איילת בוכה

איתן: את השלשיה הזאת אפשר לפרק

במוקדם או המאוחר. זה אומר שאם הקהל יעמיד להדחה לפחות אחת מהשלשיה, איתך ידיח אותה? ימות המשיח הגיעו|!!!!

סתיו7337

New member
חייבים להראות את זה בשידור כולל הריכולים

שאנשים יבינו מה קורה שם. אני כל הזמן בתחושה שמציגים את השלישיה באור חיובי וזה מעצבן.

Klayhamn

New member
אני חושב ש..

אני מתחיל להבין את השיקולים של ההפקה... הם מתחילים כן להראות את הסכסוכים בהדרגה (וראינו קצת מהם בפרק האחרון). לדעתי הם פשוט מנסים למרוח את הדרמה בתוכנית, כדי שלא יעופו על ההתחלה כל ה-"רעות" - וישארו מספיק תככים גם בהמשך התוכנית. זאת לפחות התחושה שלי. יש באמת מצב שבפרק הבא יבחרו להראות את השיחה של הבנים ואת הריכולים.

Klayhamn

New member
שלושת הדברים של איתן:

1. להעיר לאתי כשזה קורה. אני אבוא ואעיר לה, נקודתית, שזה לא מקובל. זו צביעות, אני לא רוצה לשמוע את זה. להעיר לה על כל דבר. 2. יש מריבות בין הבנות - שכדאי לקחת צד אחורה, ולא להתערב. ליז פגועה - אדבר איתה כי היא פגועה. אבל אני לא רוצה לשמוע את הסיפור. אם זה אתי, איילת, דניאל --- ולכל סיפור יש שני צדדים. 3. את השלישיה הזו אפשר לפרק, מתישהו, SOONER OR LATER אורן: "אתה יכול להגיד להן, אתן עושות פה טרור בבית..." איתן: "אני אגיד אם אראה את זה" אורן: "וזה בשבילי פקטור להדחה" איתן: "למרות ש לא אני מחליט אבל בשבילי זה איזשהי השפעה

Klayhamn

New member
בן מוסיף

הסיבה שהבנות פה כבויות - זה בגלל שהן מרגישות נחותות לעומת ליהי, קרן ואתי אורן: בוא נעשה קטע אחר, בוא נרים אותה, בוא נזמין את ענבר ונזמין אותן לשבת איתן: רעיון מעולה רבותיי, ימות המשיח הגיעו - כוחות האור מנצחים את החושך

Klayhamn

New member
יש לי תחושה...

שכל זה קרה בגלל קונסטלציה נדירה יחסית, שבן אורן ואיתן היו לבד בחדר ויוני היה רחוק מאוד משם... אם יוני היה שם, אני בספק אם הדברים האלה היו עולים.. בן לא היה מעיז לדבר כך על אתי, וגם אם היה מדבר, היה מאוד ממתן את דבריו

נכון מאוד

והם גם העלו בשיחה את הנקודה הזאת שיוני מגונן יותר מדי על אתי שלא בצדק.

Klayhamn

New member
לא

סתם מרגיש שהוא יכול לחפור לה בשקט ובאופן חופשי יחסית. הוא מוצא אצלה אוזן קשבת, ונהנה מהחיבה שהיא מעניקה לו.

לונדרון

New member
אבל בן או אורן אמרו על זה משהו בשיחה

אולי יוני רוצה את אתי בחוץ....אווווווווו (לעצמי), זה יכול להשתמע גם אחרת. טוב נשאיר את העניין פתוח, זה לא ברור ולא נגמר עדיין.

KEEK

Member
אני ../images/Emo9.gif ואני עומד מאחורי זה. ../images/Emo163.gif

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifאיש באמונתו יחיה... ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה