! עם ממוצע נקודות של 7.6 והחיזיון ההכי פחות אהוב/מרשים לדעתכם קבלו את החיזיון שפיבי מקבלת על פייג' בפרק 4.01!
בהחלט היו חיזיונות יותר שווים ממנו! וכאן מסתיימת הספירה שלנו ובקרוב מאוד תקבלו את רשימת 10 הדברים החדשים לדירוג אז יש למה לצפות
-) ולמי שרוצה לראות את הקטע המנצח(של פיבי מדברת עם עצמה) ניתן לפנות אלי במסרים ולבקש או שאני אנסה לשלב את זה איכשהוא בפינת הסירטון השבועי
לפני שנתחיל בדירוג החדש בואו קודם נסכם את הדירוג הקודם שהיה לנו. בסיבוב הקודם התבקשתם לדרג את עשרת החזיונות האהובים עליכם ביותר של פיבי לאורך השנים. בעיקבות הדירוגים הגבוהים ברובם ועם ממוצע של 2 נקודות(יש להזכיר ככל שהנקודות נמוכות כך המקום יותר גבוה) יצא שהמקום הראשון זהו