איילת בוכה

Klayhamn

New member
לא יאומן --- בן בול העץ קולט את אתי --

ומספר לבנים, על הצביעות של אתי, וזה שהיא לא רואה אף אחת ממטר ושהיא לא "נשמה".... אורן: "היא נעה בין אובר-נתינה לבין כלום-נתינה... נותנת מלא וחוזרת להיות סוציומאטית". איתן: "זו גם תיאוריה, אני מסכים עם בן לגמרי... הגדרת בדיוק... בוא נשים לב לזה ונתחיל להעיר לה... זה לא יכול להימשך...."

KEEK

Member
על עדי -

"אתי מחבקת את עדי מולי ואז שהיא הולכת היא צוחקת עליה ועושה לה פרצופים" הוא קלט את הצביעות והמשחק הכפול

Klayhamn

New member
גם על ליז

ואיתן מודע לזה שהן צוחקות על איך שהיא הולכת

Klayhamn

New member
הבנים ברגע של התפכחות

מעניין אם משהו גם יקרה כתוצאה מזה

noaxxx

New member
בן סיכם יפה

לדעתי, הרבה מהתובנות בזכות הדברים שעדי אמרה לו אתמול בלילה

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif אני פשוט לא מאמין

בן: "ליהי לא טילת שכולה תכלת... עדי אמרה לי את זה אתמול בלילה ועל עדי אני סומך - היא אמרה שנראה את ההתנהגות של שלושתן ואנחנו קצת נופתע, ואני..." בן: "אחי אני עם ליהי לקחתי 20 צעדים אחורה, מה שיהיה יהיה - לא מעניינת אותי ממטר, אף אחת לא מניינת אותי ממטר וכיף לי עם זה... תזכירו לי את זה מחר"

Klayhamn

New member
מדהים

בן: "היא עושה פה טרור להמון בחורות, היא פוגעת פה בבחורה אחרי בחורה אחרי בחורה... בנות מפחדות מהן... הן כרגע כח..." אורן: "לי זה מחליש אותן כבני אדם" בן: "הן משחקות את המשחק והן מצליחות, הן במעמד הכי חזק בבית"

Klayhamn

New member
בעוט?

מתי היא "בעטה" בו? לפי דידוש יש ביניהם כימיה נהדרת. את טוענת שאין? איכפת לך לספר את זה לה?

דידי 9

New member
חחח קליי ישקוף אתה מנסה לקחת את כולנו יחד? כל

אחת מאיתנו היא ישות נפרדת:) וזה רק מראה מה אתה מנסה לעשות! ורק מראה...לא חשוב תחשוב מה שבא לך

למעלה