מי צריך איזה בן מלוכה מפונק... עכשיו, מהאגדות, אני לא בטוחה, כי קשה למצוא דמויות נורמליות שהן לא בני מלוכה, אז זה בעייתי, למרות שבטח בסוף אני אחשוב על מישהו... אבל בואו נחשיב את ´מולאן´ כאגדה (הרי זה מבוסס על אגדה...), ואז ברור שמפקד הפלוגה שלה (איך קוראים לו?) הוא הכי שווה שיש
יכול להיות גם נסיך לא מפונק.. אני למשל נורא אוהבת את פיליפ, הנסיך של היפהפיה הנרדמת.. הוא נלחם כל כך יפה בשבילה... מאד... אבירי כזה. וזה ממולאן באמת שווה... רק קצת שובניסיטי מדי בשבילי.
לא יודעת, בד"כ אני לא אוהבת נסיכים... ו...שוביניסט? לא יודעת, אני משערת שזו דרך חשיבה וראייה של דברים איך שלימדו וחינכו אותו, עד שבאה מולאן (המלכה) ולימדה אותו קצת אחרת... אוף, אני מנסה לחשוב על אגדות עם גיבורים גבריים (רצוי שווים..) ולא נסיכים- ואני לא מצליחה לחשוב על כלום...
כן, אלדין דיי חמוד.. למרות שהוא לא היה ממש כנה עם יסמין. אבל לא נורא, אני אוהבת אותו בכל זאת (בגירסא של דיסני, בכל אופן)... גיבורים לא נסיכים?.. בואי נראה.... יש את אלדין (כבר אמרנו), נסיך הפיות מאצבעונית (טוב, הוא לא נסיך רגיל...), פינוקיו, ג´ק (זה עם האפון..), ואני משערת שיש עוד מלא...