איילת בוכה

דידי 9

New member
חחח קיק אתה לא!ולראיה-כל משפט שני שלך עלי!זה

גם סוג של התיחסות:) אנא-המנע מכך. תודה

KEEK

Member
שמתם לב

שרק לאיתן נותנים לישון כמעט כל יום שנ"צ? לבנות אסור לישון במהלך היום, ובמקרה והן נרדמות דואגים להעיר אותן בהודעות ושירים אבל איתן כמעט כל יום ישן 2-3 שעות בלי הפרעה שמת לב לזה?

Klayhamn

New member
ואללה לא שמתי לב

אולי בגלל זה (בין היתר) הן קוראות לו שייח סעודי הוא ממש כאילו עושה לכולם טובה שהוא שם... זה פשוט לא יאומן איך האפס הזה מקבל כל כך הרבה רק בגלל ה-"פרצוף היפה" שלו (שאגב לדעתי הוא לא כל כך יפה)

KEEK

Member
איך הבנות לא מתלוננות על כך?

מספיק הפורמט בעייתי שהופך אותו לסוג של שייח (כמו שנאמר כאן) והן נמצאות תחתיו אז גם כל הדברים הקטנים/גדולים האלה שאוסרים עליהן, ומנגד לו מותר, זה פשוט מוציא אותן רע. ראיתי פעם אחת שהן התלוננו, הבנות בצד לבד, שהבנים קיבלו פלייסטיישן וכל מיני משחקים, והבנות כלום. הן אמרו שזה ממש לא בסדר איך שמציגים את הבנים מול הבנות בפריבילגיות האלה. אז אני בטוח שהקטע של השינה מפריע להן. בנוסף לזה החוצפן גם לא עושה כלום ממטלות הבית.. כל היום במיטה מחכה שבחורה אחרת תכנס..

KEEK

Member
אני מניח שהן גם מפחדות להעיר על כך

כי מי ירצה להלשין על הרווק שיש לו את הכוח בידיים? הוא אשכרה כמו שייח סעודי שם והן שותקות..

לונדרון

New member
אני חושבת שנירו שאל כל הזמן איפא איתן ואז

הוא קיבל תשובה שאיתן בשנ"צ כי רק לו מותר

רגע רק רגע

Active member
חחחחחחחחחח

עכשיו לקרן אכפת מאיילת חחחחחחחחח הרי ברור לכולם שאם איילת הייתה רבה עם מישהי אחרת ולא עם ליז, איילת הייתה מעניינת לקרן ת'קצה של הזרת. חחחחחחחח לקרן אכפת מאיילת חחחחחח

mychemicalfate

New member
איילת בכתה כי

היא העירה במטבח שהיא שונאת שמישהו מכין אוכל ולא מסדר אחריו,כנראה שהתכוונה לליז. ובגלל שליז דאגה לבכות לכל הבנים,אז בן יצא להגנתה וצעק על איילת שהוא שונא שמישהו מכין אוכל לכולם ועוד מתלוננים עליו,משהו כזה..

מצד אחד, בן צודק

מי שמכין לא מנקה, בטח שזה לכמות של יותר מעשרה אנשים. מצד שני, אצלי בבית אני מנקה אחריי.. אבל אני מבינה את בן.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif הסבר מה קרה --

ליז בישלה והשאירה כלים, איילת עפה עליה ככה לפחות לפי בן... בן עכשיו גם מותח ביקורת על ההתנהגות הסכסכנית של אתי... אולי יש סיכוי שיפול לצנון האסימון...

למעלה