• פותח הנושא metl
  • פורסם בתאריך

metl

New member
../images/Emo24.gif

האאאאאאאלו כולם! ווואי כמה התגעגעתי אליכם!!! כבר בערך חודש שלא יצא לי להיכנס למחשב חווווופפפפפפפפפפש נעים לכולם! תנצלו כל רגע ממנו וברור שחשוב שתשלימו שעות שינה

kfm

New member
ברוווווכה השאאאאווה!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

גמנחנו התגעגענו וסופסוף חזרת!! יום ראשון לביג חופש נעים שיהיה לך!

greeneye

New member
../images/Emo13.gif שאלוווווווווווווווווווווווום

מנשמע??? התגעגענו רבות@ והחתימה שלך יפה

metl

New member
תודדה כולם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

Kido2222

New member
../images/Emo32.gif

קודם כל... שלומות מיטל... :) ודבר שני! http://news.walla.co.il/?w=/6/559648 העונה החדשה של הכבלים... משום מה יש שם תוכנית עם קיציס ואלי ומריאנו... אין פרידמן!!! :( לא משנה... פורום נכבד... יהיה לנו נחמד בקיץ... :)

לוּבּה

New member
אני חוזרת בי:[

אתה לא מלך. זה רק בהוט. אבל למה תמיד הוט לוקחים את הכל? גם כן היס האלו

Kido2222

New member
אההה אני לא יכול... :)

בטלוויזיה שאני יכול להקליט אין ממיר... :/ אני יכול לנסות להקליט... :)

greeneye

New member
דבר ראשון-

האאאאאא זו התוכנית שהיה פרק אחד שלה ששודר בטלויזיה. משו על שירי ילדים, והיה שם ילד ששפט מי שר יותר טוב...ילד חמוד! ואיל היה כזה מתוק אליו.. דבר שני- סעעעעעעעעמק. ידעתי. אני ידעתי. ידעתי שארץ נהדרת, כמה שהייתה "נהדרת" וטובה- תשנה אותם שינוי דרסטי. אני לא זוכרת עם מי דיברתי על זה. יש לי תחושה שעם רוית. שהרגשתי כאילו הם על סף פרידה. הם היו אמורים לעשות את צפר"ל אחרי שתגמר האקדמיה. היא נגמרה בחודש הקודם. וגם את החטא ועונשו. ואין שום דבר שמחזיק אותם יחד. שום פרוייקט. די, זה עצוב לי כ"כ.

נכון, אבל...

זה לא אומר שיהיו צילומים בקיץ. סיימו לצלם את התוכנית עוד לפני שהתחילו עם ארץ- נהדרת.

פIלי

New member
ברוכה השווה, ברוכה השווה..

אני עדיין מחכה להסבר מנומנק איפה לעזזל היית. ובנימה אישית זו - ברוכה השבה! התגעגענו!

למעלה