מה אתי ענתה? לא שמתי לב
ר רגע רק רגע Active member 30/7/11 #75 שגם ליז רוצה לזרוק את הדגים... איתן שאל/ אמר לה- "רגע, אולי היא רוצה לעשות עם זה משהו. אני אשאל אותה" ליז ענתה שאין לה בעיה שיזרקו את זה. אתי שמה את זה בפח ואיתן מיד מתעמת איתה "אולי יש חור בשקית?" אתי בתגובה - "אתה רוצה לריב איתי?" אתי מבינה שקורה משהו עם איתן
שגם ליז רוצה לזרוק את הדגים... איתן שאל/ אמר לה- "רגע, אולי היא רוצה לעשות עם זה משהו. אני אשאל אותה" ליז ענתה שאין לה בעיה שיזרקו את זה. אתי שמה את זה בפח ואיתן מיד מתעמת איתה "אולי יש חור בשקית?" אתי בתגובה - "אתה רוצה לריב איתי?" אתי מבינה שקורה משהו עם איתן
ר רגע רק רגע Active member 30/7/11 #89 אתי התלוננה על הריח של הדגים. היא זרקה את הדגים לפח ואיתן אמר למה לא בשקית, כי אולי בשקית של הפח יש חור והריח יצא.
אתי התלוננה על הריח של הדגים. היא זרקה את הדגים לפח ואיתן אמר למה לא בשקית, כי אולי בשקית של הפח יש חור והריח יצא.
ס סתיו7337 New member 30/7/11 #80 תקעה בו מבט ואמרה: אתה מחפש לריב איתי? או משהו כזה. היא רצתה לזרוק את הקערה עם הדגים שליז הכינה ואיתן אמר שהוא רוצה לשאול קודם את ליז אם זה בסדר מבחינתה. אתי תקעה בו מבט של "חבל איתן, חבל"
תקעה בו מבט ואמרה: אתה מחפש לריב איתי? או משהו כזה. היא רצתה לזרוק את הקערה עם הדגים שליז הכינה ואיתן אמר שהוא רוצה לשאול קודם את ליז אם זה בסדר מבחינתה. אתי תקעה בו מבט של "חבל איתן, חבל"
ח חני156 New member 30/7/11 #94 הייתכן שהתוכנית החלה??../images/Emo45.gif איזה כייף שיוני חפרוני לא נכח בשיחה אחרת היה משנה להם את התמונה לפי מבטו או רצונו על אתי יששששששששששש שידיח כבר את אתי הפרחה הזו
הייתכן שהתוכנית החלה??../images/Emo45.gif איזה כייף שיוני חפרוני לא נכח בשיחה אחרת היה משנה להם את התמונה לפי מבטו או רצונו על אתי יששששששששששש שידיח כבר את אתי הפרחה הזו
ס סתיו7337 New member 30/7/11 #120 אז או שאיתן ישנה עידן או ש....יש עוד חודשיים אין לדעת מה יקרה (טוב, תכתבו בפרוטוקול שאני לא מאמינה שהם יבגדו בו)
אז או שאיתן ישנה עידן או ש....יש עוד חודשיים אין לדעת מה יקרה (טוב, תכתבו בפרוטוקול שאני לא מאמינה שהם יבגדו בו)