איילת בוכה

Klayhamn

New member
אני לא מנסה כלום

אתמול היה לי ויכוח עם דידוש על כך שליהי לא רוצה את בן ובעצם קרן ואתי מנסות לדחוף אותה אליו כדי שתגיע יחד איתן לגמר. האם את מסכימה איתי שאין ביניהם כימיה?

דידי 9

New member
לא. לא מסכימה איתך. אני חושבת ששניהם חסרי ביט

ביטחון בתחילתה של מערכת יחסים, יש ביניהם משיכה גדולה מאוד לדעתי, וליהי פוחדת שהיא תועף מהתכנית כשבן ישאר שם עוד הרבה, ואז, אחרי שתפתח אליו רגשות היא תפגע ממה שתקראה על המרקע. אני אישית לא פוחדת להפגע מכיון שאני טוענת שאסור לחיות מתוך פחד, אלא צריך לפתח מנגנונים של התמודדות! לא כולן כמוני, ואני מצליחה לראות את המשיכה בין שניהם ואת הפחד של ליהי

Klayhamn

New member
היא אמרה היום

"הוא מגעיל אותי" וגם אמרה "הוא חושב שאם הוא יקח אותי לדייט אני ארצה אותו?" היא אמרה את זה לקרן. כל מי שהקשיב באותה עת (מבין משתתפי הפורום) - שמע את זה. האם לדעתך כך מתבטאת מישהי שמעוניינת במישהו?

דידי 9

New member
קליי אני מזהה פה מנגנון הגנה מפני עצמה.

לפעמים אנשים בורחים כי יש בהם פחד למסור את ליבם ואז להפגע. אני לא מקבלת את זה, אבל זה מה שקורה לליהי

דידי 9

New member
על פי המבוכה שלה, על פי אינטואיציה, על סמך דב

דבריה על זה שהיא חוששת שהיא תלך-ובן ישאר והיא תתפוצצ ברגשות בבית. זה מספיק? אני כבחורה קולטת משיכה מטורפת שם, אבל מלווה בחומות הגנה

Klayhamn

New member
טוב

אני חושב שכל הסימנים מראים בדיוק ההפך... לא אומרים על מישהו שאתה נמשך אליו שהוא "מגעיל אותך", אפילו לא כמנגנון הגנה. צר לי. אבל בסדר, היא אומרת את זה בערך פעם ביום, אז בוא נחכה להמשך, אולי היא תגיד את זה בצורה אפילו יותר מפורשת.

דידי 9

New member
אוקיי קליי

ואם הפרשנות שלי נכונה ביחס לשלך? אז אתה מבטיח לבדוק את מה שאני כותבת בעיון רב יותר להבא? או שפשוט...תניח לזה כי זה לא משרת את האינטרס שלך

Klayhamn

New member
אין לי בעיה

אם ליהי באמת מעוניינת בבן, ואנחנו נצליח לראות לזה אינדיקציה אמיתית וחד-משמעית, אני אהיה הראשון להודיע על ההתפתחות המפתיעה. לי אין שום "אינטרס", מה שלא יקרה בתוכנית, אני לא קשור באמת לאף דמות שם -- אני יכול גם להפסיק לצפות וחיי לא יושפעו מכך. אני סתם צופה לכיף. אני תמיד בודק את מה שאת כותבת, וגם מה שכל אחד אחר כותב, הסיבה היחידה שאת אולי חשה שאני "מתייחס לא ברצינות" למה שאת כותבת זה שאת מרבה "לתבל" את ההודעות שלך בתקיפות אישיות ובזלזול בחברי הפורום חבל בואי נודה באמת - אנחנו לא מתים זה על זה - אבל אנחנו כן יכולים להשתתף בפורום מבלי לתקוף זה את זה, ולתרום לדיונים בצורה סבירה ובוגרת. עזרי לי להפוך את הפורום הזה למקום נעים לדון בו.

דינה122

New member
דיד9 עם עובדות לא מתוכחים. בן סיפר ש-

הוא ראה ושמע! ועובדה שגם איתן יודע זאת ורק לא עשה כלום בעניין! אני מקווה שהם יחשפו את הפרצוף האמיתי של 3 ציר הרשע, והרשע יפסק מיידית! כמובן שאני מקווה שאתי תודח ואחר כך קרן ואז ליהיא.

noaxxx

New member
איתן:"נעיר לאתי"מה זה השטויות האלה?הוא רציני?

