scarlet moon

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אוקיי... אולי זה יעורר אתכם..... איזה דמות מהאגדות הייתם בוחרים לכם בתור בן/בת זוג? (אני מתכוונת בעיקר לנסיכים ונסיכות..)
ולמה דווקא הוא/היא?

Outlast

New member
נסיך- בחיים לא...

מי צריך איזה בן מלוכה מפונק... עכשיו, מהאגדות, אני לא בטוחה, כי קשה למצוא דמויות נורמליות שהן לא בני מלוכה, אז זה בעייתי, למרות שבטח בסוף אני אחשוב על מישהו... אבל בואו נחשיב את ´מולאן´ כאגדה (הרי זה מבוסס על אגדה...), ואז ברור שמפקד הפלוגה שלה (איך קוראים לו?) הוא הכי שווה שיש
ו... אממ... טוב, אני אחשוב על מישהו אגדתי..

scarlet moon

New member
אמממ...

יכול להיות גם נסיך לא מפונק.. אני למשל נורא אוהבת את פיליפ, הנסיך של היפהפיה הנרדמת.. הוא נלחם כל כך יפה בשבילה... מאד... אבירי כזה. וזה ממולאן באמת שווה... רק קצת שובניסיטי מדי בשבילי.

Outlast

New member
פיליפ? יש לו סוס מעצבן...../images/Emo13.gif

לא יודעת, בד"כ אני לא אוהבת נסיכים... ו...שוביניסט? לא יודעת, אני משערת שזו דרך חשיבה וראייה של דברים איך שלימדו וחינכו אותו, עד שבאה מולאן (המלכה) ולימדה אותו קצת אחרת... אוף, אני מנסה לחשוב על אגדות עם גיבורים גבריים (רצוי שווים..) ולא נסיכים- ואני לא מצליחה לחשוב על כלום...

HoNeY14

New member
אני חושבת ש...../images/Emo118.gif

אלדין הכי חמוד הוא גם לא ממש נסיך הוא היה בהתחלה גנב הומלס עד שהוא מצא את המנורה
(
) וגם כי כל הסיפור שלו ממש יפה

scarlet moon

New member
היי

כן, אלדין דיי חמוד.. למרות שהוא לא היה ממש כנה עם יסמין. אבל לא נורא, אני אוהבת אותו בכל זאת (בגירסא של דיסני, בכל אופן)... גיבורים לא נסיכים?.. בואי נראה.... יש את אלדין (כבר אמרנו), נסיך הפיות מאצבעונית (טוב, הוא לא נסיך רגיל...), פינוקיו, ג´ק (זה עם האפון..), ואני משערת שיש עוד מלא...

bazuka89

New member
חדשה...

אני חדשה פה ואני בת 13 את מי הייתי בוחרת, מתוך שינה הייתי בוחרת בפיטר פן הוא הכי שווה!!!

HoNeY14

New member
גם פיטר פן...../images/Emo118.gif

הוא לא נסיך והוא דיי חמוד אבל יש עליו כל מיני תאוריות ממש לא תמימות...

HoNeY14

New member
התכוונתי ש...../images/Emo118.gif

הוא לא היה כל כך תמים קראתי פה בפורום שכתבו שהוא הרביץ לילדים האבודים ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת

למעלה