natanel8919

New member
../images/Emo24.gif

בגלל ש CS זה המשחק היחיד שיש אצלנו במכללה החלטתי להכנס ולהתחיל לשחק
התחלתי אתמול אז לא לצחוק
כמה שאלות : ראיתי שאחרי שהורגים מישהו אפשר לקחת את הנשק שלו, איך עושים את זה? מדובר פה הרבה על MIX מישהו מוכן להסביר מה המשמעות של זה? שמעתי גם על תוכנות שאפשר להוריד איזה תוכנות? מה הן עושות והאם אני חייב להשתמש בהן ? שיחקתי באחת המפות שאין לי מושג איך קוראים לה אמרו לי להגיע ל A ולא היה לי מושג איך להגיע לשם :$ יש איפשהו מדריך של המפות שמראה איפה A,B איפה אנחנו מתחילים ואיפה היריב? האם יש יתרון \ הבדל בין קונטר לטרוריסט ? תודה לעונים

ברוך הבא../images/Emo13.gif

אם אין לך נשק אתה פשוט הולך עליו אם יש לך נשק אחר אתה זורק את הנשק שלך במקש G ופשוט עולה עליו MIX זה קרב שמתנהל בין 2 קבוצות(5-5) במפה שלשהי - למיקס יש חוקייים שונים מהפאבליק (מה שיש בשרת תמיד) על החוקים תוכל לקרוא בהודעה-2 מתחתי. התוכנות הם וונטרילו,זו תוכנת דיבור שבעיקרון כדי לשחק לא צריך אותה אבל רצוי מאווד,בתוכנה משתמשים בדרך כלל בקרבות קבוצות שונים(אחת הדוגמאות זה MIX) ובעזרתה תוכל לדבר עם מי שמת\תוכל לדבר כשאתה חיי עם מי שמת - מה שאתה לא יכול לעשות במשחק בפקודות של "קרב נגד קבוצה אחרת" " שיחקתי באחת המפות שאין לי מושג איך קוראים לה אמרו לי להגיע ל A ולא היה לי מושג איך להגיע לשם :$ יש איפשהו מדריך של המפות שמראה איפה A,B איפה אנחנו מתחילים ואיפה היריב?" בשירשור הנעוץ יש לך הודעה שכתבתי עם הסבר על כל המפות החשובות - כולל איפה זה כל דבר - תהנה:) " האם יש יתרון \ הבדל בין קונטר לטרוריסט ?" כעיקרון תלוי באיזה מפה,לרוב מתחילים אוהבים יותר את השוטרים מכיוון שהם יכולים לקנות M16 שהוא יותר מדוייק מאשר ה AK47 של הטרור ,ההבדל בתפקידים הוא שהטרור מטרתם ברוב המפות היא להתמין את הפצצה ותפקיד הסיטי הוא או למנוע את זה או לנטרל אותה לפני שתתפוצץ

natanel8919

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אוקיי תודה על ההסבר. בקשר למפות אני מאמין שאני יתחיל להבין עם הזמן כי כרגע זה לא אומר לי כלום
"ההבדל בתפקידים הוא שהטרור מטרתם ברוב המפות היא להתמין את הפצצה ותפקיד הסיטי הוא או למנוע את זה או לנטרל אותה לפני שתתפוצץ" אם אני טרוריסט איך אני מטמין פצצה ואיפה? ואם אני סיטי והפצצה כבר הוטמנה איך אני מנטרל ?

תשובה:)

בכל מפה שמתחילה ב DE_ ... יש מקום מוגדר להטמין בומב - למקום קוראים בומב סייט A\B בקישור הבא יש לך איפה הבומב סייט בכל מפה חשובה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1857&msgid=107990292 כדי להתמין את הפצצה אתה לוחץ 5 - הפצצה בידיים שלך ואז מקש ארוך על היירייה בכדי לנטרל אתה צריך להיות עם הפנים לפצצה וללחוץ על E תוכל לקנות קיט שזה מקצר בהרבה את זמן הניטרול ב B+8+7

natanel8919

New member
עוד כמה שאלות ../images/Emo13.gif

איך אני עושה הצבעה להעיף מישהו ? ושמתי לב שאנשים יכולים לטפס על דברים שאני לא יכול כמו קופסאות אני מנסה לקפוץ ולא מצליח והם מטפסים בקלות

תשובה

הצבעה להעיף מישהו - (תיזהר לעשות שיש אדמין,זה התפקיד שלו) admin_vote_kick natanel (במקום נתנאל אתה כותב את שם השחקן) בקשר לקפיצה - תנסה לרוץ לקפוץ ושאתה ליד זה ממש תתקופף ולך קדימה

ARMANO

New member
אתה יכול לשחק בCS מהמכללה?

האינטרנט בחדרים איטי מידי, בקושי שלאי מייל הוא נכנס. איך אתה משחק?

natanel8919

New member
תכנס לחוות מחשבים ותראה שכולם בקונטר

משחקים בין מי שנמצא שם בחדר לא זוכר את השם של זה קיצור התחלתי לאהוב את זה ואני ישחק גם קצת בבית להתאמן

למעלה