איילת בוכה

דידי 9

New member
קליי תן לי להתיחס נקודתית.

לגבי אתי-ולירון-כן, אתה צודק. הייתה שם תקיפות שלא הייתה לטעמי. אבל אני גם ראיתי, שלירון הייתה מתוחכמת ממנה, ודיברה ועשתה מאחורי גבה. אני גם יכולתי לראות את הפן הפסיכ' של אתי, השפוף, הלא מכיר, שאמר לעצמו: "אני רוצה את בן-והיא מפריעה לי" לפעמים בנות, ולא סוג הבנות שאני רגילה אליהן, מתיחסות לבנות אחרות ככה. אם תיקח את עדי, אתמול בלילה למשל, כשהיא ליכלכה על ליהי אצל בן, רק מתוך קינאה, זה מגעיל! ולא משנה עד כמה היא צודקת-אני מדברת על האקט! של ריכול מתוך קינאה. אז היא עשתה את זה בנועם! אתי עשתה את זה בקולניות! אני לא מסכימה עם שתיהן. כי אני חושבת שאם יש גבר שהוא מספיק אדיוט כדי לא לקלוט בעצמו מה הוא רוצה או את מי רוצה-שיילך ממני מבחינתי. אני לא אלכלך על בחורה אחרת על מנת ל"זכות" בו. כי אמת סופה לצוף

Klayhamn

New member
אני מבין

את דעתך לגבי עדי, ויש משהו בדברייך, אבל היא לא אמרה עליה שקרים, לא ערכה שום "מניפולציות" וכו'... סתם אמרה את דעתה. בן הוא בן אדם עם שכל (לפעמים) והוא יכול להחליט בעצמו אם לקבל את דבריה או לא. זה שהיא אמרה את הדברים לא אומר שהוא חייב לקבל, ואם הוא היה חושד שמה שהיא אומרת לא נכון, הוא לא היה מאמין... אבל הוא אמר גם לאורן ואיתן, שעוד אנשים אמרו לו את זה. זה נכון שעדיף היה אם עדי לא הייתה אומרת כלום על עדי, אבל גם מה שאמרה כבר, הוא לא כזה איום ונורא.

דידי 9

New member
זה לא חשוב! עצם האקט הוא מלוכלך מבחינתי,

ומקטין מאוד את עדי בעיני. כן, אני קצת מרחמת על הבחורה המתוסבכת הזו שמחפשת חום- אבל אם תודה באמת, האקט שלה ושל אתי היה מכוער בכל מקרה, ולא חשוב מה מסתתר מאחורי. אתה אולי כבול בתוך התנהגויות מסוימות, ולא מצליח להבין את העיקר, שהוא שיש אנשים כמו אתי-שככה גדלה וחונכה, וזהו. ושמה שמפריע פה הוא האקט המלוכלך. לא הדרך, למרות שכן, גם הדרך חשובה, אבל לאתי אין את הכלים המתוחכמים שיש לעדי ואני משתדלת להיות רחומה כלפי בני אדם באשר הם. גם אם הם כמו אתי

כל הכבוד לבן, הגיע הזמן באמת

חבל שזה בא מאוחר מדי, וחבל שאורן לא מסכים איתם.

KEEK

Member
אורן אחד האנשים הטמבלים שראיתי בטלויזיה

בחור טוב אבל עם אפס חוכמת חיים והבנה בסיסית הוא לא יודע לנתח מצב בשיט מנותק לגמרי

KEEK

Member
הוא רואה יותר טוב מכולנו.

אם יוני, בן ואיתן רואים, אז למה הוא לא רואה? הוא פשוט לא יודע לנתח מצבים סוג של תמים

billc

New member
אני שמתי לב מההתחלה שהוא בורח מהשטויות האלה

פעם אחת בחורה רצתה לרכל על מישהי אחרת, והוא אמר לה שהוא לא מעוניין לשמוע בן ויוני דבוקים לבנות 24/7 איתן ואורן פחות איתן מסיבות .... אבל אורן בגלל שהוא מתקרב רק לבנות מסויימות ולא מתפזר

Klayhamn

New member
לא מסכים

אני חושב שהוא דווקא רואה בסדר, הוא פשוט מנסה להיות זהיר יחסית - ובצדק בן לעומת זאת עם קצת יותר אומץ לא מפחד להגיד סוף סוף את האמת ואת המסקנות שהוא הגיע אליהן מתוך החוויות שלו בוילה עד כה עם הבנות

KEEK

Member
הוא היחיד שם שמגיע לאפס תובנות מכל הבנים

הכל אומרים לו הכל מסבירים לו וגם כשעושים את זה הוא מנתח דברים בצורה לא מדוייקת הוא דיי טמבל וגם יותר מידי נאיבי

Klayhamn

New member
אבל...

הרעיון של להזמין את חבורת ה-"טובות" הוא שלו, אז תן לו קצת קרדיט אני גם חושב שמדובר בארבעה בוקים, אבל - אם בכל זאת נתייחס למה שנתנו לנו "לעבוד איתו", הוא מתפקד יחסית בסדר

דינה122

New member
קיק**********

יש לך טעות לגבי אורן! הוא רואה ויודע הכל אלא שהוא פשוט מנסה את האפשרות החיובית לפני התפוצצות! אורן חכם מאוד! הוא עובד בתחום חינוכי והוא יודע שדרך חיובית תשיג תוצאות חיוביות!!!!!!!

לונדרון

New member
איתן סותר את עצמו

מצד אחד, אם הוא יראה מול העיניים (מה שלא יקרה כי הן נזהרות לידו וגם כך הוא "ישן" תרתי משמע) הוא יעיר, אבל מצד שני, הוא לא רוצה להתערב ולקחת חלק כי יש לכל ריב 2 צדדים והוא לא גננת

KEEK

Member
איתן פחדן

הוא לא יעשה כלום אם כבר ישלח את בן לעשות לו את העבודה

למעלה