כאילו שההערה שלו תדגדג לה את הקצה

דידי 9

New member
קליי, יחד זה כח. ויש שם כח נשי חזק, שנשמט מתח

מתחת ידיהם של ה"גברים"-ליהי נשמטת מידיו של בן על אף כל חיזוריו, קרן פשוט לא מתיחסת לאיתן ולקחה צעד אחורה, ואתי אדם דומיננטי בפני עצמו. קשה לאנשים לראות עוצמה,ולכן הם מנסים לפרק את זה ולא מתמודדים עם מה שיש באובייקטיביות. רואים את הכעס הגדול ביותר על בן, ואת הפגיעה באגו הטיפשי שלו. תראה תאמין או לא-אני קצת מכירה את המצב הזה של חולשה של אנשים-מול עוצמה של אחרים. אנשים לא מפרגנים לעוצמה. הם קוטלים אותה, פוחדים ממנה

Klayhamn

New member
"עוצמה"?

לפרגן לעוצמה? למה צריך "לפרגן" לעוצמה? העוצמה שלהן באה לידי ביטוי בזה שהן מחקות אחרות, קוטלות אותן מאחורי גבן, צועקות עליהן, מקללות אותן, ומטילות מורא ופחד על כולם... זה לדעתך משהו שצריך "לפרגן" לו? צריך לפרגן לטוב לב, לנדיבות, לחברותיות, לחוש הומור ---- למה לעזאזל שמישהו יפרגן ל-"עוצמה"?

דידי 9

New member
אתה לא יורד לסוף דעתי, ואתה מתווכח על מנת

לצאת צודק. אז אתה צודק. אתה לא קשוב, ואני לא יודעת להסביר לאנשים לא קשובים. בוא נגיד שאתה בדעתך, ואני בדעתי.תקשיב לקיק-אל תגיב לי:) או שתגיב בקצרה ו"תרד" עלי

Klayhamn

New member
להפך

אני רוצה להבין את דעתך. אני לא רוצה "לצאת צודק". את יכולה לעיין פה בפורום ולראות כמה פעמים השתכנעתי מדעותיהם של אחרים. אם אני "לא יורד לסוף דעתך", אז תסבירי לי מה לא הבנתי נכון, ונקיים על כך דיון. אני מסכים שליהי, אתי וקרן הן "בעלות העוצמה" בבית, אני רק לא מבין למה צריך לפרגן על כך? לדעתי הן מנצלות את הכח שלהן לרעה ולא לטובה. גם איילת נניח די דומיננטית, אבל היא בגדול מנצלת את זה לטובה, למרות שראינו כבר שזה לפעמים גם כן פוגע באחרים (נניח , בענבר ובענת)

דידי 9

New member
אני מדברת קליי על העוצמה שבחיבור. אנשים בדרך

כלל מרגישים בודדים, וכשהם רואים חיבור כל כך חזק-זה מפחיד אותם וגורם להם לרגשי נחיתות, במיוחד כשמדובר בבחורות כוסיות כמו קרן וליהי. אני אומרת לך שאני יודעת על מה אני מדברת!!! ואז האנשים הופכים קטנים. ומנסים לפלג ולמצוא את הדפקטים. אני בהחלט לא אוהבת המון מההתנהגות של אתי, אולי הרוב ואני גם לא מתחברת והיא לא הטייפקסט של החברות שלי. אני כן טוענת, שהיא הטריגר להוצאת ה"נימוס" היובש, שיכולה תכנית כזו להקרין תן לה קרדיט על זה, ואני מדברת כצופה לא כחברה שלה מה גם שאני שמהן מהריכולים והצביעות של האחרות, כי הן יותר מתוכחכמות ממנה

Klayhamn

New member
אוקיי

בנקודה הזו אנחנו חלוקים. אני לא חושב שאנשים מרגישים נחיתות בגלל ה-"חיבור" ביניהם, אלא בגלל התחושה שלהם שיש להם קליקה סגורה שרק תוקפת אחרים ושאי אפשר להתקרב אליה או להצטרף אליה. אני לא רוצה לתת שום קרדיט להתנהגות של אתי, בגלל שהיא פשוט הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב. ההתנהגות שלה נניח כלפי לירון הייתה אלימות של ממש. גם כצופה, יש גבול למה שאני מוכן לסבול על המסך. תככים, ויכוחים וכו' - זה בסדר, אבל התעללות נפשית, נידוי חברתי, השפלה וכו' - אלה דברים פשוט לא מקובלים. וזה דברים שחלק מהבנות שם עוברות. ואת בטוח מסוגלת לזהות מתי אנשים סובלים - ואת זה אני אומר לך כבן אדם , ולא כצופה. אז כל מה שאני מצפה ממך הוא בסך הכל לקצת איזון ואמפתיה. אני הבנתי שהפייבוריטית שלך היא קרן, זה לגיטימי. הפייבוריטית שלי היא ענבר. אפשר גם בפורום לעודד אחת מהן, או "לרדת" על השניה, בלי לפגוע בחברי הפורום או בלי להגיע לרמות ויכוח של: "קרן הכי טובה" "לא נכון ענבר" "לא נכון קרן" וכו'... אלא דיון ענייני ונורמלי את המשפט האחרון לא הבנתי

למעלה