איילת בוכה

noaxxx

New member
אין לי שמץ.. מי שראה... זה הזמן לשתף../images/Emo13.gif

Klayhamn

New member
לא נראה לי שהראו את זה

מישהו במקרה צפה במצלמת המטבח? :(

Klayhamn

New member
כן

כנראה סוג של חיכוך בין ליז ואיילת בקשר להכנת האוכל?

24שעות1

New member
בן פועל מפגיעת אגו מליהי

1. נפגע לו האגו מליהי 2. מקנא ליוני 3. עדי הביצ'ית - שטפה לו את המח 4. בן רוצה את ליהי בחוץ - פוחד ומקנא שתצא עם איתן לדייט

KEEK

Member
יש משהו במה שאת אומרת

אני חייב להודות שגם אני חשבתי על זה הוא פתאום מתהפך על ליהי והחברות שלה למרות שהוא ידע את כל הדברים האלה ממזמן למה רק עכשיו הוא פועל? יש מצב שהאגו שלו נפגע והוא רוצה לפגוע במעמד שלה קצת כי הוא מבין שליהי משחקת בו

Klayhamn

New member
נכון

כל עוד היה לו סיכוי איתה כנראה לא רצה לשבור את הכלים אבל עכשיו כשהוא רואה שהיא משחקת בו - אין לו בעיה לטרוף את הקלפים לי אישית אין שום בעיה מיוחדת עם זה הוא לא אמר משהו שהוא לא באמת חושב אל תשכח אגב שלא קרה שום דבר משמעותי מאז אתמול, מעבר לשיחה שלו עם עדי. עדי הצליחה להשפיע עליו --- ולא ע"י מניפולציה אלא ע"י דיבור כן וישיר על הדברים . היא לא אמרה לו שום דבר לא נכון.

KEEK

Member
גם לי אין בעיה עם זה כל עוד ינפצו

את הבועה של השלישייה. וקרו המון דברים משמעותיים מהשיחה עם עדי כל המונולוג של בן היה בהשפעת השיחה עם עדי לעדי יש חלק נכבד במהפך הזה ואין לי ספק שהאגו שלו מדבר מגרונו אבל אין לי שום בעיה עם זה

דידי 9

New member
קיק, למה אין לך בעיה-אם אתה יודע את האמת?

בן הזה טיפש מטופש, לא גברי, זה באמת התחיל ממה שעדי הקנאית והמתוסבכת אמרה לו,ואיתן ואורן נסחפו.

24שעות1

New member
דידי- בן יצא נמושה פועל מאגו

פועל מתוך 1. מדחייתה של ליהי - בן בטוח שליהי בענין איתן , לכן ירצה לראות אותה בחוץ מהר. 2.1 קינאה ביוני - כל הזמן אמר שהוא מעריץ את יוני על הפתיחות שלו והקירבה לבנות 3. בן בעצמו לכלך מספר פעמים על ענת שמחסלת את הירקות - רק שלשום השתמש בקרן שתעיר לענת. 4. עדי הצליחה בשטיפת מח שעשתה לו 3 שעות אתמול(בתמיכתה של דניאל). 5. ליז נפלה לו כפרי בשל לניצול המומנט - ליז ממש מעניינת אותו כקליפת השום..

דידי 9

New member
24 הם לא קולטים שאתי היא הטריגר להוצאת האנשים

החוצה=לא חשוב באיזו דרך, וזה כל העניין בתכנית היבשה הזו, המלאה באנשים יבשים ורדודים ואפורים. הם בכלל הגזימו בעניין של אתי ליהי קרןן לגמרי, כי לאנשים קשה לראות חיבור חזק בין אחרים. הם שואלים את עצמם-למה להם זה לא קורה? הגענו שוב לקינאה. אני באמת מקווה שאיתן יוציא את אתי-ואז נשמע חפירות מנומסות בין כל החברים הנקביים של איתן, כולל הוא, לבין שאר הבנותץ המאוד! משעממות שם. מבחינתי זה בסדר שהוא יכנס בהם, ואני סומכת על קרן ועל החכמה שלה,שהיא תדע מה לענות לו ואז באמת הוא יבין שהוא והחברים העציצים שלו יצאו חומוס רק בגלל הגחמות של בן התינוק. גועל נפש

סתיו7337

New member
יכול להיות, אבל הנימוקים שלו היו מדוייקים

הוא איבחן את המצב בדיוק כמו שהוא. השלישיה הזאת עושה טרור לכולן שם ותפסה פיקוד על הבית, כי קיבלה גיבוי מהבנים. עדי לא ביצ'ית והיא צדקה כשאמרה שכשהוא ייצא מהבית הוא יראה דברים שלא ראה בפנים. הוא אמר שעדי לא היחידה שאמרה לו את זה. אני גם לא מתחברת לעדי מי יודע מה, אבל היא כן בחורה ברמה וכן נראת טוב, היא פשוט חופרת וטוחנת ונורא רוצה להראות לכולם שהיא חכמה. בן, אגב, אמר שליהי טובה לו בקטע של קלילות בבית. אמר את זה כמה פעמים, כולל היום בשיחה עם איתן.

goodpink

New member
גם בנוסף למה שענת אמרה שהוא הולך עם החלש תמיד

ליז התמסכנה לו כבר הרבה זמן והוא לא קורא את המצב לגביה לחלוטין העובדה היא שהוא צעק על איילת בגלל ליז כך שלצעוק על איילת בגלל ליז לא כל כך קשור לליהי ענת ניתחה את המצב יותר נכון הוא הולך ומנסה לכאורה לתמוך בסיטואציה שבה הוא מזהה שיש מישהו שהוא חלש ולתמוך בחלש אותו דבר עשה עם לירון עדי וליז הוא לא רוצה את דני צדדי המטבע העובדה שעדיין הוא לא רואה את הפרצוף האמיתי בעיקר של קרן וליז אומר הרבה ליהי היא בתוכה בן אדם טוב רחוק מקרן ואתי למרות שהדברים שאמרה אתמול בלילה הורידו ממנה הרבה הרבה נקודות מעבודה שהיא רק נגררת היא היתה שותפה לכמה דברים שלא מציגים אותה באור הכי יפה

Klayhamn

New member
שים לב ש

בסטטוסים בוואלה לא כתבו שליהי אמרה שבן מגעיל אותה, אלא ש-"לא ברור לה איך משהו יכול להיווצר במקום כזה"

Klayhamn

New member
עכשיו אורן מספר לאיתן מה קרה

ולא הצלחתי להבין שום מילה ממה שהוא אמר הבן אדם חייב לטפל ב-SPEECH IMPAIRMENT שלו

למעלה