איילת בוכה

KEEK

Member
דידי9 לא עוברת על מה שנקרא חוקי הפורום ../images/Emo4.gif

היא סתם קרציה ואין צורך לתת לה במה וכן מנהל צריכים פה גם בלי קשר אליה..

דידי 9

New member
תקראו למנהל. באיזה כיתה אתם? ואיזה מן גבריות

אתם מנהלים? :) בוז

Klayhamn

New member
גבריות?

איזה מין בגרות את מראה שאת תוקפת פה אנשים על ימין ועל שמאל בלי שום סיבה? רוצה להשתתף בדיון, סבבה, תביעי את דעתך בלי לתקוף אחרים. את מוזמנת להגיד מה שאת רוצה על הדמויות בתוכנית, אבל חלאס כבר לכנות אנשים בפורום בכינויי גנאי. זה סתם הורס לכולם.

KEEK

Member
אני חושב שהגיע הזמן להכנס לפורום משוב

או משהו כזה ולהתלונן על מה שקורה פה לא הגיוני שאין כאן מנהל ועוד יותר לא מתקבל על הדעת שאנשים כאן יפגעו באחרים.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif KEEK צודק, התעלמות זה הפתרון

דידי 9

New member
תראה קליי-זו צביעות למשל. גם כאן. פתאום,

משום מקום, הופיעה לה סוזי ספרייז שכל היום קראה לי "מטומטמת " ואחר כך התנצלה- ואני חושבת שגם פה יש סוג של קינאה שלה אלי למשל, וזה מה שמניע את הכיתוב שלה! אני, באופן אישי, לא מסוגלת לסבול את הצביעות הזו. אבל אחרים מטייחים. אל תצפה ממני, תודה :)

דידי 9

New member
קינאה-בי. האינטואיציה של סוזי ספרייז מכוונת א

אותה לקנא בי. ואלו ענייני נשים. אתה אולי לא תראה את זה

לא הבנת?

השם היפה שלה, והיא כזו יפיפיה מדהימה,חכמה ויודעת להתבטא כמו שצריך. אינטילגנטית שאין דברים כאלו, לא מדברת בגסות בכלל, מקבלת דעות שונות של אחרים בצורה יפה ולא תוקפת אותם. היא מושלמת ידידי.

noaxxx

New member
כנראה שאת מבינה רק ניבולי -פה ושפה של כיתה א'

אז הנה, במיוחד בשבילך... את פשוט סתומה ותת-רמה, הבנת הנקרא והנשמע שואפים אצלך לאפס ואני כבר לא מדברת על יכולת הסקת המסקנות שלך. יש פתגם שאומר 'סייג לחכמה שתיקה'- חפשי במילון, זו העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך.

KEEK

Member
מבין אותך. גם עליי היא התנפלה

ואז הבנתי שפשוט צריך להתעלם היא לא הכי בריאה בנפשה חבל על העצבים שלך

Klayhamn

New member
בבקשה

אני מנסה לעשות סדר ולהגיע להפסקת אש --- בוא ננסה שלא להגיע למתקפות אישיות כגון אלה אם כולם יסכימו על כך, אולי נצליח לשמור על אווירה נאותה

למעלה