איילת בוכה

Klayhamn

New member
עכשיו הוא מדבר על ליז

ומספר לו מה ליז אמרה... איתן מביט באדישות וממלמל דברים על דניאל

Klayhamn

New member
אורן סובל מסוג של תסמונת קסנדרה

הוא ניחן ביכולת לראות את המציאות נכוחה, אבל בלי היכולת לספר זאת לאחרים In more modern literature, Cassandra has often served as a model for tragedy and romance, and has given rise to the archetypal character of someone whose prophetic insight is obscured by insanity, turning their revelations into riddles or disjointed statements that are not fully comprehended until after the fact.

24שעות1

New member
בן זה שבוכה שענת מחסלת את הירקות

בן דיבר על זה מספר פעמים, שענת מחסלת את הירקות שהוא לא זוכה לאכול ירקות בבית. רק השבוע ביקש מקרן שתעיר לענת שהירקות שייכים לכל הדיירים.

דידי 9

New member
חחח נכון 24. בן אורן איתן-חסרי עמוד שידרה גבר

גברי לחלוטין! איך אפשר להידלק על כאלה גברים? חחחחחחחחחח זה הורג אותי

goodpink

New member
בגלל זה בן קרן ליהי אתי המגעילים ביותר חסרי

רגשות לחלוטין ההפקה כנראה ראתה תגובות בעניין והבינה עד כמה רע זה נשמע שיש בחורה שיש לה בעיה ויודעים את זה ולא ואוכלת ירקות ולא מספקים לה מספיק ירקות כאשר באח הגדול סיפקו אוכל לארז לבניית שרירים חוסר רגישות וכהות כזו היא בלתי נסבלת איך אתם מתלוננים עד ירקות שאתם יודעים שיש לה בעיה מה זה צריך להיות וההפקה שלא מביאה לה ירקות אפילו שלה יהיה בנפרד והשאר יאכלו את עצמם מה זה צריך להיות אתי קרן במיוחד מההתחלה לללכו ועקצו את ענת בכל הזדמנות על הנושא פשוט גועל של בני אדם למה שמישהו אי פעם ירחם עליהן כשהן כהות לכאבם של אנשים אחרים

דידי 9

New member
מצטערת קליי-נסה להבין אותי, כי

אתה מתיש אותי עם התשובות שלך. אז..אני מרשה לך לצעוק שאין סימוכין לדברי אתה עונה ממקום של מתגונן ומכביד

Klayhamn

New member
מה?

אמרת שאני נתפס לבולשיט, אני שואל: "לאיזה בולשיט נתפסתי". זה לא עניין של "סימוכין", אני פשוט שואל למה את מתכוונת - לאיזה חלק מדבריי?

noaxxx

New member
הוא בסה"כ ציין עובדה. מה נסגר איתך?

באמת בוואלה לא כתבו את מה שהיא אמרה.

דידי 9

New member
נועה גם בחיים את נדחפת? סוג של ליז רק בלי

הצורה החיצונית של ליז?

Klayhamn

New member
את שמה לב ש...

את לא עושה שום דבר בפורום חוץ מלתקוף אחרים ולכנות אותם בכינויים?

KEEK

Member
klay, אני חושב שהגיע הזמן שתפסיק להתייחס אליה

מאיפה יש לך כל פעם את הסבלנות? התעלמות זה התרופה הכי טובה למחלה

Klayhamn

New member
למה?

אם אני כבר פה, אנסה להבין מה עומד מאחורי המתקפות חסרות הרסן האלה נגד משתמשים אחרים...

KEEK

Member
נראה לך שיש לה סיבה?

סתם בחורה משועממת וזה שמגיבים לה רק נותן לה דרייב להמשיך היא מחפשת צומי חבל לתת לה את זה

למעלה