שלום לכולם!!!!!!!
F faith2 New member 12/4/03 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif היי היי את מוזמנת להתנחל כאן וכמובן ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif היי היי את מוזמנת להתנחל כאן וכמובן ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
A AmSaLeMiT New member 12/4/03 #5 ענתתתתתתת שלום גם לך! ד"א... עוד פעם החלפת מספר? לא נמאס לך?? ו.. אני לא מצליחה לחבר אותך..!!
A AmSaLeMiT New member 13/4/03 #14 חחחח.. דיברתי על זה ששלחת לי חיבור לאיי סי קיו ממספר חדש... וזה פשוט לא רוצה לחבר אותך!!!!
ע ענת פרטוש New member 13/4/03 #16 אההה למה זה לא מחבר? טוב אז תוסיפי אותי.. לייד הפרטים של הפורום יש את המספר...
ע ענת פרטוש New member 13/4/03 #18 אני יהרוג אותך... מה את מסטלבטת עלי באיציק????? תרשמי נורמלי...........
ע ענת פרטוש New member 13/4/03 #20 כן... את!!!! את רושמת לי בסימנים... תנסי לחבר אותי מהתחלה... אני ימחק אותך מהרשימה
A AmSaLeMiT New member 13/4/03 #21 אני מנסה... וממשיכה לנסות... כבר חצי שעה אני עם זה.. ל==א=====מ==ת==ח==ב==ר==!
A AmSaLeMiT New member 13/4/03 #23 את לא אצלי ברשימה... אז אין לי מה למחוק!!!!! וניסיתי להוסיף אותך כבר 1000000 פעמים.. הוא כותב איזו שהיא שגיאה.. ובלה בלה בלה... קיצר אי אפשר!
את לא אצלי ברשימה... אז אין לי מה למחוק!!!!! וניסיתי להוסיף אותך כבר 1000000 פעמים.. הוא כותב איזו שהיא שגיאה.. ובלה בלה בלה... קיצר אי אפשר!
A AmSaLeMiT New member 13/4/03 #24 טוב ענת... כנראה שהבעיה היא אצלי... אני לא מצליחה לחבר אף אחד... (אין לי מושג מה הקשר.. זה פשוט חמוד..) כנראה שעובר על האיי סי קיו שלי משהו... אווווףףףףף....!!
טוב ענת... כנראה שהבעיה היא אצלי... אני לא מצליחה לחבר אף אחד... (אין לי מושג מה הקשר.. זה פשוט חמוד..) כנראה שעובר על האיי סי קיו שלי משהו... אווווףףףףף....!!
A AvocadoWoman New member 13/4/03 #26 לא להילחץ.. זה כל היום ככה.. גם אצלי ואצל עוד הרבה.. חכו עד מחר זה בטח יסתדר..